Vymenil ma za mladšiu a krajšiu.

29. mar 2020

Prešli ste si tým niektorá? Roky, zbytočné a stratené roky s mužom, ktorý Vás opustí kvôli mladšej a krajšej? Sebavedomie mám na bode mrazu. Bolí to a cítim sa strašne 😞 Začal si s ňou ešte v dobe, keď sme spolu žili. Jedného dňa prišiel a povedal, že to chce ukončiť, že našiel ženu svojich snov. Je fakt pekná, už si s ňou dáva fotky na sociálnych sieťach. Je úplný protiklad mňa, ešte aj mladšia a dokázala viac ako ja. Trochu som si ju lustrovala, ale som psychicky ešte viac v riti.
Neviem ako sa z toho dostať.
Ospravedlňujem sa za anonym, ale je to citlivá téma, snáď chápete.

krisbar
29. mar 2020

Hore hlavu. Nestratila si s nim roky zivota. Urcite ste zazili aj pekne casy. Teraz sa proste zacni venovat sama sebe a sebavedomie pride postupne. Krasa zien je velmi subjektivna a ver, ze najdes aj ty muza casom, ktory ti hned po zobudeni povie "si krasna".

heidy222
29. mar 2020

Je Mi to velmi luto. Krasa je subjektivna vec, urcite pre niekoho ineho budes najkrajsia na svete. P.s. este funguje aj karma a Vela takychto krasnych a mladych zle dopadlo, lebo atraktivita nezarucuje stastie. Viem ale ze he to tazke hlavne teraz v tejto strasnej dobe

autor
29. mar 2020

@heidy222 Ja tiež nie som škaredá,môžem mať koho chcem (neberte to ako namyslenosť). Bohužiaľ, na ňu nemám.

@krisbar 5 rokov je nie síce veľa, ale ani málo. Neviem ako z toho von, cítim sa odporná a neatraktívna

melbak001
29. mar 2020

bol to tvoj muz, mas s nim deti?
ak to bol len frajer, tak kasli na neho, hlava hore a ide sa dalej

autor
29. mar 2020

@melbak001 Mali sme sa v lete brať. Deti nemáme.

melbak001
29. mar 2020

tak ti blahozelam, ze si sa ho zbavila, ...horsie by bolo, keby ti to urobil ako manzelke a matke vasich deti, ...zacni novy zivot

jaond19
29. mar 2020

Mladsia a krajsia.... ale nie dost mudra na to, aby odhalila len povrchneho blbca.... tiez nebude mlada a krasna na veky... nenechaj sa zdeptat... uzavri to v sebe, podakuj za pekne chvilky, z tych skaredych sa pouč... nepozeraj ze tá je krajsia, hentá ma tiez nieco viac.... kazdy clovek je iny, kde mu bolo pridane, mozno v niecom inom odobrate.... neporovnavaj sa nikdy a s nikym.. kazdy je original. ak sa citis zle, popracuj na sebe, ale nie preto, aby si sa zavdacila niekomu druhemu.... ale preto, aby si spravila radost sebe.

leuchtturm
29. mar 2020

Aj ta mladsia a krajsia jedneho dna zoskaredie a potom ju tiez vymeni.

ovaaa
29. mar 2020

Ber to z lepsej stranky: radsej pred svadbou ako po nej a s dietatom.Zivot ti nekonci....len ti dal facku a prilezitost mat zivot s niekym lepsim. Caka ta sice vela smutnych dni ale aj na konci vzdy je svetlo! Drzim palce.

panelacikova
29. mar 2020

mňa by reálne zaujímalo, čo znamená mladšia a krajšia? čiže v preklade: koľko rokov máš ty, koľko on a koľko "tá druhá"?

katarinka89
29. mar 2020

Karma je zdarma....pride dalsia krajsia a mladsia ako je ona a zazije ten pocit ktory zazivas aj ty.

acrobaleno
29. mar 2020

Teraz som zvedava, kolko ma rokov? Hod foto alebo meno na ig abo fb.

moonlight1210
29. mar 2020

Mladsia, krajsia, uspesnejsia.
No a co?
Pri odchode by som mu pogratulovala, ze nezahala a stale sa udrzuje vo forme novymi zivotnymi vyzvami.
Lebo taka zena si moze vyberat. Vybrala si teraz jeho. A potom si moze zas vybrat ineho. Pri nej sa nikdy nebude nudit istotou, ze je len jeho. 🙂
Neustale bude musiet byt v strehu pred dalsimi zaujemcami. A tych bude. Len co sa zacnu hadat, bude mat muzskych ramien na vyplakanie ponuknutych vela. A tvoj ex si moze zatial doma sklbat zbytky vlasov.

Ty sa naopak prestan porovnavat s nou v negativnom zmysle. A k tomu si este urcovat svoju hodnotu podla narokov tvojho ex.
To co je za rozum? Co si pubertiacka?

