Dať šancu partnerovi, ktorý ma vymenil za inú?
Baby, ja uz fakt neviem. Mam 40 r. a s ex partnerom som bola dlhé roky. Myslela som si, ze spolu zostarneme, no a on ma nakoniec vymenil za krajsiu zenu. Za krasnu, vysportovanu Ukrajinku, ktora zije na Slovensku a ma dieta co ja nie. Bola velmi stihla, zdy upravena, sebavedoma az do neba, proste presne ten typ zeny, pri ktorej som sa ja citila ako nula. Ja mam jemnu nadvahu a odvtedy sa stale porovnavam s nou . Po asi roku sa k nemu nastahovala aj s dietatom a podla toho, co viem, za byt nic neplatila. Byvala tam rok a on jej sponzorval byvanie, nakupy, daval jej peniaze a ona si podla mna na to zvykla. A potom ho nakoniec aj tak nechala. Po tom vsetkom ho pustila k vode a teraz je sam. A ja som z toho uplne mimo rada , lebo napriek tomu, co mi urobil, ho stale chcem. Som nahnevana na neho, na nu, aj sama na seba. Rozum mi hovori, aby som sa na neho vykaslala, ale keby mi dnes zavolal, neviem, ci by som mu dokazala povedat nie. Je hrozne ponizujuce vediet, ze ma vymenil za krajsiu zenu a teraz, ked ho ona nechala, mam chut ho prijat spat. Baby, co by ste robili vy? Dokazali by ste este dat sancu muzovi, ktory vas vymenil za inu?
@anonym_autor veď on sa ti ani neozval a ty už rozmýšľaš, či mu dať šancu. Vieš čo? Skús radšej miesto idiota riešiť tú nadváhu, budeš sa potom cítiť lepšie a nebudeš sama sebe rozumieť, prečo si o takého debila vôbec zakopla 🙂🙂. Aj keby sa ti náhodou ozval, bude s tebou len do času, kým zas nenájde lepší kus, potrebuješ sa zas nechať ponížiť?
@anonym_autor Ty sa zamýšľaš nad tým, čo by bolo keby. Keby je nereálna podmienka. On sa ti ani neozval po rozchode s tou, za ktorú ťa vymenil, a ty už zvažuješ návrat. On o tom zrejme ani neuvažuje, ty si preňho uzavretá kapitola. Ak si bude hľadať novú partnerku, je vysoko pravdepodobné, že to nebudeš ty. A nie pre tvoj vzhľad a váhu, ktorá je možno úplne OK, ak si ty s ňou OK, ale pre to, že on kapitolu života s tebou už v sebe uzavrel. Je načase, aby si ju uzavrela aj ty...
Ty si jednoducho len zufala, lebo mas nadvahu a ine vyzeraju lepsie. No tak nieco so sebou rob, aby chlapi mali zaujem a ne sa znizovat k tomu, aby si sa vracala k niekomu,kto ta vymenil
Uz mi aj vyplakaval kolko eur z neho vytiahla. Tak podla mna nezabudol ..
Mas 40 ale uvazujes jak pubertiacka.. sebahodnotu si nechala kde? A ak so sebou nie si spokojna, rob preto nieco a nestazuj sa, ze mas nadvahu a si taka a onaka...
Nie, veď ta nechce
Ked nebude ukrajinka,tak bude iná
On nic nechce, ale ona uz rozmysla, ci mu da druhu sancu😄😆
V ziadnom pripade.Ale ved ona nechce, on je spokojny tak ako je. Ked nebude tato zena, bude nejaka ina. Mojmu ex som tiez po vela rokoch uz nebola dobra, tak si nasiel niekoho ineho, koho sponzoruje.
@anonym_autor prosim ta ,si len bútľavá vŕba a nechce ta
Prečo ste v kontakte
@anonym_autor žena v tvojom veku by už mohla mať toľko rozumu aby sa sama dovtipila k tomu že toto nemá zmysel. Dášu šancu a znova ťa vymení na nový krajsí model. Tak potom čo?
Niektoré ste asi nepoucitelné. Mama bola treťou manželkou môjho otca, bol už dvakrát rozvedený kvôli nevere. Keď mama zomrela mal 60 keď mama zomrela a po roku už u neho bývala nejaká krásavica, ktorá pri odchode brala všetky elektrospotrebiče a šperky po mame.
Komenty necitam ale nemozes sa mat vôbec rada ked sa dokazes tak ponizit uz len tym ze myslis na navrat k nemu 🤢
@anonym_autor NIE,NIE,NIE! Čo si ty dočasná stanica? Sa zobuď.....debilovi sa ponižovať.To bola veľká facka! Chceš sa dať otĺkať ďalej?
