icon

Výrobky Herbalife. Aké máte s nimi skúsenosti?

bubinko83
25. dec 2009

Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto vyrobkami? Kolko ste schudli za aku dobu atd.?A možte mi niekto povedat kolko tie vyrobky stoja?dakujem

elisholiens
1. máj 2014

mamča má kamaráta, ktorý s tým robí, aj váženie a tak, kúpila som 1x niečo cez 50 eur, ale potom som dostala zľavu a beriem za 48 eur. vydrží mi dva mesiace a to ho pijem 2x denne.

petra003
4. máj 2014

neviem či to tu ešte niekto číta, ale chcem sa podeliť o výsledok so synom... mali sme tazky stupen dilatacie obliciek, a zničeny močovy mechur. Lekar mi dal 6 tyzdnov na skusku bunkovej vyzivy, s tym, ze mu to aj tak nepomoze, a potom dostane kateter na minimalne 3mesiace, lebo ine riesenie zatial nemaju pri takomto poskodeni. A ulala, mali sme koktejl na regeneraciu, aloe a čaj na prečistenie - detoxikaciu, a pomohlo 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 žiadny kateter sme nedostali 🙂 a mam z toho radost... takze pri dobrej poradkyni a dodrziavani rad, neverim ze nepomoze

funnny5
31. máj 2014

Ahojte!Používam kozmetiku HL a som veľmi spokojná,denný krém skin aktiv je super,kokteily som nikdy nepotrebovala na chudnutie,aj po pôrode som vedela schudnúť,iba trošičku som si upravila jedálniček,večer po šiestej som sa snažila nejesť a začala som cvičiť na brucho a na nohy,nepreháňam to s tým cvičením a po 3-4och mesiacoch mám toľko kíl ako pred tehotenstvom...

lucky2511
10. júl 2014

Zdravím Vás, neviem, či taká konverzácia je este aktuálna, ale mam nejake výrobky Herbalife na predaj. Chcela som s tým podnikať, ale rozmyslela som si to no až po kúpe balíka, ktory bol podbmienkou k podnikaniu. Ak máte zaujem píšte... Samozrejme dám so zľavou 🙂

lucky2511
10. júl 2014

Zdravím Vás, ak máte niekto zaujem o výrobky herbalife, tak mi napíšte. Chcela som s tým podnikať, ale dostala som iný príležitosť, no uz som mala kúpených balík herbalife. Samozrejme predám to za moju nákupnú cenu, nechcem na tom zarobiť, chcem len aby to využili ľudia, ktorí o to majú zaujem. Dakujem

popka24
28. júl 2014

Herbalife je najlepšie čo môže byť....čo sa týka výživy a zdravia 😎 Problémom je,že ľudia si myslia,že je to zázrak.Tieto vynikajuce vyrobky, Vám napomôžu k dosiahnutiu cieľa, napr. pri chudnutí alebo vyriešiť zdravotný problém. Konkrétne ja som trpela na atopicke ekzemy 22 rokov...dovtedy, súčasťou mojho života boli hormonalne maste a pod..... VŠETKY výrobky užívam aj počas TEHOTENSTVA 😵 ! Prosím Vás, nepíšte, že zajdete do lekárne a tam si niečo kupite za lacnejšie!!!! Vyrobky z lekarni, nikdy nenahradia produkty Herbalife...ak by ste mali aspon trochu info,ako lekarne funguju, nikdy by ste nie čo také nenapísali... ale samozrejme, každí máme iný názor...užívam ich dva a pol roka, som aj distributor...škoda, že som sa k nim nedostala skôr.

petrakalna
9. okt 2014

Ahojte. Mam doma nakupen produkty herbalife.. Ano, bola som jedna z tych, co sa na to dali a schudli krasych par kg. Mam ich vsak take mnozstvo, ze ich rada posuniem dalej za nakupnu cenu co je 50% zlava z beznej ceny od distributora herbalife. Ak mate zaujem piste mi na petrakalna@azet.sk. pistelen tie, ktore herbalife uzivate a mate s nim skusenosti, ste spokojne a chcete sa dostat k produktom za nakupnu cenu bez svojho distributira. Vdaka

bapi1
16. okt 2014

@petrakalna koľko by stála tá zelená maska (neviem teraz názov)?

