icon

Vysmievanie kvôli zovňajšku

26. júl 2023

Ahojte,bola som niečoho takéhoto svedkom a vyjadrila som svoj nesúhlasný postoj.Prečo to niekto robí?Cítim sa niekedy ako mimozemšťan,keď vidím,ako sú ľudia k sebe neúctiví a zraňujú sa...

dzulli1980
26. júl 2023

Väčšinou si takto ľudia ventilujú vlastné frustrácie, vlastné komplexy ...

dagmarovita
26. júl 2023

dobre, ze si to zastavila, dole klobuk, kazdy by sme tak mali robit pri ohovarani, vysmechu druhym, svet by bol krajsi.

jamimo
26. júl 2023

Ľudia nemajú v sebe rešpekt, kus taktu a slušnosti, morálnu brzdu a prst hore, ktorý by im pripomínal Nonono, nikdy nevieš na ktorej strane sa ocitneš.. . Moja babka hovorila : Posmešky sa vracajú. Ej veruže mala pravdu! 🤔 Mnohé, ktoré som poznala, sa vysmievali, napr: taká tučná...má dieťa s metabolickým ochorením =obezita... taký ušatý= synovi odstávajú uši... taký krivý= dcéra skoliózu... aké otrasné vlasy= syn narodený presne s takými vlasmi, aké mala obeť posmeškov... Ako by babka dodala: Pre každú sviňu sa voda varí. Alebo? Nikdy nevieš, čoho sa dožiješ... Nech každý pocíti ako chutí jeho vlastná medicínka. Múdra to žena.

tosomja
26. júl 2023

@jamimo jedným slovom karma

oli18
27. júl 2023

Toto robia skor deti, ako dospeli.

elenka.k
27. júl 2023

Ach, s takými sa radšej ani nestýkam je mi z nich na zvracanie, a ak náhodou sa stane taká situácia - určite nie som ticho

miriam11
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
27. júl 2023

Su to flustrovani, primitivni, zakomplexovani ludia. Pripadne manipulatori. Podla vztahu k "obeti". Zazila videla som xkrat... a nie je to len o detoch, deti napr. na verejnosti, mensie to skor tak z uprimnosti povedia, ze teta je tucna (no lebo pocuje mamu otca doma casto riesit kto je aky... ), potom sikana klasika v skole/niekedy aj skolke (ale pochybujem, ze bez vplyvu rodicov doma, tie deti to niekde vidia), a potom dospeli. Nieco im nejde, a uz sa ventiluju. Ty si taky onaky, hentaky... keby sa radsej pozreli do zrkadla a svoje chyby riesili 🙂

autor
27. júl 2023
autor
27. júl 2023

Som rada,že ste sa vyjadrili aj vy ostatné/no,potrebovala som pozdielat svoje pocity.😘

autor
27. júl 2023

A súhlasím s Vami všetkými.Mala som v éra z toho splín,takéto veci sa má dotýkajú a nepáčia sa mi

summer23456
27. júl 2023

Potom sa čudujeme,koľko je v školách šikany,keď dospelí dokážu druhých ponižovať kvôli vzhľadu alebo iným veciam.

autor
27. júl 2023

@summer23456 Asi tak

adeladulova
27. júl 2023

Ja sa napr. vzdy snazim zastavit diskusiu o niekom, kto nie súčasťou. Nemôže sa branit..

zuzinka888
27. júl 2023

Aby si pozdvihli svoje ego. Iba preto.

jamimo
27. júl 2023

@tosomja akurát som začala čítať...

jamimo
27. júl 2023

@oli18 by si sa čudovala....Veď to isto poznáš:
V cudzom oku vidí smeť, a vo svojom brvno nevidí 😉

shelby88
27. júl 2023

Tiež som si v škole zažila vysmievanie kvôli zovňajšku. A aj na ulici od cudzích ľudí. Tie pohľady, šepká nie, ohováranie, Posmešky.. To nikto nepochopí čo to urobí so psychikou nehovoriac o sebavedomí. Mládež a deti sú kruté

autor
27. júl 2023

@shelby88 To mi je velmi lúto,ešte doplním,že aj niektorí dospelí

kiwi3
27. júl 2023

@shelby88 niektori dochodci su este ovela krutejsi. to preto, ze dieta este nie je tak dlho frustrovane

shelby88
27. júl 2023

@kiwi3 to je tiež pravda nemajú hanby sa ešte drzo opýtať