icon

Vyjadrovanie Igora Matoviča: Má vplyv na verejnosť?

xckaretxxx
4. apr 2024

Je prosím ten Matovic,,kompletný,,? Toľko ubohosti, nenavisti a primitivizmu, ako v jeho statusoch a komentaroch...on uz ani hlbšie padnúť nemôže. Toto je vyjadrovanie bývalého premiéra? A aby som nezabudla aj na vyjadrovanie jeho komentujucich sukmennikoch - to isté.....

Strana
z2
iwesska
4. apr 2024

Matovic uz chvilku svojej slavy mal,nemyslim,ze teraz niekto este sleduje jeho statusy,teda okrem teba😃 Ale konecne povedal nieco mudre k podpore Korcoka👍

miskakyska
4. apr 2024

..na vyjadrovanie tu na koni hovoríš čo?..prídu Ti v pohode?..Matelko ešte slabý odvar oproti tu niektorým.. už si to ani neuvedomujú, aké jedovaté sliny tu dotyčné pľujú a tvária sa pri tom,akoby mali svatožiaru nad hlavou

kp7333
4. apr 2024

@maminabobo Smer volilo necelych 23% volicov, Hlas 15%. Aj ked k nim priratame SNS s 5.6%, stale je to menej ako polovica volicov.

mircalla
4. apr 2024

@xckaretxxx Matovic, Fico, Blaha - vsetko jeden level

mircalla
4. apr 2024

@miskakyska Ty ako ako Fico pozitiv nepochodila v inej diskusii a nevedela argumentovat, tak skusas tu?

apolka77
4. apr 2024

@maminabobo vládne smer , hlas aj sns iba preto, že väčšina obyvateľov je LAHOSTAJNA = nejdú volit..nesleduju verejné dianie ani politiku iba nadávajú doma.
A vyhráva smer a teraz Pelle má preto toľko voličov lebo je "sympatický" to stačí vacsine.
Volič koalície či Pelle je vo väčšine prípadov človek ktorý nevie racionálne zhodnotiť čo sa deje a to čo sa dialo za posledných 20 rokov a Kto je za to zodpovední.
Keď sa zmieša ľahostajnosť s hlúposťou dopadne to ako voľby za posledných 20 rokov ..vládne nám tu pologramotny Danko s ministerkou Nekultury Vulgárny Taraba, arogantný Eštok , Kaliňák na vrchole pyramídy zlodej kričí chyťte zlodeja =Fico...aspoň vieme na akej úrovni máme školstvo 👎
Kritické zmýšľanie je 0

mircalla
4. apr 2024

@apolka77 Ja som poviem inak, vladnu preto, ze vacsina obyvatelstva je hlupa a nevzdelana

maminabobo
Autor odpoveď zmazal
kp7333
4. apr 2024

@maminabobo zial 40% naroda. nie je to vacsina, ale ani malo.

apolka77
4. apr 2024

@maminabobo zhrnutie , tiez som sa nad tým zamýšľala

ahhola
4. apr 2024

Ygor je fenomen, prejde mu vsetko. Hlaska z Arky, ze to idu potopit a pavlina stihne vybrat 10 000 000.V mazdej familii je nejaky poskodeny z BMG a Horozontu a hla, ono sa to da osefovat🍄aby sa neprislo o vklad.
Kto pamata jeho 1.den v pilitike, ked dosiel do larlamentu a nikto nehikal, ze obycajny clovek sa dostavil😂musel si vynutit pozornost s "uplatkom v milionoch ked povali vladu... Akoby mal za sebou "siknejsieho seresa" 😀🤕💥👽💤

miskakyska
4. apr 2024

@mircalla 👀👀 ďalšia čo má vešteckú guľu?🤦v živote som sa tu k politike nevyjadrila,ani nebudem vyjadrovať..si na zlej adrese. .chápeš?... kresliť neviem..bohužiaľ...argument😆😆

tatianamaria
4. apr 2024

Matovič hovorí pravdu. Ja mu fandím bojovníkovi proti mafii.

mircalla
4. apr 2024

@miskakyska Ty sa k politike nevyjadrujes, kedze jej nerozumies, vyjadrujes sa k ostatnym diskutujucim

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/seniori-a-ich-ucast-vo-volbach-stereotypy-a-realita/?page=4&scrollto=first

mircalla
4. apr 2024

@miskakyska Mozno otazka, kedze sa nevyjadrujes k politike, preco ta vidim v kazdej diskusii o politike?

galioska
4. apr 2024

@xckaretxxx je to tlk ale rovno do huby povie a to malokto znesie🤭

moin2009
4. apr 2024

@xckaretxxx no a veď daju šancu, pred chvíľou zase hodil videjko na svoju FB stránku :D

luccija
4. apr 2024

@galioska tiež to tak vidím...nemá zrovna dobrý štýl akým to robí, ale veď hovorí pravdu🙂
Ja sa hanbím za to, čo robí Simkovicova tretotriedna redaktorka sa dostala k moci a to, co spravila s riaditeľkou Bibiany je na smiech.Okato si tam dosadiť svoju susedu, lebo môže...ja som vedela, že Matovič bude vystrajat každý vie aké má kiksy za sebou a niekto druhý ich vytiahne, tak snáď sa im dobre spí.Tak ako odpratali Počiatka, keď ho chytili v Rakúsku s kokaínom.

mamina7070
4. apr 2024

on je psychicky chory a nema svoju chorobu pod kontrolou
treba ho ignorovat on zije z negativnych pocitov a pozornosti

miskakyska
4. apr 2024

@mircalla v každej?..si ma dobre pobavila.. písala som v dvoch a aj to len ohľadom vyjadrovania..ale tak každá máme asi iné počítadlo, keď v každej,tak v každej..nech je po Tvojom..dobrú 🙂

Strana
z2