Výrobky Herbalife. Aké máte s nimi skúsenosti?
Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto vyrobkami? Kolko ste schudli za aku dobu atd.?A možte mi niekto povedat kolko tie vyrobky stoja?dakujem
Nič v zlom ,ale Herbalife... :D smejem sa ,lebo len taká prkotina ako "čo robí PALMOVÝ olej v ich výrobkoch " ta sa zakoktali a zapotili "keď to tam je ,tak to tam musí byť .... ako sorry ,ale to sú .... ľudia ,čo to obhajujú... Venujem sa fitness a kulturistike kopu rokov a poznám výrobky za omnoho lepšiu cenu a kvalitnejšie ako Herbalife.. radšej dám prachy do škrupín od vajec ako do Herbalife... 🙂
termočaj je genialna vec,milovala som sladké dala som si ho aj 4krat denne po tyzdni uzivania sa mi sladké zázrakom sprotivilo.Dokonca mi nechýby už ani káva,reflux ktorý som mala sa mi tiež zázrakom stratil.Myslela som si že to budú minuté peniaze ale nelutujem.Ostatné výrobky do herbaline si kupovat nebudem ale na termocaj nedám dopustiť budem ho pit stale. 🙂 🙂
Je tu niekto kto pracuje,alebo pracoval s touto znaćkou?
@luka17
Ja som s HBL asi mesiac.
Pri kazdej diete nastane jojo efekt, pretoze ludia to beru ako dietu. Drzia ju 2 mesiace a po dvoch mesiacoch sa zacnu predzgavat ako pred tym.
S HBL som sa naucila, ze kazda dieta, ci uz HBL alebo ina musi byt tvoj novy zivotny styl a nie len kratkodobe pobavenie.
Problem je, ze ked drzis nejaku kapustovu dietu, atd.....je nemyslitelne, aby si teraz cely zivot jedla len tu jednu kapustovu polievku. No vdaka tomu, ze s HBL mozem jest co len chcem, samozrejme rozumne, nepotrebujem sa tyrat. To ze si dam na ranajky koktejl, ktory stoji 54 eur, zober si ze ti vydrzi 30-40 dni co ked prepocitas, kazdy den das za plnohodnotne ranajky 1,8 eur, alebo ze namiesto coli a fanty a ochutenej tomy pijem termocaj neznamena, ze sa tyram. Robim vsetko ako pred tym a po dvoch tyzdnoch vidim vysledky. Je to moj novy zivotny styl. A vidim ze funguje. Po dvoch tyzdnoch som zhodila 3% tuku. Neschudla som na vahe, ani zo svalov. Schudla som z toho z coho chce schudnut kazda zena.
Teraz je to len na tvojom uvazeni. Pekny den prajem 😎
Baby, ktore by chceli pouzivat ci uz kozmetiku, alebo vyzivu, poradim Vam. Nekupujte si to len tak z netu, ked to niekto ponuka, alebo od kamosky. alebo od nejakeho poulicneho predajcu, aj taki sa najdu.
HBL ma svoje Vital Studia po Slovensku. Radsej zajdite tam. Poradca Vam poradi ako produkty pouzivat.
Pri nespravnom uzivani vam mozu v tele narobit viac zloby ako uzitku.
Pokial mate najake otazky, kludne piste na moj mail:
michaela.farkasova@hotmail.sk
@nufko16 určite áno,že moj názor na Herbalife sa nezmenil a len teraz som si uvedomila,že to bolo tak dáávno,čo som to písala a stále mi ostal ten moj ,,životný štýl",tak ako si to ty pekne opísala v príspevku vyššie. 😉 .Netvrdím,že si nedoprajem aj niečo nezdravé,ale ak utekáš ráno do školky a rýchlo do práce,niet nad rýchlejšie a zdravšie ranajky ako koktejl .
Ahojte...napíšte mi prosím kto máte aké skusenosti s Herbalife, či sa oplatí začať stým pracovať, či to nie je neaký podfuk a tak...ĎAKUJEM PEKNE ZA INFO!!!
Ahoj prosím nenašiel by sa tu niekto kto by podaroval prázdne dozičky z tohoto výrobku? dakujem
ako to je inyy des herbalife ..predrazene neluddke peniaze...ako vam moze radit laik alebo zaskoleny v zdravotnych problemoch??? krby je yo ucinne tsk by to doktori davali zrat v nemocniciach a seci by boli kvit.....jq by dpm to zatrhla ked da niekto rype do zdravia..kto nema skolu medicinu...proste ojeb jak sa patri....ajkozmetika..mozno ze je dobra ale zazraky isto nerobi ak by ano tak by nebol botox a podobne esteticke zakroky kktore stoa prachy ale efekt je vidno...nedajte e sa oklamat!!!!
tak by ma zaujimalo ked vsetci tvrdia ze je to DRAHA KOZMETIKA, kolko vlastne stoja jednotlive produkty?
