icon

Vyhrali ste niekedy niečo?

26. okt 2023

Vyhrali ste niečo ? Ja som vyhrala raz s deťmi súťaž o chupa chups lízatka 🙂 ale mám známu, ktorá má veľké šťastie na toto a každý mesiac mi poslala niečo, že vyhrala. Samozrejme jej to prajem 🍀 Ste aj vy taký šťastkári v súťažiach?

Strana
z2
marianarem
26. okt 2023

Ja som raz v zivote podala Sportku, este ako dieta, a uhadla som 3 cisla a vyhrala som nejake drobne. Potom este raz par drobnych na hracom automate. Inac velmi nehram. Ale este na ZS som raz kamoske na narodky kupila zreb a bol vyherny. A na tu dobu a pre skolacky to bola dost vysoka suma. To ma potesilo 🙂

yvanielka
26. okt 2023

Ako dieťa osušku Kuku-ruku, doteraz si pamätám aká som bola šťastná keď mi prišiel balík 🙂 Potom na Instagrame formu na bábovku Nordic ware, na žrebe ktorý si kúpim raz za rok Max 50 centov. Stále dúfam, že vyhrám niečo na insta u Karolíny Baumgartner ale ešte sa mi nepošťastilo

babulkomale
27. okt 2023

Ked som sa zapajala, tak ano. Hodinky, parfemy, kozmetiku, peniaze...uz nemam tolko casu.

sisus91
27. okt 2023

Este na SŠ som vyhrala zajazd na Rodos pre 2 osoby. Predtym/potom uz len mensie ceny ako plysovu hracku, puzzle, veci v tombole a raz vstup do escape room 😀

Strana
z2