icon

Výrobky Herbalife. Aké máte s nimi skúsenosti?

bubinko83
25. dec 2009

Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto vyrobkami? Kolko ste schudli za aku dobu atd.?A možte mi niekto povedat kolko tie vyrobky stoja?dakujem

lorrita
1. feb 2016

Herbalife má za sebou toľko testov a kontrol, že to nehrozí 🙂. Môže nastať u niekoho detoxikácia trochu výraznejšia ale stretla som sa s tým málokedy a potom boli pekné výsledky. Aj na dobré si telo zvyká... 🙂. Ja to používam a robím už vyše 8 rokov, tak to už by som bola veľmi poškodená 🙂. Môj výsledok si môžeš pozrieť tu na mojom blogu - http://www.spolutodame.sk/moj-pribeh/. Pekný večer.

cynthie
7. feb 2016
Používateľ cynthie je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

Ahojte baby, buduci tyzden budem objednavat, uz skoro je tu jar, treba precistit organizmus aby sme mali dostatok energie a by aj organy mohli fungovat spravne ;)

cynthie
7. feb 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

Mega vysledok klientky aj pocas vianocnych sviatkov celkovo za 3,5 mes.
- 13,1 kg
- 2 vnutorneho tuku
lepsia hydratacia, chudnutie z tuku a vsetky nohavice padajuuu ;)

cynthie
7. feb 2016

Vysledok mojej klientky za 4 tyzdne :
- 2,68 kg tuku
+ 2% za zlepšila hydratacia tela
- 1 visceralneho tuku
+ 2,5 kg svalov - z coho ma aj lepsie spalovanie

Na fotke moje zdrave ranajky 🙂
Vanilkovy shake+ voda,protein,kiwi,banan ;)

cynthie
7. feb 2016

@cynthie a este termocaj ;)

lorela
7. feb 2016

@cynthie Ale prosim ta, 2,5 kg cistej svalovej hmoty za 1 mesiac?! To neda ani Zorica 😀

cynthie
7. feb 2016

@lorela pozerala si aj tuky?

lorela
7. feb 2016

@cynthie Vies ako sa nabera svalova hmota? Nehovoriac o tom, ze "tych tvojich 2,5 kg svalov" chudnuca osoba, a este zena! navyse, proste za mesiac neda.

kasssija
13. feb 2016

Ahojte herbalife je klamstvo. Poznám človeka čo s tým robil vraj na tom zarobil ale potom musel zmenit číslo lebo mu začali volať nespokojní klienti.Jednému začali rapídne vypadáva vlasy ďalší mali iné zdravotné problémy.... Vyhodené peniaze. Je v tom veľa chémie aj keď oni tvrdia ze nie. To svinstvo je žalúdkom nestravitelne a môže v niečom pomôcť ale inde škodí. Mala som z herbalife kozmetku po čase som sa začala hrozne súpat pleť sa mi výrazne zhoršila a stalo má to 70€. Vyhodené peniaze.Ak chcete dobre rady ohľadom zdravia a liečenia chorôb tak si kúpte knihu :ako sa dožiť 150 rokov. Nie je draha a sú tam podrobné rady ak máte nejaký zdravotný problém ako sa stravovať čo nejesť jest aké očisty robit. Píše to vraj lekár chemik liecitel v jednom veľmi múdry človek a ta kniha vám viac dá ako nejaké prášky s herbalife.kniha stojí možno 10€ za prášok na mesiac dáte 40 € a ak chcete k tomu čaj ďalších 30€ a pokiaľ chcete celý komplex čo vám nabulikaju 200€ najmenej. A nic vám nepomôže ľudia čo to skúsili čo len ja poznám nadávajú že sa nechali oklamať.

kasssija
13. feb 2016

@macka01 maska je dobrá ale ostatne výrobky mne robili zle.Mala som oveľa horšieu pleť a strašne som sa supala.Pýtali sa má v robote čo robím s tvárou že sa mi výrazne zhoršil ako po kyseline a.takže ja neodporúčam. Používam len mäsko a peeling j to malo ostatné som vyhodila

tinka5
2. mar 2016

Ahojte, nevie mi niekto zistiť cenu a ake je balenie na kokteil a termocaj?Vopred ďakujem!