Ahoj, ja som uzivala herbalife pred asi 7 rokmi, ked som mala problem s akne. poradkyna mi spisala tolko vyrobkov, co by som mala uzivat, ze to vyslo vtedy na 12 000 SK! verila som tomu a investovala tie peniaze, ale nepomohlo. Nemozem ale povedat iba zle veci, citila som sa velmi dobre, najma vdaka koktailu, bola to super vec na ranajky, ktoru by som si dala kludne aj teraz, len mi je trochu luto do toho dat take velke peniaze. 😒
@epelino no určite viac ako mesiac-t.j.dávka dve lyžice koktejlu a dve proteinu ..skor protein vyjde len na dva týždne...ale to by vám poradca Herbalife mal vypočítat,akú dávku bielkovín potrebujete podla výšky , BMI,váhy a aj kolko chcete schudnút .Ked len by ste to chceli len ako náhradu raňajok,čo je super vec 🙂 a rýchla,odporúčam pridat Fiber -vlákninu .
ja ich vyrobky uzivam a som snimi MAXIMALNE SPOKOJNA !!!! ak nemate dobre skusenosti tak ste mali zle davkovanie a zleho poradcu. Bohuzial firma Herbalife nemoze za to ze ludia jej robia zle meno. Ja pouzivam aj kozmetiku a som tiez spokojna 🙂 zmizli mi vyrazky , takze sa tesim 🙂 a co sa tyka inych veci, schudla som neake tie kila, poriesil sa mi nizky tlak a zmizla mi CYSTA NA OBLICKE... ked mate takuto osobnu skusenost ako ja, to sa neda len tak prehliadnut. Budem ich uzivat aj nadalej
@mima1722 musim suhlasit 🙂 Ja som kozmeticka a skozmetikou nouri fusion mam uzasne vysledky a skusenosti.Krasna,cista,svieza a mladistvejsia plet 😉 rano a vecer 3 minut pre svoju plet po namahavom dni =-O K tomu termojetics caj,ktory spaluje vnutorne a podkozne tuky,zaroven doda energiu,znizuje nadmerne potenie,mne upravil travenie a pomohol pri spalovani tukov,je chutny,obsahuje 27 bylin z celeho sveta a vobec neskodi.Upravuje vysoky krvny tlak,znizuje hladinu cukru v krvi,upravuje cholesterol,problemy so zapchou a mnoho dalsieho.. A ktej kozmetike.Staci fakt malicko naniest naplet,netreba toho vela patlat a zbytocne plytvat.plet si aj tak vezme len tolko kolko potrebuje 🙂 Oplati sa investovat do tejto kozmetiky.Sada vydrzi aj 3-4 mesiace a skutocne cisti do hlbky.Oplati sa investovat do nej skor ako do inej v beznom obchode kupenej kozmetiky,ktora ani necisti do hlbky len povrchovo a treba sa fakt starat o plet kym je cas,v neskorsom veku uz len na chirurg.zakrok,ktory vyjde pravidelne omnoho drahsie ☹
Ahojte! Ja mam super skusenosti s vyrobkami herbalife. Predtym som mala traviace problemy a casto som bola taka malatna, bolesti hlavy atd i ked vzdy som sa venovala zdravej vyzive a strave, no v tele stale nieco chybalo. Kedze dnes ani to ovocie a zelenina atd. nie je take vyzivne, ako by malo byt, tak taketo doplnky su velmi vhodne, priam ziaduce. Inak dostala som sa k tomu ako k praci, vyskolila som sa, ale nerobim sedenia ani nic take, lebo s ludmi je tazko. Ci uz s dotieravymi distributirmi, ale aj neprijemnymi a zatatymi zakaznikmi, ktori nie su ochotni ani len zacat pit viac vody. Takze tak a v podstate tovar objednavam len k nam domov. Sem-tam niekto nieco kupi. Ak by ste niekto mali zaujem o vyrobky, predam ich s 25% zlavou a poslem postou. Nejde mi uz o zarobok, len nemam rada, ked mi tie veci stoja v krabici, lebo nemozeme vsetko pojest za mesiac a v malom sa neoplati objednavat 🙂
Tak damy, citam tu same pozitivne nazory a teraz vam poviem ten svoj.
Pre firmu Herbalife som mala povodne pracovat, presla som niekolkymi pohovormi a uz sme boli pri podpisani zmluvy, kedy ma zacali oboznamovat detailne s ich vyrobkami. To bol moment, kedy som ostala uplne zaskocena a s podpisanim zmluvy som nesuhlasila. Naplnou prace totizto malo byt ponukanie ludom lepsi, zdravsi zivotny styl, avsak vyrobky a zlozenie vyrobkov Herbalife sa s niecim takym vobec nezhoduje.
