Výklad snov

12. nov 2023

Dobry. den,

pred par mesiacmi (necele tri) mi umrela krstna mama, s ktorou som mala velmi blizky vztah. Cley zivot zila vo vedlajsom dome, takze od mala mi bola doslova ako druha mama.
Ked mala pohreb, proste ked otvorili truhlu mala hrozne padnutu hlavu na bok. Tak som ju so slzami v ociach napravila, aby “lezala rovno”.
Dnes v noci sa mi to snivalo.
Ale sen bol o tom, ze ked som jej tu hlavu sla napravit, vstala doslova z truhly z mrtvych, ale mala na sebe nemocnicne pyzamo, v ktorom som ju naposledy videla zivu :(
Proste velmi ma ten sen vystrasil. Stale mi mata hlavu.
Necitim sa dobre odkedy som vstala, mam pocit, ze som jej tu hlavu nemala vtedy napravit :(

ariannazara
12. nov 2023

Je to normálne co mame v mysli hlboko to sa nám vracia. Podľa mňa nanu myslíš často a preto ju máš v snoch

autor
12. nov 2023

@ariannazara ale preco takto hrozne, taky hrozny sen, mam :33 rokov a nikdy som sa s takym strachom nezobudila

marianarem
12. nov 2023

Mozno odkedy si jej tu hlavu napravala, tak si podvedome mala pocit, ze si prekrocila nejaku hranicu, rusila mrtveho, ze si sa zahravala so zahrobim. Mozes byt z toho podvedome vystrasena, hoci za bdeleho stavu sa ti zda, ze nie si. No a prejavilo sa to cez sen, mne tento sen pripada ako typicka sprava z podvedomia, u mna je to velmi caste.
Neboj sa, nic si.tou hlavou nepokazila. Neviem, ci si veriaca alebo nie, ale ani v jednom pripade sa nemas coho bat. Ak po skonceni zivota uz nic nie je, tak ti ani nic nehrozi. Ak veris, ze krstnej dusa dalej existuje, tak ona ani Boh sa ti urcite nebudu mstit za to, ze si v dobrej viere napravila telu.hlavu.

autor
12. nov 2023

@marianarem mna vystrasili skor tie emocie ktore som citila. Nikdy v zivote sa mi nesnivalo s mrtvymi, iba raz s mojou babkou, ktora sa v sne prisla rozlucit, ale to som sa zobudila prijemne, doslova s usmevom na perach, dodnes si pamatam ten sen a tie pocity potom.
Dnes to bola hroza :(

marianarem
12. nov 2023

No ako som pisala, mohla si mat ten strach v podvedomi od pohrebu a teraz sa ti ukazal v sne.

majcinka212
12. nov 2023

moj dedko este pred 20 rokmi bol dva dni v dome v truhle. spali sme deti v izbe oproti. tiez sa mi v tu noc snivalo ze vstal, mal hrozny oblek zeleny nejaky. ale nejako to neriešim. v tej chvíli som to asi takto spracovala. nechcem strašiť, ale v tu noc sa bol s nami rozlucit, dialo sa veľa veci nevysvetlitelnych v dome