icon

Výrobky Herbalife. Aké máte s nimi skúsenosti?

bubinko83
25. dec 2009

Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto vyrobkami? Kolko ste schudli za aku dobu atd.?A možte mi niekto povedat kolko tie vyrobky stoja?dakujem

medek
13. dec 2016

@libawet ale neber im ilúzie 😀
síce, niekto si myslí, že čím drahšie, tým lepší účinok 😀, a pritom predajca trhne na tom raz toľko ako bola jeho nákupná cena, tak je to potom jasné prečo je to tak abnormálne predražené

squishy
13. dec 2016

@libawet herbalife funguje na principe MLM. nastuduj si rozdiel medzi MLM a pyramidou. MLM sa uci aj na vysokych skolach, je to maximalne prehladny a spravodlivy system odmenovania za pracu. pyramida? klasicke podniky = generalny riaditel, pod nim riaditelia usekov, oddeleni, timov, klasicky pracovnici. Cirkev = papez, arcibiskupy, biskupy, fararkovia atd... vlada, nemocnice ... skoro vsetko funguje na baze pyramidy. ale v tu riaditel zaraba podstatne viac, ako obycajny robotnik. v MLM kazdy zaraba tolko, kolko maka. takze mas zle informacie 🙂 ale chapem, nie kazdy sa vzdelava, staci ze "jedna babka povedala", ze 🙂 Herbalife je cislo 1 svetova nutricna spolocnost, pisu o tom v daily news, funguje na trhu 36 rokov, je kotovana na newyorskej burze ... podvod jak noha, ze? 🙂 Najprv treba nastudovat az potom pustat "overene" informacie. Vsetky vyrobky su xkrat kontrolovane, su v bio kvalite, pomer cena a kvalita je naj na trhu. Ja som si tuto spolocnost vybrala a som maximalne spokojna. a moje zravotne vysledky hovoria za vsetko. Ale super je, ze je to kazdeho volba 🙂 Pekny vecer zelam 🙂

helulik
13. dec 2016

@libawet nechcela som sa do tohoto zase púšťať, ale ich produkty nie su ani zďaleka najdrahsie... Staci sa pozrieť na h24 pre športovcov... Prpteinove napoje od iných xy vyrobcov su omnoho drahšie, dovolim si tvrdiť, že majú iba nablizkane trblietavé etikety a ucinok ani zdaleka nie taky ako sa od nich s takou cenou očakáva... Kazdy vidi iba cenu, kolke z vas to vyskusali? Keby ano, netvrdite to, co tvrdíte... Je to každého voľba, nikto nikoho do ničoho nenuti! 😊 ale nezhadzujte ludi, ktorym to pomohlo, za to, ze sa pre herbalife rozhodli... Vy o to nemate zaujem, tak nemate... Nikto vam to neberie... Vela ludi sa pre herbalife rozhodlo aj kvoli zdr problemom... Čuduj sa svete, pomohlo... Aj mne pomohlo... A budem si stáť za tym, že to pomôže aj ostatným ľuďom...

libawet
14. dec 2016

@helulik @squishy...ale veď si pokojne ich výrobky užívajte, nech si každý robí, čo chce, za svojim názorom si stojím...škandály v 90.r. s kostnou múčkou mali, z Ameriky ešte nič dobré neprišlo...a to, že sem hodíš nejaký americký text, akože čo to dokazuje?! To môžem urobiť aj ja, povyťahovať tu čosi, o čom to je ? Užívajte Herbalife vrchom aj spodkom, na zdravie!

evittam
14. dec 2016

@libawet Veď ja to furt tvrdím - neviem prečo by som mala dávať skoro 50Eur za sušené umelé mlieko v krabici......Keď existujú omnoho zdravšie a chutnejšie a prospešnejšie varianty.....😉

evittam
14. dec 2016

@squishy Keď "Daily News"napíšu, že pápež lietal - tak to bude určite pravda, že áno? Ja ťa chápem - kupuješ, predávaš túto značku nič iné robiť ako ju vychvaľovať nemôžeš - je to tvoja práca a presvedčenie. Ale nerob s ľudí hlupákov tvojimi tvrdeniami o zdravej hodnote týchto umelín.😉

evittam
14. dec 2016

@helulik Môžem vedieť čo konkrétne ti pomohlo a na aké zdravotné problémy? Naozaj ma to úprimne zaujíma.

