icon

Vysoká škola a deti

mameti
12. feb 2014

Ahojte študujúce mamičky.. Chcela by som vedieť ako to zvládate, myslím psychicky. Ja som v piatom poslednom ročníku a začínam mať depku. Nechápem doteraz nič a teraz toto.........poraďte ako to zvládnuť,dobojovať a nezblázniť sa. Ďakujem za Váš čas

ellahop
12. feb 2014

skupina Študujúce (buduce) mamičky

grettka
12. feb 2014

zvladnes, neboj, mala som spoluziacku, co statnicovala s trojmesacnym babom na rukach 😀 (svojim tretim dietatom) a uplne v pohode, prave deti jej umoznovali pozerat sa na skolu triezvo, nebrat vsetko tak tragicky a hlavne, v tom malo casovom priestore, ktory si pri detoch vymedzila, sa sustredila len na skolu. Ked bola s detmi, tak sa venovala len im a neriesila skolu a opacne. Druha spoluziacka zasadne vyuzivala cas, ked dieta spalo, domacnost (okrem varenia a prania) isla trosku bokom.
A tema je tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/studium-popri-materstve-pridajte-sa-do-diskusie/

luckadominika
12. feb 2014

to máš dobre že už končíš, ja som bola tehotná v druháku, tretiak som spravila s malou, teraz som mala prestávku rok a čakajú ma ešte dva roky do mgr. nebyť manžela a babiek tak to nezvládneme, je to náročné ale sme silné a zvládneme to 🙂 Posledný ročník už dobojuješ a budeš mať pokoj...... a tá radosť bude na nezaplatenie 🙂

nasta55
12. feb 2014

@mameti nestresovat a nedepkovat 🙂

mameti
autor
13. feb 2014

Ďakujem za pochopenie 🙂 😉 Tiež by som bola bez jednej aj druhej mamy v háji.......to.si neviem ani predstavit......prva sa mi narodila vo februari a v septembri som nastupila do prvaku........a druha sa narodila v tretom..........nechapem ako som sa dopracovala až sem..........ale asi sa to kopi,kopi a uz je toho veľa............nedepkovat???...to uz teraz neviem🙂 Pekny den