icon

Vystúpi Slovensko z Európskej únie?

19. jan 2025

Aký máte názor na vystúpenie Slovenska z EU, ktore nám hrozí?

gribka1
19. jan 2025

@ahhola No keď Taliansko, tak fajn, aspoň dizajn, jedlo a more, to by šlo. A na druhej strane?

gribka1
19. jan 2025

@lion777 Za BA nieee, nestraš.

ibatanecnica
19. jan 2025

@21021996 podla mna sa rozoadne skor ako k tomu pride

lion777
19. jan 2025

@gribka1 ved more bude aj tak, viza sme nemali nikde , v týchto bežných európskych primorskych štátoch, len pásové.. ale ďalšia vec, dosť sú prírodné katastrofy, záplavy, zemetrasenia, ci sa bude dat vlastne vycestovať.

annm81
19. jan 2025

@ahhola Tú hranicu si posuň na severnú a západnú hranicu Slovenska a na západnú a východnú hranicu Maďarska.

gribka1
19. jan 2025

@lion777 Ja chcem Talianskooo😛

ahhola
19. jan 2025

@atinkaa si naplodila.... Ty literatka. Cervene vino si citala? 💥

Ved normalne napisem, vidim to takto, vyhody by boli tie, ze sa pripojime 😅k rusku, oni pridu vykradnut zas vsetko, 😅jak predtym z kastielov a hradov a bude nie jeden 'suchaj nozickami'' ale vsetci budeme rovnako ako vtedy v r*c*....a dobre. Sak furt dako bolo, potom zmenime kabat a povieme, ze sme to mysleli vlastne inak....nieco medzi Statky - zmatky a Ked bacik z Chocholova umrie....akurat, ze necitame, tak ani netusime, ze sa tam pise presne to, co zijeme - klamstvo, nenasytnost, chut mat bohatstvo, chvalenie sa a take trochu slovanske vychodne ruske, dokonca sa chvastat, aj ked nemam nic a s cim.

💥Tam zobrali kastiel utokom a neboli to rusi, ale domaci... Sochy, tehly, hnoj, nabytok, duchne, sudy s vinom,jalovice, dojnice, kone z carkov...
A v Bohmen und Mahren, to museli byt tiez len oni... Rusy. 😂

ahhola
19. jan 2025

@annm81 podme kreovat...😅
Ako Polsko. To bol tiez stat na kolieskach, cele minule storocie.

lion777
19. jan 2025

@gribka1 Taliansko je drahé, ale sú tam krasavci v pekných koseliach a mokasinach. ❤️

annm81
19. jan 2025

@ahhola neexistuje žiadny mysliteľný spôsob, ako sa Poľsko dobrovoľne pridá na východnú stranu. Takže ostáva donútiť ich silou - a to je dôvod, prečo Poliaci zbroja.

gribka1
19. jan 2025

@lion777 To nevadí, našetrím si. Tak áno, lepšie ako nejaký Váňa🤣

lion777
19. jan 2025

@annm81 je možné, že východný blok sa pripojí k Rusku , resp to bude jedna časť mapy a ostatné bude ten západ.. 🙂 Poľsko chce na západ a Maďarsko neviem, jedno robí ten Orban,ale za koho kope.

tilly
19. jan 2025

@veronika2316 ty si spomínala, ako tvoja mama hovorila, že bolo super.

gribka1
19. jan 2025

@annm81 Poliaci majú dlhšiu pamäť ako Slováci, takže nečudo, že zbroja.

gribka1
19. jan 2025

@tilly Môže mať mamu asi v mojom veku, tak keď počujem ako bolo super, skoro mi je bľ***o.

lion777
19. jan 2025

@gribka1 Grécko je tiež pekne , biele domčeky s modrými okenicami a muškátmi. 🙂

tilly
19. jan 2025

@lion777 taliansko vôbec nie je drahé. 4* hotel 200m od di trevi 250eur/2 noci, večera na námestí pri pantheone vyšla ooovela menej, ako niekde v centre BA. Potraviny, drogéria, handry, všetko lacnejšie. Možno energie drahšie, benzín určite

tilly
19. jan 2025

@gribka1 mne sa úplne dvíha tlak pri tých rečiach

atinkaa
19. jan 2025

@ahhola co ti napisat, ano citala som a ano, ja viem, ved som tomu venovala vsetko ostatne napisane, ze my si vpohode vsetko zvladame zrutit sami a nepotrebujeme nikoho. Akurat ten spomienkovy optimizmus sa tyka aj toho krasneho Ruska, kde vraj maju toaletak. Ale nenapise sa kolki maju....a kolki nemaju ani to WC a ani im nechyba, lebo ani nevedia, ze je.

A nie, nie som literatka, len na rozdiel od mnohych viem citat aj dlhsie texty a citat s pochopenim a syntetizovat a analyzovat text. A tiez byt uprimna a smutno-prekvapena z toho, kam smerujeme, resp. kde s nami, jak s mulicou, nik ani o krok nepohne.

baumka
19. jan 2025

@tramtada31 Fico sa aj dušoval, že nikdy nezvýši DPH a hľa, čo urobil, to isté jeho sľuby, že ako bude všetko lacné po voľbách a bude pokoj v krajine 😀, takže veriť mu, že vystúpenie na 100% neplánuje hlavne po návšteve Moskvy je hodné dvoch fazuliek.

gribka1
19. jan 2025

@lion777 Ale už za tou pomyselnou hranicou, či zle som pozrela?

portret7
19. jan 2025

@mondolina pre normalnych to urcite nie je. Je to presne tak, ako si napisala - pre ovecky. Ale kedze viem, ze je to pre ovecky a vedia to aj media, tak tiez nepivazujem za vhodne robit z toho oficialne zavery. Pisem iba o tom, ze “tliachanie” Fica treba filtrovat a prikladat dolezitost oficialnym stanoviskam SR. Potom by tu ani v mediach nezpvznikala panika o vystupeni SR z EU a NATO.

lion777
19. jan 2025

@tilly potraviny mi prišli drahšie ako u nás, no ceny sa vyvíjajú, bola som tam už dávnejšie. V porovnaní s Gréckom, mi prišlo drahsie.

tramtada31
19. jan 2025

@baumka ale tak vystupit z EU nie je take ľahké ako vystupit z električky

portret7
19. jan 2025

@atinkaa vyborne nspisane👍

lion777
19. jan 2025

@gribka1 ved to neznamená, že nemôžeš cestovať. Ci myslíš, rovno železnú oponu? Niee to tam nebude. Ved ľudia prídu tisícky km zdola, aj bez pasu pomaly.

baumka
19. jan 2025

@tramtada31 ja to viem, ale už tie myšlienky sú nebezpečné a treba ľudí na takéto nápady upozorňovať.

ahhola
19. jan 2025

@atinkaa boze, zas ten hajzlak... Grohling to tocil snad 3* na ta3 ci kde... Preco, naco? Tak trapneeee🤪

gribka1
19. jan 2025

@lion777 Už som zažila železnú oponu a nikdy to už nechcem zažiť. Potom dobre, ak to tak nebude, nejako sa s tým zmierim😁

ahhola
19. jan 2025

@atinkaa... Vselijako sa sibovalo s hranicami a Dzugasvili to nebol, AH to bol.