Vymieňali sme si papieriky z trhacích obrázkových bločkov
Baby, možno mi niektorá s vás bude vedieť pomôcť. Rada blúdim v spomienkach z detstva. Zbierali sme a potom aj vymieňali papieriky, stránky z obrázkových trhacích bločkov. Niektoré boli dokonca aj voňavé. Vraví vám to niečo? Rada by som túto spomienku mala aj v reálnom hmatateľnom stave. Rada odkú p i m ak by mal niekto záujem mi ich pred a ť 🙂 ďakujem vopred

Ahoj, nemal by niekto z BA zaujem povymienat z nostalgie papieriky? Mam 2 a pol albumu a kopu blockov 🙂 idealne Ruzinov
na toto si aj ja pamätám.Ešte doteraz mám v nose vôňu toho papierika ❤ vtedy som bola na základke ked to letelo tiež som toho mala plné šuflíky 🙂
Čaute baby, mám doma 4 plne albumy a plnú obálku papierikov z detstva a neviem čo s nimi tak ak by ste ich niektorá chcela zachrániť tak kľudne posuniem aj s albumami za nejaký drobný peniaz. Buď odber Bratislava Ružinov alebo odošlem za +poštovné. 🙂
Dobry den, dnes som pri upratovani nasla celkom dost takychto obrazkov. Ak by niekto mal zaujem, rada darujem. V SNV osobny odber alebo postou po zaplateni postovneho.
Dobrý deň, zaujímalo by ma či má ešte niekto na predaj voňavé bločky prosím?
@19misik90 dobrý deň, ak vám ešte nejaké ostali a ešte stále tak pekne voňajú, rada ich od vás aj odkupim ❤️
@dominika151023 pripájam sa ohľadom záujmu o papieriky
@iwuaa dobrý deň ešte máte obrázkové bločky na predaj
@sloninka dobrý deň ešte máte tie obrázky ďakujem
@jackova881 dobrý deň, mám obrázky ešte.
@jackova881 bohužiaľ, už majú novú majiteľku
O týždeň idem k rodičom, mala by som ich tam mať. Ak by mal niekto záujem, napíšte mi.

@elisenka14 za akú cenu by ste si ich odkúpili ?