Výrobky Herbalife. Aké máte s nimi skúsenosti?
Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto vyrobkami? Kolko ste schudli za aku dobu atd.?A možte mi niekto povedat kolko tie vyrobky stoja?dakujem
@zuzulienka83 ja som a davam hned 10 % zlavu na produkty
@zuzulienka83
krasne výsledky pri chudnuti, stítna žlaza, zlata zila, vredy, problem so stolicou, s akne, onkologické problemy, po infarkte, porážke, celiakia........mozte ma kontaktovat
@laskamoja123 dobrý večer už som v Herbalife ako distribútor ale aj tak ďakujem
v prípade záujmu o zdravé chudnutie alebo riešenie zdravotných problémov s fantastickými výrobkami Herbalife tiež rada poradím, vysvetlím, objednám, doručím 🙂
@zabudla Ahoj a aká je ta firma z Nemecka ?
@laskamoja123 dobry, mozem poprosit ceny koktail, termocaj a aloe? potrebujem schudnut, dakujem 🙂
@julinkaz napisala som ti spravu ceny a daj si -10%
@julinkaz a ak by si potrebovala verdiet cokolvek poradit rada pomozem
@julinkaz Ahoj viem ty ponúknuťť dané produkty o ktoré máš záujem s 15 percentnou zľavou 🙂 V prípade zaújmu mi môžeš poslať správu tu na MK ďakujem 🙂 pekný večer prajem
@zabudla Ahoj a aká je tá nemecká firm poprosim info dakujem
@julinkaz dam ti zalavu 25%
@zuzulienka83 nie si drza?
Za kolko by ste mi vedeli predat koktajl? Dakujem
@julinkaz je teraz 25% zlava
@laskamoja123 Ja a prečo by som mala byť???
Buduci tyzden budem objednavat, nepotrebujete volaco? 🙂
@viva13 ahoj, potrebujes este dozicky? 🙂
Ahojte 🙂. Našla som tu tému skúsenosť s Herbalife, tak mi to nedá a prispejem aj ja. Som licencovaný distribútor Herbalife už niekoľko rokov. Môj prvý výsledok, keď som začala pracovať bolo schudnutie 8kg za 1,5 mesiaca, čo som si neskôr roky držala keďže nešlo o žiadnu hladovku (ja a hladovka to neide dokopy :D, vie kto ma pozná). Upravil sa mi nízky tlak, ustúpili alergie. Nedávno počas tehotenstva som nabrala 16kg a do pol roka som mala váhu ako pred pôrodom popri jedení 6x denne nakoľko kojím. Už som vedela, čo mám robiť. Popri RD som začala písať blog najmä o zdravom chudnutí, kde si môžete prečítať môj príbeh - http://www.spolutodame.sk/moj-pribeh/. Mám tam aj e-book s užitočnými radami zdarma na stiahnutie a akurát pripravujem aj nejaké články pre tehuľky a mamičky o chudnutí a výžive, tak sa tam môžete skočiť pozrieť. Budem rada, ak vás čítanie bude baviť a hlavne ak by niečo, pokojne mi napíšte 🙂. Pekný deň 🙂
@laskamoja123
@zuzulienka83 baby aku mate cenu za koktail?
@julinkaz napis spravu 🙂
@julinkaz 54 e
@laskamoja123 fuuuu, vela...
@zabudla dobry vecer chcem sa opytat ako sa da dostat k tym nemeckym produktom?ako sa daju objedna
Chcem sa spytat,či tie látky nesu škodlivé?Pretože prvý deň keď som to užila,strasne po celý den bolo mi zle na zvracanie a staihnutý žaludok.keby som nepila vela vody odmliem.Potom už ked organizmus zvikol druhy den už lepsie uz taky pocit nemaš.Vie niekto povedať niečo o tom? Ďakujem 🙂

@zuzulienka83 ja som a davam hned 10 % zlavu na produkty