icon

Výrobky Herbalife. Aké máte s nimi skúsenosti?

bubinko83
25. dec 2009

Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto vyrobkami? Kolko ste schudli za aku dobu atd.?A možte mi niekto povedat kolko tie vyrobky stoja?dakujem

laskamoja123
12. máj 2015

@zuzulienka83 ja som a davam hned 10 % zlavu na produkty

laskamoja123
12. máj 2015

@zuzulienka83 ja som a davam hned 10 % zlavu na produkty
@zuzulienka83

laskamoja123
12. máj 2015

krasne výsledky pri chudnuti, stítna žlaza, zlata zila, vredy, problem so stolicou, s akne, onkologické problemy, po infarkte, porážke, celiakia........mozte ma kontaktovat

zuzulienka83
12. máj 2015

@laskamoja123 dobrý večer už som v Herbalife ako distribútor ale aj tak ďakujem

niceday79
1. jún 2015

v prípade záujmu o zdravé chudnutie alebo riešenie zdravotných problémov s fantastickými výrobkami Herbalife tiež rada poradím, vysvetlím, objednám, doručím 🙂

catcatrin
9. jún 2015

@saluss Ahoj preco si sa rozhodla ze nebudes HL uzivat?

zuzulienka83
9. jún 2015

@zabudla Ahoj a aká je ta firma z Nemecka ?

julinkaz
18. júl 2015

@laskamoja123 dobry, mozem poprosit ceny koktail, termocaj a aloe? potrebujem schudnut, dakujem 🙂

laskamoja123
20. júl 2015

@julinkaz napisala som ti spravu ceny a daj si -10%

laskamoja123
20. júl 2015

@julinkaz a ak by si potrebovala verdiet cokolvek poradit rada pomozem

zuzulienka83
20. júl 2015

@julinkaz Ahoj viem ty ponúknuťť dané produkty o ktoré máš záujem s 15 percentnou zľavou 🙂 V prípade zaújmu mi môžeš poslať správu tu na MK ďakujem 🙂 pekný večer prajem

zuzulienka83
20. júl 2015

@zabudla Ahoj a aká je tá nemecká firm poprosim info dakujem

laskamoja123
21. júl 2015

@julinkaz dam ti zalavu 25%

laskamoja123
21. júl 2015

@zuzulienka83 nie si drza?

cynthie
27. júl 2015
Používateľ cynthie je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

Za kolko by ste mi vedeli predat koktajl? Dakujem

laskamoja123
27. júl 2015

@julinkaz je teraz 25% zlava

zuzulienka83
28. júl 2015

@laskamoja123 Ja a prečo by som mala byť???

cynthie
13. okt 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

Buduci tyzden budem objednavat, nepotrebujete volaco? 🙂

cynthie
23. okt 2015

@viva13 ahoj, potrebujes este dozicky? 🙂

viva13
24. okt 2015

@cynthie Ahoj, už nie ale dakujem

lorrita
18. nov 2015

Ahojte 🙂. Našla som tu tému skúsenosť s Herbalife, tak mi to nedá a prispejem aj ja. Som licencovaný distribútor Herbalife už niekoľko rokov. Môj prvý výsledok, keď som začala pracovať bolo schudnutie 8kg za 1,5 mesiaca, čo som si neskôr roky držala keďže nešlo o žiadnu hladovku (ja a hladovka to neide dokopy :D, vie kto ma pozná). Upravil sa mi nízky tlak, ustúpili alergie. Nedávno počas tehotenstva som nabrala 16kg a do pol roka som mala váhu ako pred pôrodom popri jedení 6x denne nakoľko kojím. Už som vedela, čo mám robiť. Popri RD som začala písať blog najmä o zdravom chudnutí, kde si môžete prečítať môj príbeh - http://www.spolutodame.sk/moj-pribeh/. Mám tam aj e-book s užitočnými radami zdarma na stiahnutie a akurát pripravujem aj nejaké články pre tehuľky a mamičky o chudnutí a výžive, tak sa tam môžete skočiť pozrieť. Budem rada, ak vás čítanie bude baviť a hlavne ak by niečo, pokojne mi napíšte 🙂. Pekný deň 🙂

julinkaz
29. dec 2015

@laskamoja123
@zuzulienka83 baby aku mate cenu za koktail?

cynthie
29. dec 2015

@julinkaz napis spravu 🙂

lenkinka87
Odpoveď bola odstránená
laskamoja123
31. dec 2015

@julinkaz 54 e

julinkaz
31. dec 2015

@laskamoja123 fuuuu, vela...

lenkinka87
Odpoveď bola odstránená
chovancova122
28. jan 2016

@zabudla dobry vecer chcem sa opytat ako sa da dostat k tym nemeckym produktom?ako sa daju objedna

lenkinka87
Odpoveď bola odstránená
lenocka986
1. feb 2016

Chcem sa spytat,či tie látky nesu škodlivé?Pretože prvý deň keď som to užila,strasne po celý den bolo mi zle na zvracanie a staihnutý žaludok.keby som nepila vela vody odmliem.Potom už ked organizmus zvikol druhy den už lepsie uz taky pocit nemaš.Vie niekto povedať niečo o tom? Ďakujem 🙂