icon

Výmena tovaru z Bonprixu

slamka555
29. nov 2017

Ahojte baby
Viete poradit ako vymenim tovar z Bonprixu ? Dnes mi prisli odtial nejake veci a zistila som ze topanky su mi male, takze by som chcela o cislo vacsie 🙂 Ako postupovat ? Dakujem moc ;)

hettinka
29. nov 2017

@slamka555 pošli spat s vypísaním formulárom, ktorý ti prišiel s tovarom. Vymienali dom viackrát, aj vracala tovar a peniaze mi vždy prišli pekne na účet.

slamka555
autor
29. nov 2017

@hettinka ok a ten formular mam prilepit na tu ich tasku ? 🙂 Alebo ho dat divnutra a navrch napisat ich adresu len ? 🙂 A pislat na dobierku ? 🙂 Dakujem ;)

nyusika
29. nov 2017

@slamka555
na dobierku urcite nie, preco ?
normalne zabal topanky, priloz k nim ten vypisany formular a posli doporucene - nech mas potvrdenie, ze si to posielala.

zena, ved si precitaj podmienky na vymenu/vratenie na ich stranke 🙂

lilyianka
29. nov 2017

@slamka555 topanky zabal, pribal k nim formular o vymene tovaru a na vrch tvoju adresu a adresu bonprixu
Ja som u nich uz velakrat vracala tovar a nikdy nebol problem, peniaze vzdy vratili...a vymena tovaru nie je problem....dobierkou neposielaj...naco

slamka555
autor
29. nov 2017

@nyusika ok dakjem moc 🙂 uz som to v rychlosti teraz citala :D dnes mam hrozne uponahlany den 🙂 vdaka tak uz budem vediet ;)

slamka555
autor
29. nov 2017

@lilyianka vdaka ;)

slamka555
autor
29. nov 2017

Baby este prosim vas pekne 🙂 na tom formulari je prazdna kolonka ze listok na vratenie tovaru..tam co nalepit ? 🙂

lilyianka
29. nov 2017

@slamka555 ty vypis iba kolonku o vymenu tovaru...ty nechces vracat tovar, ale vymenit za vacsi....cize co sa ta netyka nevyplnaj

maykaaa1122
1. dec 2017

pošli spat s vypísaním formulárom, ktorý ti prišiel s tovarom.

rybarik1
Odpoveď bola odstránená