Vyhrali ste niekedy niečo?
Vyhrali ste niečo ? Ja som vyhrala raz s deťmi súťaž o chupa chups lízatka 🙂 ale mám známu, ktorá má veľké šťastie na toto a každý mesiac mi poslala niečo, že vyhrala. Samozrejme jej to prajem 🍀 Ste aj vy taký šťastkári v súťažiach?
Ako dieťa osušku Kuku-ruku, doteraz si pamätám aká som bola šťastná keď mi prišiel balík 🙂 Potom na Instagrame formu na bábovku Nordic ware, na žrebe ktorý si kúpim raz za rok Max 50 centov. Stále dúfam, že vyhrám niečo na insta u Karolíny Baumgartner ale ešte sa mi nepošťastilo
Ked som sa zapajala, tak ano. Hodinky, parfemy, kozmetiku, peniaze...uz nemam tolko casu.
Este na SŠ som vyhrala zajazd na Rodos pre 2 osoby. Predtym/potom uz len mensie ceny ako plysovu hracku, puzzle, veci v tombole a raz vstup do escape room 😀

Ja som raz v zivote podala Sportku, este ako dieta, a uhadla som 3 cisla a vyhrala som nejake drobne. Potom este raz par drobnych na hracom automate. Inac velmi nehram. Ale este na ZS som raz kamoske na narodky kupila zreb a bol vyherny. A na tu dobu a pre skolacky to bola dost vysoka suma. To ma potesilo 🙂