Výpadok na centrum.sk

laurikasarinkaq
11. okt 2020

Dobry den, deje sa to len mne alebo nikomu vam nejde zaregistrovat novy mail na centrum.sk pretoze vam nepride overovaci kod do sms ?
Ak sa pytate preco sa neskusim zaregistrovat inde,ide o to ze pred par dnami ma odhlasilo z instagramu s tym ze musim overit svoj ucet poslanim kodu na moj mail ktory som zadavala ked som registrovala ucet na ig, lenze tomu uz su asi 4-5 rokov a mail som nepouzivala a preto mi ho zmazali/zanikol.
Pozerala som ci nahodou niekto nezabral to iste meno a teda ci si vlasne nemozem vytvorit mail s tym istym menom a na moje potesenie mail je stale volny .ale ked uz chcem dokoncit registraciu , ked zadam cislo nepride mi nan overovaci kod. Skusali to aj moji kamarati , vytvorit mail s tym istym menom ktore potrebujem ale aj s inym . A proste nejde dokoncit registracia.
Neviete co sa deje s centrum.sk ? Daju sa vam registrovat nove maily? Alebo bol niekto v podobnej situacii s prihlasenim na instagram ?

spadnutaslivka
11. okt 2020

mne zrušili mail a nedal sa vytvoriť znova s tým istým menom. tiež som chcela preto, lebo naň mám registrovaných kopec vecí... holt-smola. jedine možno skúsiť kontaktovať nejakú podporu alebo niečo, či by sa to nejako nedalo....ale pochybujem

hiro
11. okt 2020

To je dan za sluzbu zdarma. Raz je a dalsi den uz je zaniknuta.
Vlastna domena stoji asi 48 centov mesacne ak si spravis svoj vlastny email server doma na svojom pocitaci. Alebo s hostingom kde mas email a aj webove stranky za 1€ ci 2€ ci 4€ podla sluzieb a velkosti.

mjk40
11. okt 2020

Mne to tak isto nejde ani na Pobox a Atlas, ktoré patria pod Centrum.sk.

laurikasarinkaq
autor
12. okt 2020

@spadnutaslivka to vážne nejde vytvoriť mail s tým istým menom ?:/ a čo ti ukazovalo keď si ho chcela vytvoriť , ze meno je obsadene alebo čo.? Lebo ja už som ten mail nepouživala asi aj 5 rokov a teraz keď napišem ten nazov mailu tak ukazuje že je volný. Len teraz je asi chyba v stranke ze padla buď už nastálo alebo je vypadok.

laurikasarinkaq
autor
12. okt 2020

@hiro dala by sa vytvoriť domena centrum.sk ešte raz podla vás?

spadnutaslivka
12. okt 2020

@laurikasarinkaq ukazuje, že je obsadený, ale šanca, že by niekto iný tak rýchlo dal práve tento názov je ohromne nízka. skôr si myslím, že je to stále môj, len ma doň nechce nechať prihlásiť. oni ho asi zmažú až po nejakom dlhšom čase. podobne ako s telefónnymi číslami. keď si zrušíte, nedajú ho hneď niekomu inému, ale až po nejakom čase (neviem presne po akom)