icon

Vystúpi Slovensko z NATO a EÚ?

10. apr 2024

Pýtam sa vážne. Myslíte si, že bude počas tejto vlády referendum o vystúpení z NATO a EÚ? Ak áno, je reálna šanca, žeby si ľudia naozaj zvolili odchod? Hovorím si, že po tychto voľbách ma nemôže nič prekvapiť, ale bola by som sakra prekvapená.

Strana
z5
luliu
10. apr 2024

Nie, nebude žiadne referendum

jesenzima
10. apr 2024

🙄🙄🙄

vsicka036
10. apr 2024

EU fondy a profi obrana NATO su prilis lakave. Ale ak by sa referendum uskutocnilo, tak sa obavam, ze by to aj preslo. Po poslednych 2 volbach ma uz asi nic neprekvapi.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
cafelatte
10. apr 2024

Nie, vláda aj prezident sú jednotne a jasne za zotrvanie v NATO a EU.

Kde na toto chodíte?

rodomila
Autor odpoveď zmazal
chodec15
Odpoveď bola odstránená
kofa77
10. apr 2024

Tak fondy o par rokov skoncia, o rok uz budeme menj dostavat ako davat, potom staci prihrievat ten gulas, co maju Slovaci v hlave a mozne je vsetko, aj vystup. Mladi prozapadni odidu vo velkom mnozstve, takze to nebude mat kto potiahnut. Ja uz by som sa necudovala fakt nicomu v tomto bazmekistane.

vvvvb
10. apr 2024

Nie, že vystúpi,, ale Nemci nás chcú vyhodiť 😀

vvvvb
10. apr 2024

Ale ani sa im nečudujem. Niekedy tak banujem, že som neostala v zahraničí 😵‍💫

michaela789
10. apr 2024

Ja si myslím, že nás dobrovoľne a radi vypoklonkujú jedni aj druhí pri tom bordeli čo tu máme 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

cafelatte
Autor odpoveď zmazal
mircalla
10. apr 2024

Ved su uz hlasy, ze tam nepatrime a ani Madarsko

@cafelatte Kde na to chodime? Ha ha ha....precitej si par reakcii zahranicia na volbu prezidenta...Ci si ozaj myslis, ze tam chcu krajinu, co podporuje agresora a korupciu?

mircalla
10. apr 2024

@cafelatte Evidentne ju mas ty....sice nie, tebe len chyba kriticke myslenie....Z EU a NATO nas casom vypoklonkuju, uz teraz sa ozyvaju politicke spicky niekorych krajin, ze tam nemame co robit....zmrazenie eurofondov je otazka casu....nezabudni potom nadavat, ze za to moze opozicia.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
andrea1809
10. apr 2024

@cafelatte Naivna Ficovolicka, teraz to uz nie o tom, co chceme my, ale ze nas tam nechcu. A este par priatelskych krokov k Rusku ako sme uz preedviedli a par noviel ako trestny zakon a dovidenie. Capiche? Co to stale nedockvaklo, co si volila? Si vazne taka hlupa ? Volila si si Madarsku cestu, mas ju. Cely svet na nas pozera ako na idiotov
Pretoze my idioti sme. Naivna neskutocne

vvvvb
10. apr 2024

Ficovovce nerobia nič iné, než len nadávajú na škaredú EÚ ako nám Slovákom škodí, čo všetko nám zakázala. Ale byť pricicaný na eurofondoch, to áno, to im je EÚ dobrá. NATO takisto, záväzky si neplníme, ale keby na nás niekto zaútočil, joooj, to by bolo zase náreku, aby nám prišli pomôcť

kikushaa
10. apr 2024

Nie, odkial by sa kradli tie miliony? 🥹🙄

walentina7
Odpoveď bola odstránená
andrea1809
10. apr 2024

@walentina7 Dalsia naivna Fico zufalkyna. Je uplne jedno, za co si na vybore zahlasuju. Take krajiny ako Slovensko a Madarsko su pre NATO aj EU jedine pritaz a problem

tenerifka
10. apr 2024

No takto.... Bez vetra sa listok nepohne. Ale media na zapade sa snazia, viem to z prvej ruky, aj ked nemam cas vsetko citat. Slovensko je vykreslovane ako primitivna proruska krajina, asi je to zamer a strategia. Mozno sa nieco chysta. Ale pockajme si....

