Výrobky Herbalife. Aké máte s nimi skúsenosti?
Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto vyrobkami? Kolko ste schudli za aku dobu atd.?A možte mi niekto povedat kolko tie vyrobky stoja?dakujem
Ahojte baby, buduci tyzden budem objednavat, uz skoro je tu jar, treba precistit organizmus aby sme mali dostatok energie a by aj organy mohli fungovat spravne ;)
Mega vysledok klientky aj pocas vianocnych sviatkov celkovo za 3,5 mes.
- 13,1 kg
- 2 vnutorneho tuku
lepsia hydratacia, chudnutie z tuku a vsetky nohavice padajuuu ;)
@cynthie a este termocaj ;)
@lorela pozerala si aj tuky?
Ahojte herbalife je klamstvo. Poznám človeka čo s tým robil vraj na tom zarobil ale potom musel zmenit číslo lebo mu začali volať nespokojní klienti.Jednému začali rapídne vypadáva vlasy ďalší mali iné zdravotné problémy.... Vyhodené peniaze. Je v tom veľa chémie aj keď oni tvrdia ze nie. To svinstvo je žalúdkom nestravitelne a môže v niečom pomôcť ale inde škodí. Mala som z herbalife kozmetku po čase som sa začala hrozne súpat pleť sa mi výrazne zhoršila a stalo má to 70€. Vyhodené peniaze.Ak chcete dobre rady ohľadom zdravia a liečenia chorôb tak si kúpte knihu :ako sa dožiť 150 rokov. Nie je draha a sú tam podrobné rady ak máte nejaký zdravotný problém ako sa stravovať čo nejesť jest aké očisty robit. Píše to vraj lekár chemik liecitel v jednom veľmi múdry človek a ta kniha vám viac dá ako nejaké prášky s herbalife.kniha stojí možno 10€ za prášok na mesiac dáte 40 € a ak chcete k tomu čaj ďalších 30€ a pokiaľ chcete celý komplex čo vám nabulikaju 200€ najmenej. A nic vám nepomôže ľudia čo to skúsili čo len ja poznám nadávajú že sa nechali oklamať.
Ahojte, nevie mi niekto zistiť cenu a ake je balenie na kokteil a termocaj?Vopred ďakujem!
ahojte,som úplne normálna žena,ktorá sa celý život trápila diétami a jojo efektami po nich,,chcela by som vám priblížit spôsob akým sa to poodarilo konecne mne..asi pred rokom mi známa odporučila jednu skupinu na facebooku,ktora sa venuje poradenstvu v oblasti zdravej výživy a chudnutia.Zo zaciatku som bola veľmi skeptická a produkty sa mi zdali drahé,ale na naliehanie mojej známej(ktorá v tom čase schudla 8 kil),som si povedala,že už som skúsila všetko,tak prečo nie aj toto.Na môj obrovský údiv som začala krásne chudnúť,cítila som sa skvelo a dokonca sa mi zlepšila pleť.No ostávala som veľmi opatrná a čakala čo prinesú daľšie týždne a mesiace.Výsledok?Základný program som ukončila pred dvoma mesiacmi,teraz už len udržiavam hmotnosť,znížil sa mi krvný tlak a vyzerám o desať rokov mladšie🙂))
@andreakovacova57 Amen!
Inak vraj podľa nejakých výskumov termo caj z herbalife tvori 80%seno
@andreakovacova57 dOBRÝ DEŇ A čO VÁM POMOHLO ?
maju to aj v polsku,
Vykašľite sa na diéty a kadejaké prášky. Potrebujete spraviť ocistu hrubého čreva a pečene a potom normálne jest ale zdravšie potraviny. Ocistou sa vám metabolizmus zrýchli a aj sa chudne lebo veľa odpadu ide z tela preč. Je to síce tri dni kruté ale účinné a človek sa aj lepšie cíti a riesi to jednak zdravotné problémy a aj chudnutie...
ahojte, vie niekto ponúknuť lacnejšie výrobky HL, mala by som záujem o koktail a termo čaj. dakujem
@cica95 10% zlavu viem ponuknut
@kasssija thermocaj obsahuje 27 druhov bylín, ja dole 10 kg a manzel 35 kg
@tinka5 thermocaj je 50 g a 100 g a kokteil 550 g ja mam 10 % ylavu mozem ponuknut na produkty
neviem prist nejako tymto vyrobkom na chut :/
hľadam niekoho z BJ kto predáva tieto výrobky...
V maji mam moznost si objednavat z Anglicka,mate zaujem o 2 nove prichute f1 cappucino a mätova cokolada?
@andreakovacova57 No vidíš, a ja aj bez vyhadzovania peňazí za nejaké umeliny som len úpravou stravy a pohybom za pol roka prešla z veľkosti 44 na veľkosť 36/38 a už len udržiavam a spevňujem a cítim sa skvelo a tiež vyzerám o 10 rokov mladšie. A to som nemusela vyhadzovať peniaze von oknom za drahé koktejly a podobne. 😉 A tiež som si už prešla všeličím - ale môj názor - jediná a zdravá a dlhodobá cesta - úprava stravy a pohyb 80%/20%....a to si dokonca aj raz za čas "zamlsám". 😉
Ale ako reklama na Herbalife dobré.
@laskamoja123 Určite, a iba vďaka termočaju. 😀 😀 😀 😀
@kasssija a čo mi poradíte na tú očistu dik

Herbalife má za sebou toľko testov a kontrol, že to nehrozí 🙂. Môže nastať u niekoho detoxikácia trochu výraznejšia ale stretla som sa s tým málokedy a potom boli pekné výsledky. Aj na dobré si telo zvyká... 🙂. Ja to používam a robím už vyše 8 rokov, tak to už by som bola veľmi poškodená 🙂. Môj výsledok si môžeš pozrieť tu na mojom blogu - http://www.spolutodame.sk/moj-pribeh/. Pekný večer.