petrakalna
18. okt 2014

bapi1 napiste mi mail..v nom vam dam na seba telefonicky kontakt vzhladom na to, ze mi nie je uplne jasne,ktoru masku myslite..

nicole_1611
8. dec 2014

@marci2
@marci2
Aké iné výrobky ti pomohli schudnúť?

nicole_1611
8. dec 2014

@lucky2511 mam záujem. Za koľko mi to nies predať?
Nápis mi prosim na mail ( Nicole.hojdova@gmail.com. )

nicole_1611
8. dec 2014

@muscleman
Čo je lacnejšie a tiež to ma toľko vitamínov a minerálnych látok a chudne sa z toho?

muscleman
9. dec 2014

@nicole_1611 jediná základná vec , nepapaj pečivo.. keďže som už nejaký čas kulturista a strava je pre mňa dosť podstatná, viem čo funguje, zelenina je bomba tá zaženie hlad ako des.. 🙂 ja si ju robím všelijako , grilujem ju, dám si ju spolu s enciánom a kuracím mäsom. je toho veľa ,ak chceš dá sa o tom dosť pokecať,takto by som písal a písal. ale sú aj fajn doplnky výživy ako napríklad sinefrín od nutrendu a iné ktoré viem odporučiť 🙂

nicole_1611
10. dec 2014

@muscleman
Zeleninu jem ku kazdemu jedlu (pokial to nie su sladké raňajky - ovocné). Ja nemôžem laktózu ani pšenicu ale bezlepkove alebo ražne pečivo si zvyknem dať na raňajky no mojim najväcším problémom je ze sa učím každý den do 1-2 rana a aj keď cez den vydržím tak večer okolo 21.00 na mna príde strašný hlad ktory sa nedá vydržať. Co je ten sinefrin? Vopred ďakujem za odpoved.

jannka335
16. dec 2014

Chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti s kozmetikou Herbalife Skin ? Ďakujem za odpovede 🙂

perla200
18. dec 2014

a je tu aj taký človek čo s nimi nechudol aj ked dodržiaval vsetko čo mal?

perla200
18. dec 2014

@muscleman a keby si napísal čo jesť ked som napr. alergická na mlieko a tvaroh a kuracie maso? ako mam doplniť bielkoviny aby som chudla? dakujem

acik
27. jan 2015

prosim vas mate uz niekto herbalife produkty od petrakalna? Je to seriozne? Uz som sa velakrst popalil na roznych internetovych predajcov preto teraz najprv preverujem a potom kontaktujem. Dakujem za odpoved