Predavat ich vyrobky ludom hladajucim zdravie bolo proti mojej moralke, preto som odmiela pracu sn imi a v tom okamzitu sa z mileho usmiateho mladeho riaditela firmy stal despota, ktory mi v tom svojom drahom saku skaredo nadaval.
Pred tym, ako zacnete brat nejaky z tych prachov a tabliet pod touto vplyvnou znackou, uvedomte si prosim vas, ze vsetko, co do seba od nich davate je chemia, vsetko su to prasky a tabletky, ktore okolo prirody ani neskrtli. Ak vam nejaka z tych tabliet alebo koktejlov slubuje, ze schnudete vdaka ich aloe vera alebo podobne, skocte radsej do Bio predajne a zaplatte si Aloe ciste. Cenovo vas to vide uplne rovnako.
Mimochodom, aj moja homeopatka je velmi proti Herbalifu.
@ceciiilia Dobrý večer, minulý víkend som mala možnosť sa s produktmi tejto firmy zoznámiť..musím povedať, že hlavne meranie ma veľmi oslovilo a aj trochu prekvapilo....po vyhodnotení mi boli odporúčané produkty, ja som mala záujem hlavne o produkty na detoxikáciu organizmu, zníženie váhy.... no ale k podstate.. pýtala som sa a bolo mi povedané že produkty sú čisto prírodné, žiadna chémia, že všetko vyvinuli lekári z rastlín vypestovaných na bio plantážach..čomu veľmi neverím ....
takže som mala a mám správny pocit a veru dám naň .... Ďakujem za článoček, pomohol mi v rozhodovaní a hlavne v uvedomení si že toto ozaj nepotrebujem ....!!!
Ahojte, ja som to uzivala, schudla som skoro 20 kil a doteraz aj po dvoch porodoch sa mi vaha drzi dole, to znamena, ze som nepribrala ked som to prestala uzivat. Akurat teraz si chcem kupit znova caj od nich, pretoze chcem ubrat zo seba par centimetrikov na svadbu. Takze ja to odporucam. Netreba to brat ako nejaky zazrak. Ak ma clovek aj nejake zdravotne problemy, tak necakajte, ze najprv schudnete. Najprv si telo vyriesi zdravotne problemy a potom sa chudne.
Ceciiilia pisala, ze sa chudne aj z aloe vera, neviem kto ti taku hlupost povedal, lebo to pravda nie je.
Ako pisem nie je to ziaden zazrak a ked to clovek berie poctivo a nema ziadne ine zdravotne problemy, tak vysledok sa urcite dostavi. Len treba pocuvat sloveka, ktory vam to predal.
Ja to urcite doporucujem.
Ahoj, ja som užívala/užívam Herbalife.
Začala som minulý rok začiatkom mája, mala som neuveriteľnú nadváhu, na ktorej sa podpísalo 5 rokov na internáte a nezdravý spôsob života.
Dostala som sa k H a dodnes som spokojná. Schudla som 16 kíl (okrem H aj pohyb). Chutí mi to, papám aj vitamíny, doplnky, čokoládové tyčinky (ktoré sú 100% lepšie ako rôzne Marsky, Twixy a podobne). Nepila som jedine aloe, na to nemám žalúdok, ale thermojetics je pecka vec.
Herbalife mi otočil život naruby, mám dobrú postavu, plavky obliekam celoročne bez akýchkoľvek zlých pocitov.
Cítim sa dobre, som spokojná.
Treba dodržať, čo ti povie tvoj poradca, veľa vody a pravidelnosť. A samozrejme, trpezlivosť, tiež mi to trvalo pol roka, ale udržujem sa (a to sa viem utrhnúť z reťaze občas). Na raňajky som už asi takmer rok nemala nič iné ako koktejl, je to super, praktické, rýchle a v konečnom dôsledku lacné! Prerátajte si koľko prejete za raňajky. A večera? Naozaj neuveriteľné úspory.
Som spokojná a keby sa ma ktokoľvek pýtal, jedine odporúčam. Príchuť cookies! ♥
@elisholiens môžem sa spýtať za kolko kupujete koktail herbalife?dakujem
@elisholiens tiež by ma zaujimala cena 🙂

Ja som túto kozmetiku začala používať asi pred dvoma rokmi pleť mi za ten čas rapidne zostarla takže som na to strašne nahnevaná pustila som do toho neskutočné peniaze. Mám suchú pleť a bol mi odporučaný používať čistiaci gel a tonikum na mastnú pleť + hydratačnú masku + denne skinko+radiance gel atď . Ani to nebudem všetko menovať lebo ma z toho šľahne . Proste a jasne mám z toho zničenú pleť. Už nikdy viac .