Ja osobne som HL vyskúšala - koktejl + termo čaj - rovnaké a dokonca ešte lepšie výsledky v chudnutí som mala bez nich a cítila som sa aj oveľa lepšie - napríklad som venovala príprave zdravšieho koktejlu trošku viac času ako len zmiešať umelinu s mliekom alebo s vodou a výsledky boli omnoho lepšie. Táto varianta je pre lenivých a naivných ľudí - ale každý ako chce - mne je to úprimne jedno, len nemám rada ak niekto tvrdí, že to nie je umelý prášok, lebo je....

evittam
14. dec 2016

@libawet To máš tak ...."americký vedci zistili, že...." A bohužiaľ veľa ľudí si myslí, že všetko čo je americké tak je také fantastické a niet nad Ameriku.....No po..rme sa všetci...😂
A oni už teraz vedia, že je to "shit" ale my na to prídeme tak za 20 rokov.....😀

libawet
14. dec 2016

@evittam zo srdca mi hovoríš.

helulik
14. dec 2016

@evittam keby si troška vnimavejsia, už som to tu pisala... Nepomohlo to iba mne, ale aj mnohym ľuďom...
Ja takisto mozem tvrdit, ze sa mi nepaci, ked mas taky postoj k tymto vyrobkom aky mas, lebo nie je pravda co pises...
Ked ta to nezaujíma, kto co berie, tak staaale nechápem co vyryvas... Stale sa opakujes a nikto nie je uz na to zvedavy 😊 mala som chvilku casu, a pozerala som temy vo forach, no takmer v kazdej druhej figurujes so svojimi negativnymi nazormi, všetci robia nieco zle, len ty si bohyna... Takze aj to svedci o tychto tvojich nazoroch 😉 a nema vyznam s tebou komunikovat...
A koncim... Bodka... Nemienim s tebou stracat cas... 😚

chrobaciklujza
14. dec 2016

@helulik Ty si tak naivna az to boli, ked si bola anorekticka Tvoje telo neprijimalo potrebne ziviny vratane mikro a makroelementov, tak keby si vtedy zacala prijimat normalnu stravu tak by sa Ti takisto zlepsil stav ako sa aj zlepsil po herbalife, tam sa Tvoj organizmus tesil, ze konecne nastal prisun nejakych aj ked susenych a umelych zivin, ale Ty snivaj, najma ked chces predavat a zarabat na tom

helulik
14. dec 2016

@chrobaciklujza moja zlata... Laskavo tu na mna neutoc... Na anorexiu som trpela pred 10 rokmi... Kazdy moze spraviť chybu vo svojom živote, ja som ju spravila... Herbalife beriem pol roka, a neberiem ho kvoli anorexii... Ked citas a, čítaj aj b a potom niečo komentuj... Zrazu je každý aky mudry...a na tvoje prekvapenie, nezarabam na tom!!!

bezkolyzka
14. dec 2016

Ale baby. Ved co ste take nastartovane. Nikto tu nikomu nic nevnucuje. Ja som napisala helulik potrebovala som zlavu, vedela mi ponúknuť avsak nevychadzalo mi to tak som si nasla inde. Napisala ze vyssiu mi dat nemoze lebo nema tolko bodov ci co. Okej, verim jej. Uplne v pohode babenka nemala prpblem ked som jej povedala ze som si nasla inde. Keby ide len za predajom a ziskom by inak reagovala. Takze klud, nadych vydych . A ja hb odporúčam 😉

chrobaciklujza
14. dec 2016

@helulik pisala si niekde, ze herbalife Ta zachranil, uvedom si co pisem, nevycitam Ti anorexiu, ale tie zdravotne problemy, ktore z anorexie vyplynuli, si pisala, ze AZ vdaka herbalifu zmizli, tak ja som pisala, ze keby si jedla zas normalnu stravu, tak isto by pominuli
No jasne nezarabas, Ty si prva co predava herbalife bez zisku, to Ti akurat zhltnem, ale kludne je to Tvoj biznis

