Vystúpi Slovensko z Európskej únie?
Aký máte názor na vystúpenie Slovenska z EU, ktore nám hrozí?
@21021996 podla mna sa rozoadne skor ako k tomu pride
@atinkaa si naplodila.... Ty literatka. Cervene vino si citala? 💥
Ved normalne napisem, vidim to takto, vyhody by boli tie, ze sa pripojime 😅k rusku, oni pridu vykradnut zas vsetko, 😅jak predtym z kastielov a hradov a bude nie jeden 'suchaj nozickami'' ale vsetci budeme rovnako ako vtedy v r*c*....a dobre. Sak furt dako bolo, potom zmenime kabat a povieme, ze sme to mysleli vlastne inak....nieco medzi Statky - zmatky a Ked bacik z Chocholova umrie....akurat, ze necitame, tak ani netusime, ze sa tam pise presne to, co zijeme - klamstvo, nenasytnost, chut mat bohatstvo, chvalenie sa a take trochu slovanske vychodne ruske, dokonca sa chvastat, aj ked nemam nic a s cim.
💥Tam zobrali kastiel utokom a neboli to rusi, ale domaci... Sochy, tehly, hnoj, nabytok, duchne, sudy s vinom,jalovice, dojnice, kone z carkov...
A v Bohmen und Mahren, to museli byt tiez len oni... Rusy. 😂
@veronika2316 ty si spomínala, ako tvoja mama hovorila, že bolo super.
@ahhola co ti napisat, ano citala som a ano, ja viem, ved som tomu venovala vsetko ostatne napisane, ze my si vpohode vsetko zvladame zrutit sami a nepotrebujeme nikoho. Akurat ten spomienkovy optimizmus sa tyka aj toho krasneho Ruska, kde vraj maju toaletak. Ale nenapise sa kolki maju....a kolki nemaju ani to WC a ani im nechyba, lebo ani nevedia, ze je.
A nie, nie som literatka, len na rozdiel od mnohych viem citat aj dlhsie texty a citat s pochopenim a syntetizovat a analyzovat text. A tiez byt uprimna a smutno-prekvapena z toho, kam smerujeme, resp. kde s nami, jak s mulicou, nik ani o krok nepohne.
@tramtada31 Fico sa aj dušoval, že nikdy nezvýši DPH a hľa, čo urobil, to isté jeho sľuby, že ako bude všetko lacné po voľbách a bude pokoj v krajine 😀, takže veriť mu, že vystúpenie na 100% neplánuje hlavne po návšteve Moskvy je hodné dvoch fazuliek.
@mondolina pre normalnych to urcite nie je. Je to presne tak, ako si napisala - pre ovecky. Ale kedze viem, ze je to pre ovecky a vedia to aj media, tak tiez nepivazujem za vhodne robit z toho oficialne zavery. Pisem iba o tom, ze “tliachanie” Fica treba filtrovat a prikladat dolezitost oficialnym stanoviskam SR. Potom by tu ani v mediach nezpvznikala panika o vystupeni SR z EU a NATO.
@baumka ale tak vystupit z EU nie je take ľahké ako vystupit z električky
@tramtada31 ja to viem, ale už tie myšlienky sú nebezpečné a treba ľudí na takéto nápady upozorňovať.
@atinkaa... Vselijako sa sibovalo s hranicami a Dzugasvili to nebol, AH to bol.

@ahhola No keď Taliansko, tak fajn, aspoň dizajn, jedlo a more, to by šlo. A na druhej strane?