icon

Vymyslené príbehy

11. dec 2020

Ahojte, co si myslite o vymyslenych pribehoch tu na MK? Uz ste pomohli niekomu, kto tu mal srdcervuci pribeh a potom ste zistili, ze je to klamstvo? A ako ste prisli na to, ze to teda je klamstvo?
Preco to tie zeny robia?

Strana
z2
simisi
11. dec 2020

@maca1984 ucet zruseny🙈

maca1984
11. dec 2020

@benit mne tu skupinu nenaslo

maca1984
11. dec 2020

@simisi zrusila ucet?🙈

simisi
11. dec 2020
maca1984
11. dec 2020

@simisi takto sa svedci pravda ktoru pisala...zrusim ucet.Asi nahrabala dost.Ale ja ju stretnem,sa jej spytam ci sa nehanbi ani kustik

simisi
11. dec 2020

@maca1984 Tiez som ju dlhsie sledovala,pisala,mazala,porusovala pravidla...asi sa nehanbi,asi urcite

maca1984
11. dec 2020

@simisi teraz si tie co jej poslali peniaze,baliky mozu trieskat hlavu o stenu ,bohuzial.

benit
11. dec 2020

@ddaassuullaa stihla precitat a zmazat skor ako ty. No co uz🤷‍♀️.

maca1984
11. dec 2020

@benit kurna,ta bola ale rychla

miskahrncarikova
11. dec 2020

@maca1984
@benit presne na toto som natrafila v skupine Chorvatsko.O tej pani si od vtedy myslim svoje.

anitka_4
11. dec 2020

@maca1984 ja som raz natrafila na vyssie spomínanú naty a pridávala vtedy príspevok v zmysle,ze ako jej je ťažko,ze niektorí si nič nevážia a ze oni musia počítať kazdy cent a rozmýšľať,ze co da dieťaťu jesť,lebo nemá čo.. no bola to dlhsia debata a vysvitlo ze býva nedaleko TT a tak som sa ponúkla,ze jej spravím nákup. Že buď nákupim,co povie a doveziem jej to,alebo jej zaplatím donášku Tesco. A prehodili sme niekoľko x správ a nakoniec debatu uhrala do stratena,ze to by nemohla prijať a neviem čo...ale každá žena, ktorá jej nechala koment,ze nech pošle číslo účtu,tak tej sa ozvala samozrejme 🤷🏻‍♀️

aktiz
12. dec 2020

@maca1984 ano magimary

maca1984
12. dec 2020

@anitka_4 nuz,neponukla si eura.z nakupu sa do Chorvatska nedostane 🙈

maca1984
12. dec 2020

@aktiz ale ona nema vymysleny pribeh,ju som spomenula v dobrom. https://www.modrykonik.sk/forum/overene-zbierky-pomoc-v-nudzi/zbierka-pre-majku/

ddaassuullaa
12. dec 2020

@benit nema kozu na ksichte ta osoba,fuj🤮

diewcatqoo
12. dec 2020

Nikdy neprispievam anonymnym pisatelom alebo anonymnym organizaciam. Ludia su vychcani a mne sa nechce patrat po tom, kto z nich si tie peniaze zasluzi alebo nie.
Radsej ponuknem pomoc ludom alebo organizaciam z mojho okolia, o ktorych naozaj viem, ze tu pomoc potrebuju. Malokedy davam peniaze, radsej ponuknem materialnu pomoc. Napr. jednu pani zasobujem oblecenim damskym, panskym a detskym, malinke veci na neonatologiu, nejake detske oblecenie + hracky do detskeho domova, zradlo + matrace a deky do psieho utulku a pod.

ddaassuullaa
12. dec 2020

@anitka_4 som vdacna autorovi/autorke tejto temy. Ako som uz pisala, uz som.sa tu dala nachytat a poslala prachy takym hereckam, co to vobec nepotrebovali. Je pravda, ze najviac vzdy nariekaju taki, co maju dost, taki co su v nudzi nehraju cez net denne na city ludi🤐najlepsie je asi odhalit taketo herecky ponuknutim jedine osobnej pomoci a vobec nie penazi. Ano, peniaze kazia charakter. Ododnes fakt bez ohladu na pribeh a vkladam pod zobrave prispevky tuto temu

ddaassuullaa
12. dec 2020

@diewcatqoo presne tak. Povodne som.bola naivna, ze ja neviem.co moze takemu cloveku najviac pomoct, co potesi, tak je praktickejsie poslat peniaze a dotycny rozumne uvazi, kam s peniazmi. No....ale zistila som, ze kto je v naozajstnej nudzi je vdacny za vsetko..tejto naty som tiez poslala mega balik oblecenia pre dceru..radost alebo vdaka? Ale kedze som uz bola upozornena od dievcat, co jej poslali peniaze, ze podakovanie nemam cakat, neprekvapila. Nevadi a ani by mi nevadilo, keby veci predala. Aby ziskala hotovost, musela by aspon nieco spravit, nafotit, popisat. Ziadne pecene holuby...ale uz dva dni po obdrzani balika plneho oblecenia zase pytala saty...toto robi clovek v nudzi?

ndrag
12. dec 2020

Skoro kazda co tu zobre si vymysla... Cim viac hra na city, tym menej jej verim 🙄

diewcatqoo
12. dec 2020

@ddaassuullaa ja neprispievam ludom, ktori aktivne prosia o pomoc. Vzdy mi to totiz nejako "smrdi", ked niekto takto aktivne prosi. Radsej si sama vyhladam cloveka/organizaciu, ktory fakt potrebuje pomoc a spytam sa ho, ci by sa mu nezislo to a to. Este sa mi nestalo, aby mi nepodakovali.

ddaassuullaa
12. dec 2020

@maca1984 do kelu😥 som sa zrevala ako mala, toto sa naozaj moze stat jednej rodine v takom kratkom case? Rodine, ktora dava inym detom nielen prechodny domov, ale aj kus svojho srdca, svojho najlepsieho ja? Do for chodim minimalne, netusila som. O to viac som som nahnevana, ze niekto nema kozu na ksichte a kazdy bozi den najde sposob, ako sa zviditelnit so svojou potrebou ziskat peniaze za najsmutnejsi pribeh roka🤐🤮 ano naty, blahozelam, ovela.menej verim.ludom co zobru o pomoc, ak vobec. Ale pribeh magimary je nieco ine...to je naozaj nestastie vo svojej najhorsej podobe

maca1984
12. dec 2020

@ddaassuullaa ani ja som o tom netusila,tiez sem nechodim.Nebyt mojej vianocnej vyzvy-nevedela by som.Strasne som plakala aj ja,som to citala na dvakrat 😭

brona235
3. feb 2021

@maca1984 ja som naty sledovala sem tam. Pred vianocami pisala, ze potrebuje oblecko. Komunikavia asi 4 dni aka som zlata atd... poslala som jej dve napraskane igelitky a odvtedy ani dakujem ani nic... tiez som sa nechala ojebabrat... 🙄🤦‍♀️

Strana
z2