Vymieňali sme si papieriky z trhacích obrázkových bločkov
Baby, možno mi niektorá s vás bude vedieť pomôcť. Rada blúdim v spomienkach z detstva. Zbierali sme a potom aj vymieňali papieriky, stránky z obrázkových trhacích bločkov. Niektoré boli dokonca aj voňavé. Vraví vám to niečo? Rada by som túto spomienku mala aj v reálnom hmatateľnom stave. Rada odkú p i m ak by mal niekto záujem mi ich pred a ť 🙂 ďakujem vopred
Mam ich tiez dost. Od detskych, Titanicu, Spice girls 🙂,.. pred par mesiacmi som si ich prezerala
Caute baby, nepoznate nejaku vonu,parfem, ktory vonia ako tie vymienacie papierky? Nieco co sa na to fakt podoba? Dlho hladam ale stale nic :/
@domidomi332 dobrý deň, mám záujem ak Vám ešte papieriky obrázkové ostali. Ďakujem
@levandulaaa, dobrý deň,. Beriem všetky. Môžte mi poslať číslo účtu? Adresa moja, Anna Albrechtova, borova 38, 010 07 Žilina.
Baby obcas sa mi pripomente. Niekde mam asi 50.ale neviem kde.ked najdem aby som vedela komu poslať🐙
Ja ich mam stale odlozene ale iba vrchy tie leskle hrube.stali ma kazdy po 10 obycajnych listkov svojho casu 😂😂😂

Pamätám.🙂, ale veru nemám už žiadne.