Vezmi si priklad z nej.
Zacni sa venovat sebe. Svojmu vzhladu. Zisti, co ti pristane, lichoti (farby, strihy) a na tom postav svoj satnik.
Jasne, mlada si moze dat aj vrece od zemiakov a bude sexy. No dobre a vkusne oblecena starsia zena zaujme rovnako. Prave tym, ze ma styl a sebavedomie.
Muzi nepotrebuju vacsinou vidiet kus masa (aj ked aj to im bunky postekli). Staci im hlavne vediet, ze ked tuto zenu privedu medzi znamych, nebudu sa za nu hanbit.

Popri tom rozvijaj svoje dusevne schopnosti. Citaj, vzdelavaj sa, nasavaj informacie. Ked niekoho stretnes, nech mas s nim o com hovorit. Nech mas na com zalozit svoj nazor na cokolvek, o com sa budete bavit.
Aby si nebola len prikyvovacia babika.

Ked sa teraz pochovas v ziali a depresii, coskoro zistis, ze je to jedina tema, o ktorej vies kvetnato hovorit. A pri kazdej inej sa zmozes na par otrepanych fraz a faktov. Takze nebudes zaujimava, nebudes vediet rozhovor rozvijat, budes nudna. Kazdy chlap s tebou rozhovor radsej ukonci cim prv. A ty budes na este hlbsom dne.

A pamataj si, ze ona je sice tvoja sokyna, no debil je tvoj ex. A navyse, prave od nepriatelov sa mozeme naucit vela. Takze daj svojmu egu miesto utapania sa v ziali sancu nakopnut sa k zmene.

autor
29. mar 2020

@melbak001 Áno tiež to tak beriem, že z tohto pohľadu je to určite super, ale sebavedomie v prdeli

autor
29. mar 2020

@panelacikova Partner má 36, ja mám 28 a ona 22.

marion09
29. mar 2020

22rocna určite nevydrží s 36rocnym....ona si ešte bude chcieť užívať

autor
29. mar 2020

@moonlight1210 Áno máš pravdu. Netreba sa utápať v žiali, aj tak mi to nepomôže. Len to bol šok, myslela som si, že má miluje s naraz toto.

autor
29. mar 2020

@marion09 Vyzerajú byť zamilovaní

majoranka24
29. mar 2020

Neboj, mozno opusti raz ona jeho.🙂 Podla mna 22-rocna zena este nepotrebuje az tak velmi vazny vztah. Je medzi nimi vacsi vekovy rozdiel. Mozno on ju po par mesiacoch prestane bavit.😀 Zostane sam a ty uz budes niekde uplne inde!😉 Ked ti toto urobil pred svadbou, naozaj bud rada, ze sa to stalo teraz. To nie su len slova utechy, to je fakt! Najdes si lepsieho.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam11
29. mar 2020

Dobre sa ti stalo. Muž, ktorý toto spraví ženu nemiluje. Vnútorne odpusti a začni sa venovať sebe. Bude dobre, uvidíš.

karolinakr
29. mar 2020

Par 20 a 40 je mi podozrivy Z vlastnej skusenosti nikdy by som sa v 20ke za 40 nevydala
Dobry tak do postele akurát. Pre mladu babu je proste stary.Teraz sa zalubia, poskáču po posteli až kym nestretne pekneho mladeho 30ka s peniazmi, za kt.sa vyda a henten pojde pá-pá

karolinakr
29. mar 2020

A ešte píšeš, že možeš mať, na koho si luskneš
Tak potom ake komplexy?

autor
29. mar 2020

@karolinakr Má 36 rokov, to nie je až tak veľa a je veľa dievčat, ktorým sa páčia starší muži. Vyzerajú byť veľmi zamilovaní. Navyše ona sa venuje fotomodelingu. Takže chápem, že sa jej nemôžem rovnať, aj postavu má fakt krásnu a veľmi štíhlu.

autor
29. mar 2020

@karolinakr Áno, môžem mať koho chcem, páčim dá mužom. Ale asi sa už budem báť, že sa to zopakuje

terina25
29. mar 2020

Ked sa ona venuje fotomodelingu, tak tomu nedavam dlhu zivotnost. Najde si krajsieho, mladsieho a hlavne BOHATSIEHO

autor
29. mar 2020

@terina25 Na tom asi nezáleží, ide o to, že ma za ňu vymenil.

nikaella
29. mar 2020

Keby ta vymeni za skaredu a staru by si sa citila lepsie??

krisbar
29. mar 2020

Ty brdo, rychlo sa vzchop, lebo sa uplne nakazis tymito myslienkami a zatrpknes. V 28 len zacina zivot, obdobie okolo 30tky je pre zenu vrchol, tak aby si ho neprezila plna srdu na nejakeho blbca co si potreboval zvysovat ego.

autor
29. mar 2020

@nikaella úprimne, asi áno.