icon

Výrobky Herbalife. Aké máte s nimi skúsenosti?

bubinko83
25. dec 2009

Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto vyrobkami? Kolko ste schudli za aku dobu atd.?A možte mi niekto povedat kolko tie vyrobky stoja?dakujem

woman1
5. máj 2016

Dievcata tej termo caj sa ako davkuje? niekto mi vravel ze cajova lyzicka na salku? sa mi zda vela

cica95
5. máj 2016

Ja davam cajovu lyzicku na 1 liter vody a popijam ho doobeda. Tak mi poradili

lorrita
6. máj 2016

Termočaj je pol čajovej lyžičky po jedle ráno a po obede. Nezalieva sa vriacou vodou - ja si robím pol studenej a pol prevarenej a je hneď pitný. Akurát si ho idem robiť 🙂. Dá sa piť ešte aj vo fľaške ale ja to mám radšej takto 2 po jedle. Pijem niekedy namiesto rána aj večer lebo zvyknem byť dlhšie hore a pracovať na mojom blogu a veciach okolo toho, tak aby som mala energiu ešte po náročnom dni 🙂. Pekný deň. @woman1

kasssija
7. máj 2016

@zuzulienka83 dobrá ocista pečene je od tombaka a je rozpísané v knihe je mozne dožiť sa 150 rokov? Robili ju moji traja kamaráti a velmi im to pomohlo ja som sa vyhadzala lebo som tu ocistu urobila keď som mala moje dni.vtedy žena nesmie robiť ocistu lebo organizmus je oslabený a to som nevedela. Vyhadzana som bola dva mesiace. Ale znova sa chystam na tu ocistu už poučena.

nfk
16. máj 2016

@lorrita Byva vam po tom caji zima? Lebo mna vzdy chyti po nom akoby zimnica. Uzivam ho tiez po jedle 30 min.rano po obede. Dakujem

lorrita
16. máj 2016

@nfk Po tom čaji je skôr teplo. Ale termogenézou sa telo prehreje a u Vás to môže byť tak , že sa spotíte pri ňom a tak sa môže telo prudko ochladiť tým potom a preto sa zdá, že je Vám zima. Inak si to vysvetliť neviem, mne sa to vôbec nestáva, pijem ho teplý ale nie príliš horúci. Pekný deň 🙂

nfk
16. máj 2016

@lorrita dakujem. Poradkyna mi to prave vysvetlila tak ze caj odstranuje zimomravost a ze sa problem moze docasne zhorsit kym sa odstrani. Tak dufam ze je to tak. Mam tetaniu a bojim sa experimentovat aby aom nemala tie hnusne stavy. A zimomrava som bezne ale toto je extrem po caji.

laskamoja123
17. máj 2016

@woman1 nie pol cajovel lyžičky ste sa zblaznili? Na spicku nožika alebo stvrt kavovej ale tej malinkej lyzicky

lorrita
17. máj 2016

@laskamoja123 Keď nie je tlakár alebo kardiák s vysokým tepom nepotrebuje mať tak nízke dávkovanie... Každý má dávkovanie individuálne podľa svojho stavu a potreby. Pol moka je bežná dávka.

lorrita
17. máj 2016

@nfk no ja by som v tom prípade skúsila zmeniť dávkovanie ak sa to nezlepší na niečo ako má cica95. Že postupne to nariediť do väčšieho množstva vody a popíjať celé doobedie. Napríklad jednu moka lyžičku do litra. Uvidíte a ak pokojne to preberte so svojou poradkyňou, nechcem sa jej miešať do práce, ale zvyknem to tak robiť u ľudí, ktorý majú na začiatku problém s tým

nfk
18. máj 2016

@lorrita dakujem pekne. Prave sme to tak aj poriesili, že sme skusili dávky znížiť. Som zvedava ako to pojde dalej. 🙂

lenyy
25. máj 2016

dobry venuje sa niekto herbalife v pezinku? vdaka

susanne6
25. máj 2016

kto mi vie ponúknuť kokteil formula za výhodnú cenu?

lorrita
25. máj 2016

@lenyy Ja som z Košíc, ale v prípade záujmu je možné konzultovať online, akurát Vás nepremeriam nadiaľku na analyzéry, no funguje to aj bez toho 🙂. Monika

kasssija
29. máj 2016

@zuzulienka83 je rozpísané v knihe je mozne sa dožiť 150 rokov? Napísal ju lekár liecitel a biochemik č jednom.

kotenko
30. máj 2016

a prípravky do amway a just poznáte? osobne si myslím, že oveľa kvalitejšie ako herbalife

zuzulienka83
7. jún 2016

@kasssija dakujem za info

helulik
17. jún 2016

@susanne6 ahoj,ak by si mala zaujem,viem dat 10% zlavu....kludne sa ozvite, kto potrebujete... poradim, pomozem....este raz... herbalife nie je o chudnuti... je to zivotny styl a chut sa mat lepsie a zdravsie... 💪👏👌🔝

susanne6
17. jún 2016

@helulik ahoj, dík za ponuku, dostala som od jednej kočky cenu 33 eur plus pošta, takže som vzala zatial jedno balenie.

