Vysmievanie kvôli zovňajšku
Ahojte,bola som niečoho takéhoto svedkom a vyjadrila som svoj nesúhlasný postoj.Prečo to niekto robí?Cítim sa niekedy ako mimozemšťan,keď vidím,ako sú ľudia k sebe neúctiví a zraňujú sa...
dobre, ze si to zastavila, dole klobuk, kazdy by sme tak mali robit pri ohovarani, vysmechu druhym, svet by bol krajsi.
Ľudia nemajú v sebe rešpekt, kus taktu a slušnosti, morálnu brzdu a prst hore, ktorý by im pripomínal Nonono, nikdy nevieš na ktorej strane sa ocitneš.. . Moja babka hovorila : Posmešky sa vracajú. Ej veruže mala pravdu! 🤔 Mnohé, ktoré som poznala, sa vysmievali, napr: taká tučná...má dieťa s metabolickým ochorením =obezita... taký ušatý= synovi odstávajú uši... taký krivý= dcéra skoliózu... aké otrasné vlasy= syn narodený presne s takými vlasmi, aké mala obeť posmeškov... Ako by babka dodala: Pre každú sviňu sa voda varí. Alebo? Nikdy nevieš, čoho sa dožiješ... Nech každý pocíti ako chutí jeho vlastná medicínka. Múdra to žena.
Toto robia skor deti, ako dospeli.
Ach, s takými sa radšej ani nestýkam je mi z nich na zvracanie, a ak náhodou sa stane taká situácia - určite nie som ticho
Su to flustrovani, primitivni, zakomplexovani ludia. Pripadne manipulatori. Podla vztahu k "obeti". Zazila videla som xkrat... a nie je to len o detoch, deti napr. na verejnosti, mensie to skor tak z uprimnosti povedia, ze teta je tucna (no lebo pocuje mamu otca doma casto riesit kto je aky... ), potom sikana klasika v skole/niekedy aj skolke (ale pochybujem, ze bez vplyvu rodicov doma, tie deti to niekde vidia), a potom dospeli. Nieco im nejde, a uz sa ventiluju. Ty si taky onaky, hentaky... keby sa radsej pozreli do zrkadla a svoje chyby riesili 🙂
@simca06022011 presne
Som rada,že ste sa vyjadrili aj vy ostatné/no,potrebovala som pozdielat svoje pocity.😘
A súhlasím s Vami všetkými.Mala som v éra z toho splín,takéto veci sa má dotýkajú a nepáčia sa mi
Potom sa čudujeme,koľko je v školách šikany,keď dospelí dokážu druhých ponižovať kvôli vzhľadu alebo iným veciam.
@summer23456 Asi tak
Ja sa napr. vzdy snazim zastavit diskusiu o niekom, kto nie súčasťou. Nemôže sa branit..
Aby si pozdvihli svoje ego. Iba preto.
Tiež som si v škole zažila vysmievanie kvôli zovňajšku. A aj na ulici od cudzích ľudí. Tie pohľady, šepká nie, ohováranie, Posmešky.. To nikto nepochopí čo to urobí so psychikou nehovoriac o sebavedomí. Mládež a deti sú kruté
@shelby88 To mi je velmi lúto,ešte doplním,že aj niektorí dospelí

Väčšinou si takto ľudia ventilujú vlastné frustrácie, vlastné komplexy ...