@bezkolyzka no a zas keby isla helulik za predajom, tak kvoli tomu, ze Ty si kupila inde by mala robit co, hadam Ti vynadat? Normalne to akceptovala, lebo co ine jej zostavalo

evittam
14. dec 2016

@helulik Ja nevyrývam - slušne som sa ťa opýtala- odpovede som sa nedočkala. A ja nikde v žiadnej téme nevyrývam!!!! Všade slušne a úprimne a k veci vyjadrujem - ale sú ľudia čo to berú ako vyrývanie. To je všetko. Ja nemám čas čítať xy strán dozadu čo si tu ty popísala- stačila jedna veta na čo ti HL pomohol a čo konkrétne. A, že sa ti nepáči môj negatívny postoj? No tak to je len tvoj problém - nie môj. A nie som jediná čo tu má negatívny postoj k výrobkom HL čo sa chudnutia týka. Ja som sa ťa slušne spýtala - slušnú odpoveď som nedostala - ale nevadí.

evittam
14. dec 2016

@helulik A stačí mi si prečítať pár posledných príspevkov - ako čítam - tu každý na teba len útočí kto s tebou nesúhlasí....A ty radšej budeš "žrať" umelé prášky ako bývalá anorektička ako plnohodnotnú stravu - no veľa šťastia ti prajem.
A to, že sa niekde - v hocijakej diskusii-vyjadrím slušne, vecne a k veci a úprimne ešte nie je vyrývanie - to len tak berú niektoré ženy, ktoré sa stále musia cítiť "úblížené" alebo neviem aké. Ja si nedávam servítku pred ústa - to je pravda - a nemám na to dôvod.
A ja rýpem - ale ty si mi slušnú odpoveď nedala len ma osočuješ ako a kde reagujem ale k veci nič - čisto. Takže asi tak.

timea7
14. dec 2016

@evittam nevyrývaš, ale kazíš enormnú snahu o reklamu, nechápeš? Veď tu by mohla mať zlatú baňu, lebo stále sa medzi ženami nájde dosť takých, ktoré sú zúfalé z toho, že sa im nedarí schudnúť a čakajú na zázrak, ktorý "ich schudne" a ten zázrak im tu niekto ponúka. ty to fakt kazíš. 😍

evittam
14. dec 2016

@timea7 Ale ja to chápem - len to tu furt nikto iný nechápe a zo mňa ide robiť debila. Nech si to nechá pre seba. Odpoveď mi nedala - na nič. A ja som tá zlá......Ale kašlem na to....Nebudem sa tu zbytočne vytáčať.😉

timea7
14. dec 2016

@evittam prečo, ja sa tu bavím 😉

evittam
14. dec 2016

@timea7 Veď aj ja - ale ako čítaš som za "rýpala"....😂

nina2114
13. jan 2017

Aká je cena za hydratačný denný krém SPF 30 herbalife skin? viete mi niektorá povedať?

gubrinka
24. jan 2017

@macka01 ahoj áno na pleť tá kozmetika je výborná účinky dlhodobé

johannka32
25. jan 2017

@nina2114 42,10 €

nikolasurinova
27. feb 2017

@editkaa aka vec z alli?

marca2306
9. mar 2017

@editkaa prezradis aku vec z alli uzivas?aj ja chcem schudnut

laskamoja123
10. mar 2017

Ja som zacala produkty užívat ako prvá. Neskor sa pridala aj moja dcera a manzel a mame krasne výsledky. On schudol 30 kilov, ja 8 kilov a dcera 9 kilov. Máme krásne vysledky aj zdravotne tak som s tým zacala pracovat. Kupujem si na zlave a ak ma niekto záujem rada mu objednám so zavou.

cynthie
10. mar 2017
Používateľ cynthie je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

nekupujte prosim vas cez ali, mozno to nie je ani original, moja kamaratka objdenala velmi lacno skoro vsetky produkty, zacalo to uzivat a skoro 60 dni mu nedosli kramy

cynthie
10. mar 2017
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

ahojte bay, budem objednavat z UK, tam maju aj ine prichute F1, napr. cappuccino alebo mata-coko, a caj s prichutou malin, a maju tam nizsie ceny, ak ma volakto zaujem, nech mi napise spravu 🙂

abigael
14. mar 2017

mam zaujem o koktail aloe vera a prot tycinky dali by ste mi zlavu prosim a este aj piradkynu co bude sa mi venovat ako a co moje cislo 0949470008

cynthie
14. mar 2017

Dobry vecer, bolo by zaujem o skusobne balicky?