helulik
18. jún 2016

@susanne6 jasneee, za malicko 😃 a? Spokojna?

susanne6
18. jún 2016

@helulik ano, samozrejme, za chvílu idem objednávať dalšie 😉

helulik
18. jún 2016

@susanne6 a co objednavas? Resp chudnes,ci? 😀

susanne6
18. jún 2016

@helulik hej, chcela by som...stačí kokteilik

lucka411
19. jún 2016

Ja by som mala záujem o kokteil, kto mi môže odporučiť?

helulik
19. jún 2016

@susanne6 Mne strasne chutia tie koktejly 😊 by som ich pila stale...

cynthie
19. jún 2016
Používateľ cynthie je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

Aj ja, hlavne kapucinkove, a vanilkove s ovocim 🙂 ;)

helulik
19. jún 2016

@cynthie ja mam zatial iba vanilkove, kedze som este len zacala... ale uz sa tesim na cookies... juuuj 😊

kasssija
19. jún 2016

Mne tie kokteily nechutia a celkovo herbalife neuznávam. Tam musí človek vypiť hrozne veľa vody,aby to malo dáky účinok.termo čaj tvorí 80%seno..... Ako veľa robí psychika pretože poznám ľudí co vrazajú do herbalife mesačne aj 200 € ale stravujú sa popritom zdravo. Jedia ovocie zeleninu cvičia a tvrdia ze je to zásluhou herbalife. No poznám aj ľudí co to vyhodili do smeti s tým že ziaden účinok a vyhodené peniaze a nie málo. Ja si myslím že ak človek.chce byť ako tak zdravý musí mať v pohode psychiku chodit do prírody mať živú stravu a niečo kde vypne pohyblivé meditáciu. Kokteily sú prášky kde je dosť chémie to isté tablety a termo caj. Kozmetika ani nehovorím tu mam odskusanu a za tu cenu 7o€ sa mi pleť výrazne zhoršila a začala som sa súpat. Človek si má dávať na tvár niečo čo je jedlé napríklad mmoringovy olej proti starnutiu každý druhý deň je dobrý... kamoška mala suseda, ktorý robil s herbalife po roku skončil a musel si meniť číslo lebo mu vyvolávali nespokojní ľudia že čo im to predal že sa im zhoršil stav a niektorím začali rapídne padať vlasy.čiže herbalife je najdrahší na trhu najmenej účinný jedine co ma dobre je zelená maska tu si sem tam dám ostatné som vyhodila... Kolegynesa dali zabaviť na doplnky zdravej výživy ako kokteil termo caj a kadejaké multivitaminy ale nadávali a po čase to predali pod cenu niekomu kto na tom funguje. ak chcete detiobry tak si odstavte kombinaciu jablko cviklu a mrkvu ráno a večer piť na lacno alebo aspoň hodinu po jedle potom tiež nejaký čas nejesť.aspoň médiách piť a je to vynikajúca detoxikácia organizmu

helulik
20. jún 2016

@kasssija kazdy mame na to svoj nazor ☺ povedz mi co dnes nie je chemia...zelenina? Ovocie? A cim ich asi tak postrekuju? Pokial nemas 100% doma vypestovane, vsetko je dnes chemia... az taka zgerba to nie je, kedze to uxivaju vrcholovi sportovci... a vodu nepijes kvoli hb, hocico ked budes citat, vsade sa docitas, ze vodu treba pit... a nie kvoli hb 😀 to je taky blud... och 😀 este raz pisem... hb nie je o chudnuti, je to zivotny styl ako byt zdravy a vitit sa fajn... to ze ziskas peknu postavu je len plus...

lorrita
20. jún 2016

dobre zaujatý antipríspevok 🙂 ale v pohode, každý má svoj názor. a to tvoj známy musel robiť veľmi zlú prácu, lebo ja to robím už vyše 8 rokov a také telefonáty nemávam :D viac k tomu nemám čo dodať 🙂. Jasné že odporúčame aj ovocie a zeleninu a zdravšiu stravu a veľa vody, veď to je základ, ale v dnešnej strave je výživa minimálna a ako hovorí helulik aj ovocie kupujete striekané 90% obzvlášť v zime. preto sú doplnky doplnky zdravšej stravy 🙂 a v koktejly je množstvo vitamínov a minerálov a je to zároveň atestované vyvážené jedlo. ale nikto to nikoho nenúti používať, každý vie ako sa cíti, čo mu robí dobre a čo chce. a áno, pravda že je dôležitá aj psychika a aj spánok a pohyb.