Pracuj na sebe, športuje, bicykluj, kaderníčka, kozmetička atď. Rob to pre hlavne pre seba. Uzivaj si život.Vzdy sa niekto nájde, čo bude mať aj iné priority ,než super výzor.(ktovie ako dlho ťa podvádzal....)
Veľa síl ti želám. Neboj, ono to príde.
Prepáč, ale v tvojom prípade by druhá šanca bola ako druhý náboj do zbrane, po tom čo sa mu nepodarilo trafiť ťa tým prvým.
@anonym_autor jej určite vyplakával, koľko eur si z neho vytiahla ty
A druhá bábä mala dosť rozumu keď ho nechala sama, zatiaľ čo ty sa celá trasieš kedy príde prvý náznak aby si mohla po ňom zase skočiť.
Ty si to zle vysvetluješ. On ťa nevymenil za krajšou. On ťa vymenil za sebavedomejšiu a takú čo vidí svoju hodnotu.
Áno je super ak je žena krásna a stará sa o seba.
Ale nič nie je atraktívnejšie ako keď má žena zdravé sebavedomie. Aj nám ženám sa páčia muži, ktori sú pekní, ale ak ten muž nemá zdravé sebavedomie ma smolu. Rovnako problém je aj prehnane sebavedomie, ktore nemá realisticky základ.
schudni, uprav sa a bud pre neho tou zenou, o ktoru prisiel a ktoru uz nikdy nebude mat 🔥😉
Ty nemáš ani trochu sebaúcty?Vymenil ta, popálil sa,to však neznamená, že aj keby sa vrátil k tebe, nevymení ťa v budúcnosti zase za inú.Popracuj na svojom vzhľade a sebavedomí a o bývalého už ani nezakopni...
@anonym_autor a on prejavil zaujem sa k tebe vratit, ked tak velkoryso ho chces vziat naspat??
Ako ked si zufala a ok s tym, ze teraz ty budes dotovat jeho, aby si on mohol kompenzovat svoje financne straty, plus zase budes len nejaka naplast za peknu, stihlu, upravenu, sebavedomu kalkulacku, tak nech sa paci… ja by som ho naspat nechcela, on je pre mna priklad toho, ze smeti sa vyniesli same.
nie.....ak ťa vymenil raz urobí to znovu....možno by som nad tým uvažovala ak by to bolo kratšie obdobie a uvedomí si že mu chýbaš a on sa rozíde s ňou....ale takto nie.....jasne že mu budeš dobrá keď teraz nemá nikoho....ale ty máš naviac.....nie byť pre niekoho dobrá len preto že nikoho nemá ale byť pre niekoho celým svetom....
Mas 40 ale uvazujes jak pubertiacka.. sebahodnotu si nechala kde? A ak so sebou nie si spokojna, rob preto nieco a nestazuj sa, ze mas nadvahu a si taka a onaka...
@crazy_cat_lady nie nie, neuvažuje ako pubertiačka, uvažuje ako väčšina žien po štyridsiatke, ktoré sa zúfalo snažia naskočiť na posledný rozbiehajúci sa rýchlik.
@anonym_autor daj mu este jednu sancu, mozno si ta prave kvoli takej skusenosti bude vazit viac
@anonym_autor ved ani tinezavoal a kozno ta nechve co riesis? Tento cely prispevok je na urovni nejakej tinedzerky ries to ked ti bude volat. A aby 40rocna zena nevedela, ako zareagovat to je hrot. Ja mam len 27 a presne viem co by som urobila - ignorovala, nszdvihla ak by bol otravny zablokovala mam sebauctu a druhe sance nedavam.
No ak si ok s pocitom, že si teraz pre neho dobrá, keď ho ona poslala k vode, tak si ho ber. V prvom rade by som sa venovala sebe aby som so sebou bola spokojná a potom si pritiahnes do života aj iného normalnejsieho chlapa ako tohto čo ta vymení časom za inú a zase v niecom ,,lepšiu a krajšiu” keď bude príležitosť
Neexistuje. Nie. Nikdy.
Vziať späť hoviadko, ktoré keď bude môcť, zasa ťa len vymení.
Aj vychcana ukrajinka pochopila co je to za chuja a ty by si ho brala nazad....fakt?
Už pri tejto otázke by ste mali vedieť hneď odpoved ,,Dať šancu partnerovi, ktorý ma vymenil za inú?,,… ako majte úctu , rešpekt k sebe fakt vážne ..

@anonym_autor určite nie