icon

Vysoké ženy a podpätky

7. apr 2023

Nosíte podpätky ktoré máte 174+ cm?
Ja som si dala na rodinnú oslavu a vraj nemám nosiť vysoké podpätky, že vyzerám hrozne a nie je to pekné.

Strana
z2
77daniela77
7. apr 2023

Ja mam 181 cm a nosila som aj vysoke podpatky....teraz uz vekom s pribudajucimi problemami nosim uz len nizke,max 3 cm mozem.....Kasli na to kto ti co hovori,nos co sa ti paci kym mozes....

svetlonos
7. apr 2023

Mam 175 cm a v pohode svojho casuaj 10-12 cm. To co za vola zskomplexovaneho ti zahladil, ze vyzeras koli podpatkom hrozne ?? Obuj si co sa ti paci a v com sa citis dobre. Neties ostatnich zsvistlivcov, nech ich aj rozdrapi.
By som im povedala, ze mne sa zas nepaci ich priserne vyzarovanie vzhladom na skaredy charakter a boli by sme porozpravany 😉

torrente
8. apr 2023

A to skade máte že "lebo som vyššia ako muži" a podobne? Vy sa necítte nijak. Mne je uplne fuk či je odomňa niekto vyšší či nižšší.

torrente
8. apr 2023

V Bory Mall som videl dve aziatky a boli vyššie odomňa a to ja mám zhruba 185cm a raz keď som oberal moruše tak spodné haluze kam všetci dočiahnu boli obraté a akurát tam oberala nejaká vysoká dvojmetrová mamička s dcérkou a poprosil som ju nech mi dočiahne tie vyššie konáre a stiahla mi ich dolu aby som to chytil. To je úplne dobré ešte aj dobrá spolupráca je s vani obriňami.
Keby zenulkaaa bola moja kamoška a mala by 10cm opätky a oberali by sme čerešne tak by dočiahla na tie konáre čo sú neni obraté lebo tam už bežná populácia nedočiahne. Keď kamoška mala opätky a sama má 196cm tak čo? Ja som sa jej pozeral na krk. Keby sme sa chceli bozkávať tak sa musím postaviť na obrubník, ale ona by sa zohla...

torrente
8. apr 2023

Nividíte už to lájkujete. Klidne si budzte také vysoké jak len scete, a očúvajte mna, lebo já vám len dobré scem, né hentých bárjakých oných. Já nemám ništ proci nikemu.

autor
8. apr 2023

@torrente Ty si teda 🤣 sa smejem

torrente
8. apr 2023

Rozumíš ma, ajtak to neovplyvníš. Dá sa schudnúť, pribrať, ale s výškou čo urobíš?
Veď hocikde som, sú okolo ludia višší, nižšší, a čo teraz? Považujem to za samozrejmosť.

engel76
8. apr 2023

Mam 178 a nosim podpätky. Nech si kazdy mysli, co chce.

martinfoot
12. aug 2025

@anonym_autor .... ja tiez. A to mam 182 🤔🙂

martinfoot
12. aug 2025

.... ja tiez. A to mam 182 🤔🙂

anonym_b0ff5b
12. aug 2025

@anonym_autor obryňa 🤭

martinfoot
12. aug 2025

@anonym_b0ff5b ..... nooo, na muza to az tak vela nie je, .... lyslîm 👠😉