stanulienkat
10. apr 2024

@cafelatte samozrejme, ze vlada je jasne za zotrvanie v Eu. Ved co by rabovali? 😂Na to sa chystali. Ovce nadavaju na Eu, ale tie ich zapadakovy by nemali cesty, chodniky, cisticky..nemali by nic bez Eu. Ani tie internety, z ktorych pisu tie pitchoviny.
A popravde, Sk si nic ine nezasluzi, len aby nas vylucili. To by potom dezole scena videla, co je chudoba. Potom by boli "sebestacni".😂

andrea1809
10. apr 2024

@tenerifka Ano presne tak sme vykreslovani, citam tiez zahranicnu tlac

andrea1809
10. apr 2024

@stanulienkat Vlada je, presne kvoli rabovacke....Len oni nas tam uz nechcu

autor
10. apr 2024

Ak predsalen budeme von, vy Ficovoliči potom nenadávajte na tých, ktorí majú rozum a odídu do zahraničia, že sa odtiaľ pozeráme, ako pomaly, ale isto Slovenko krachuje a smeruje do záhuby. Potom od nás pomoc nepýtajte.

deedol
10. apr 2024

toto je podla mna trefne, davala som to vcera do inej temy, ale treba to zjavne opakovat donekonecna.

V očiach ruských stratégov sa stávame zaujímavým objektom vlastných aktívnych zásahov. Nie je to totiž tak, ako si mnohí myslia, že ak budeme ukazovať, že zo štátov Západu sme Rusku najviac priaznivo naklonení, tak Rusko nás bude „šetriť“, ale skôr tak, že títo stratégovia sediaci v Moskve to budú interpretovať spôsobom, že „…na západ od nás je múr nepriateľských štátov NATO, no tu, hľa, je jedna slabá vnútorne nalomená tehlička. Udrime tam!“ Teda sami sa tak podkladáme pred Rusko ako primárny cieľ a ako prvé bojisko prípadného konfliktu medzi NATO a Ruskom. Súčasná rusko-ukrajinská vojna azda ukazuje, že tieto varovania sa nepohybujú v nejakom priestore hypotetických možností a za každé okázalé demonštrovania priateľstva voči Rusku v konečnom dôsledku môžeme platiť vlastnou krvou.

toto podla mna niektorym ludom nedochadza.

Autor je právnik a politológ
Na popud Adapt Institutu autor v roku 2022 vypracoval esejistický text o príčinách orientácie časti slovenskej verejnosti na Rusko. V roku 2023 ho vydal DEKK Inštitút v zborníku „Súdržnosť na Slovensku“. Uvedený text bol uverejnený aj v publikácii „Medzinárodná bezpečnosť v kríze“ od vydavateľstva Premedia v r. 2023.
https://dennikn.sk/3915247/historicke-korene-sl...

andrea1809
10. apr 2024

@autor Ale im to vyhovuje aby sme odisli.....aby si nerusene mohli razit prorusku cesticku bez liberalneho odpadu, ktora sa im tak paci

vvvvb
10. apr 2024

@stanulienkat Ale nakoniec by stejne za to mohla opozícia, slniečkári, Soroš, prehnitý západ a pánbohvie kto ešte, len oni sami a tí pajáci, ktorých volili.

stanulienkat
10. apr 2024

@vvvvb no to je jasne..

andrea1809
10. apr 2024

@deedol Kebyze niektorym, viac ako polovici

Strana
z5