amcus
8. feb 2015

@bubinko83 ahoj. Som vrcholový športovec a 10 rokov reprezentant v boxe. Skúšal som všemožné doplnky výživy, ale všetko iba samý hnoj.obrovské trblietavé pestrofarebné dózy slúžiace ako magnet pre blbcov. Raz ma kamarát oslovil na analýzu. Šiel som tam a spravili mi analýzu na mašinke akú má aj môj športový lekár. Ale s tým rozdielom, že oni chceli 10 e a doktor 25e.čítal som si názory ľudí po diskusiách a chytil som divný pocit z toho.ale na moje milé prekvapenie nikto na mňa nijako netlacil, nebol vlezlý ani nič podobné. Keďže sa do výživy vyznám dobre, videl som, že pán čo mi dával argumenty a rady vie o výžive veľa.dal som sa na to a vysvetlil mi, že najprv skúsim ako moje telo reaguje na klasickú radu a keď to bude dobré tak by sme prešli na h24 pre športovcov. Kúpil som si F1,thermojetics,aloe a guaranu. Cena síce bola chrumkavá, ale za kvalitu sa platí a konieckoncov viem,že kamarát mal z toho províziu tak prečo neprispieť kamošovi.išlo to dobre a po týždni (trénujem dvojfazovo) som cítil prvé zmeny. Telo sa mi viac vysekalo a zo svalov neubudlo(holt kazeín), cítil som sa ľahší, mal som viac energie a tým, že som si prispôsobil stravu som aj zrýchlil metabolizmus. Neskôr som prešiel na H24, ktoré je o čosi drahšie, ale viac kladie dôraz na hydratáciu,ochranu svalstva a ľahkého žalúdka počas tréningu. Na treningoch a turnajoch som sa neunavil tak ako predtým.Suseda,kamarátka mojej mamy chcela schudnúť a fakt to potrebovala.lenže ako osobný tréner vo fitku viem,že najsvatejsou povinnosťou trénera je vysvetliť svojmu zverencovi, že to je o zmene životného štýlu. Inak je všetko hneď späť. Nakúpila si od kamoša doplnky za cca 240e,a dali sme sa do toho.za mesiac pod mojim vedením (tréning 3 krát do týždňa a dvakrát do týždňa dvojhodinova prechádzka v sviznom tempe) schudla za 5 týždňov 11kilo. Potom od neho brala iba raz za mesiac preventívne koktejl a čaj, keď má voľno ide si zacvičiť a váha síce pomalšim tempom klesá ďalej dole. Z pôvodných 106 kilo má teraz 76(výška 180cm),udržiava sa a vždy pekne pozdraví. 🙂 čiže k herbalife. Sú fakt skvelý. Čo sa týka distribútorov, záleží od toho na koho natrafíte. Ďalej čo sa týka tých čo sa im buď nepodarilo schudnúť, alebo sa im to vrátilo, treba sa hýbať miláčikovia, nie iba mesiac,je to life style životný štýl. No a k ostatným?typická slovač, HATERS GONE HATE.A tým čo to ublizilo, možno máte nejakú alergiu.ale sto ľudí sto chutí. Toť iba moja osobná skúsenosť a názor. Have a nice Day 😉

niceday79
10. feb 2015

nedá mi nepridať sa, s výrobkami HL mám osobnú skúsenosť a som maximálne spokojná, nie je to diéta je to životný štýl..nie len na dnes.. nie do konca mesiaca, na trvalo! Už si neviem predstaviť žeby som sa vrátila k raňajkovaniu ako kedysi..kokteil mi absolútne vyhovuje, s aloe, vlakninou a termočajom sa moje kilečká pomaly strácajú.

mkristike
10. feb 2015

@jannka335 Ahoj ja mám veeelmi dobré skúsenosti s novou kozmetikou Herbalife Skin. Pouzívam ju od začiatku decembra a za mesiac sa mi tak vyčistila plet ako nikdy predtým. Už mi aj ostatny v okoli hovoria že mam krajšiu plet. Vzdy som mala problem s vyrazkami. Moja pleť je pevnejšia, krajšia super hladká. Teraz keď mi vysla jedna malinka vyražka pri menzese tak som bola normalne zufala, napriek tomu že doteraz som mala celú tvar zasipanu. 😲 A teraz ma vystrasi jedna vyražka (aj tá len malinká oproti ostatnym v menzesovom období) 😀 Takže vrelo odporúčam.

Teraz som sa rozhodla pomáhať aj ostatným babám vyriešiť svoje problémy s pleťou. A hlavne vyčariť úsmev ako mám ja (normálne sa aj rozplačem tak som rada že mam konečne normálnu pleť)