lorrita
2. mar 2016

@tinka5 písala som správu 🙂

andreakovacova57
15. mar 2016

ahojte,som úplne normálna žena,ktorá sa celý život trápila diétami a jojo efektami po nich,,chcela by som vám priblížit spôsob akým sa to poodarilo konecne mne..asi pred rokom mi známa odporučila jednu skupinu na facebooku,ktora sa venuje poradenstvu v oblasti zdravej výživy a chudnutia.Zo zaciatku som bola veľmi skeptická a produkty sa mi zdali drahé,ale na naliehanie mojej známej(ktorá v tom čase schudla 8 kil),som si povedala,že už som skúsila všetko,tak prečo nie aj toto.Na môj obrovský údiv som začala krásne chudnúť,cítila som sa skvelo a dokonca sa mi zlepšila pleť.No ostávala som veľmi opatrná a čakala čo prinesú daľšie týždne a mesiace.Výsledok?Základný program som ukončila pred dvoma mesiacmi,teraz už len udržiavam hmotnosť,znížil sa mi krvný tlak a vyzerám o desať rokov mladšie🙂))

lorela
15. mar 2016
kasssija
16. mar 2016

Inak vraj podľa nejakých výskumov termo caj z herbalife tvori 80%seno

zuzulienka83
17. mar 2016

@andreakovacova57 dOBRÝ DEŇ A čO VÁM POMOHLO ?

markes241
19. mar 2016

maju to aj v polsku,

kasssija
20. mar 2016

Vykašľite sa na diéty a kadejaké prášky. Potrebujete spraviť ocistu hrubého čreva a pečene a potom normálne jest ale zdravšie potraviny. Ocistou sa vám metabolizmus zrýchli a aj sa chudne lebo veľa odpadu ide z tela preč. Je to síce tri dni kruté ale účinné a človek sa aj lepšie cíti a riesi to jednak zdravotné problémy a aj chudnutie...

cica95
22. mar 2016

ahojte, vie niekto ponúknuť lacnejšie výrobky HL, mala by som záujem o koktail a termo čaj. dakujem

laskamoja123
22. mar 2016

@cica95 10% zlavu viem ponuknut

laskamoja123
22. mar 2016

@kasssija thermocaj obsahuje 27 druhov bylín, ja dole 10 kg a manzel 35 kg

laskamoja123
22. mar 2016

@tinka5 thermocaj je 50 g a 100 g a kokteil 550 g ja mam 10 % ylavu mozem ponuknut na produkty

klarisa6
22. mar 2016

neviem prist nejako tymto vyrobkom na chut :/

jazminn
23. mar 2016

hľadam niekoho z BJ kto predáva tieto výrobky...

cynthie
23. mar 2016

V maji mam moznost si objednavat z Anglicka,mate zaujem o 2 nove prichute f1 cappucino a mätova cokolada?

majly11
1. apr 2016

@editkaa čo to je prosím za vec ako to funguje

evittam
1. apr 2016

@andreakovacova57 No vidíš, a ja aj bez vyhadzovania peňazí za nejaké umeliny som len úpravou stravy a pohybom za pol roka prešla z veľkosti 44 na veľkosť 36/38 a už len udržiavam a spevňujem a cítim sa skvelo a tiež vyzerám o 10 rokov mladšie. A to som nemusela vyhadzovať peniaze von oknom za drahé koktejly a podobne. 😉 A tiež som si už prešla všeličím - ale môj názor - jediná a zdravá a dlhodobá cesta - úprava stravy a pohyb 80%/20%....a to si dokonca aj raz za čas "zamlsám". 😉
Ale ako reklama na Herbalife dobré.

evittam
1. apr 2016

@laskamoja123 Určite, a iba vďaka termočaju. 😀 😀 😀 😀

evittam
1. apr 2016

@cynthie Tak toto má od zdravých raňajok veľmi ďaleko.

zuzulienka83
12. apr 2016

@kasssija a čo mi poradíte na tú očistu dik