Ak by si mala záujem môžem ti tú kozmetiku predstaviť /neviem odkial si/ ja zo Šale, a štúdio mám v Galante. 🙂
😀

lukacccity
12. feb 2015

Ak by niekto mal záujem o HB napíšte mi mail môžeme si dohodnúť sedenie 🙂 A uvidíme čo dalej.
Mail: lukacccity@gmail.com

zuzulienka83
9. mar 2015

@lucky2511 AHOJ je to ešte aktúalne a aká by bola cena a čo to obsahuje ďakujem 🙂

aankaa
19. mar 2015

Som wellness poradca v spoločnosti Herbalife už 10 rokov a rada Vám pomôžem. Moj kontakt: anka@schudni.sk

zuzulienka83
20. mar 2015

Ahoj Anka už komunikujem z jednim pánom prapravdepodobne tiež z welnes poradcom a ste spokojná z touto spoločnosťou? Ak chcete môžme komunikovať mailom

aankaa
20. mar 2015

ano som spokojna. Ak nieco potrebuje poradit kludne ma kontaktujte emailom.

moni133
20. mar 2015

zdravím, nepredávate niekto zvysne koktailiky???... ak ano kludne ma kontaktujte dakujem 🙂

kacena383
1. apr 2015

.Ja som isla s kamoskou na kozmetiku, tak sa to zacalo, a potom som sa sama ponukla, ze mam zaujem o vnutornu vyzivu...ale este som nevedela, kolko ma to vyjde...po tom, ako som si zakupila 5 produktov (vlakninu, caj, multivitaminy, kokteil a protein), zhruba po tyzdni som sa zacala citit trosku lepsie, ale uvedomila som si, ze si aj davam viac pozor na to co jem a ako jem, teda nie ze by som potrebovala schudnut, praveze, ja som chuda az moc, bola som len velmi unavena stale, Na moje nemile prekvapenie sa vyrobky, ktore mi mali vydrzat 2 mesiace- ako vitaminy a caj, zacali minat az moc rychlo, a az potom som si uvedomila, ze na to kolkokrat za den to mam brat- a kolko kusov je na obale, mi to nejako na 2 mes. nevychadza..takze, nestacilo ze na zaciatku som dala za vsetko ( aj s peknou taskou a sejkrom) 180 euro ( a to som uz mala akoze aj 25 % zlavu) , tak som si vyratala, ze mesacne ma to vyjde asi na takych 150 euro....nie ze by som si to nemohla dovolit, ale co ma nahnevalo bolo, ked som isla na internet a nasla spominane vyrobky lacnejsie ako ja som mala s tou mojou 25 % zlavou...

zuzulienka83
2. apr 2015

@kacena383 Ahoj a si zaregistrovaná v Herbalife?

zabudla
10. máj 2015

Ahojte, ja by som len chcela napisat nieco k aloe vera vyrobkom od HL. Cez zimu som mala problem s pokoskou a kamoska mi z USA doniesla kremik s aloe vera. Bol perfekny a tak som si objednala este jeden ale uz od jednej baby tu na SR. Akoze nic horsie som nemohla spravit. Plet sa mi neskutocne zhorsila,.dokonca az zhrubla a zostarla. Ked som to povedala kamoske tak mi povedala ze som trubka, ze si to objednavam na SR. Ako neverili by ste ale je podstatny rozdiel medzi tym co sa predava tu a tam. V USA nakupuju prvotriednu alpe vera duzinu z brazilie a preto su vyrobky spickove. V Europe je vyroba presunuta do Ploska kde nakupuju aloe vera na burzach za lacny peniaz. A to nekupuju duzinu ale stavu, kde je pomlety komplet list a pri tom vrchna cast listu je preukazatelne prehanadlo. Cenu vyroby tym stlacia dolu, ale predajna cena zostava rovnaka,.vsak aby predajcovia zarobili. Tak aby som neprerobila na postovnom mi poradila jednu nemecku firmu, ktora si svoje aloe vera dovaza z Brazilie a vyraba kvalitne vyrobky a cenovo su este vyhodnejsie nez od HL. Nemecka kvalita sa nezaprie ani tu a su tak ako aj ine veci z Nemecka lacnejsie a spickovejsie nez tie slovenske ci polske. A hlavne zdravie mame len jedno tak rozmyslajme a citajme na obaloch co na seba alebo do sebe davame. 🙂