icon

Vystúpi Slovensko z NATO a EÚ?

10. apr 2024

Pýtam sa vážne. Myslíte si, že bude počas tejto vlády referendum o vystúpení z NATO a EÚ? Ak áno, je reálna šanca, žeby si ľudia naozaj zvolili odchod? Hovorím si, že po tychto voľbách ma nemôže nič prekvapiť, ale bola by som sakra prekvapená.

annm81
10. apr 2024

@cafelatte @rodomila vláda teda podporuje vraždenie Slovanov???

@vvvvb podľa mňa neexistuje spôsob, ako krajinu vyhodiť z EÚ, či sa mýlim?

kikushaa
10. apr 2024

@oslo1 odpoviem ti za mojho brata, moj uz svedske ma a jeho priatelka si vybavuje 🫠

vvvvb
10. apr 2024

@annm81 schválne som si stiahla diplomovku istého študenta práv na Masarykovej univerzite a idem to poštudovať.
Najprv ma napadol Brexit, ale tí vystúpili sami a dobrovoľne.

larinka552
10. apr 2024

@vvvvb Brexit bolo referendum, kde si Briti odhlasovali odchod. Nikto ich nasilu nevyhodil z unie.

vvvvb
10. apr 2024

@larinka552 jj, už som si chybu uvedomila. No, nič, idem si to poštudovať.

larinka552
10. apr 2024

@vvvvb ja si to pamatam celkom, a to nie som ani taka stara 😃 otazka je, ci je realne, ze by nas mohli vyhodit...
Aspon by sme boli konecne v niecom prvi z celej unie 😂😂😂😅😭😭

f333
10. apr 2024

@tenerifka To ti Nemci vedia,ze si Slovenka v Spanielsku? To mate slovensku restiku? Pretoze mna sa mojinemci klienti nepytaju na sk.....zlastne,ze? Moji kilenti su zvedavi n amoju odborniost pre nich.. nie na politiku sk a co pisuslavicove liberalne media v de.o sk ...Ani nejaky europoslanec za zelenych .ktorych nechce az 70 % Nemcov podla prieskumu dlhodobeho vo vladnuti.

autor
10. apr 2024

@larinka552 Už vidím tie memečka a edity, v ktorých si z nás celý svet robí srandu.

vvvvb
10. apr 2024

@larinka552 No ale pamätáš si Grécko a s tými ich dlhmi? Vtedy sa dosť diskutovalo o ich vylúčení.

tenerifka
10. apr 2024

@f333 ano, mnohych klientov uz poznam roky, chodia pravidelne, vacsina su dochodcovia a nic ine na starosti nemaju

tenerifka
10. apr 2024

@f333 a slovensku restiku nemam, nikdy som nemala a ani nikdy mat nebudem

larinka552
10. apr 2024

Hlavne na Sk by si z toho robili srandu zomri a taki podobni 😄😭
@vvvvb Grecko bolo este davnejsie, to si velmi nepamatam, ale volali to Grexit 😁 Nakoniec sa to podarilo stabilizovat. A ja neviem, ale ved ti Greci na tom realne nikdy neboli ekonomicky tak zle. Urcite nie horsie ako my tu 😅

sagitta33
10. apr 2024

Neviem ako na Slovensku, ale v Čechách je príslovie: Nedá sa sedieť jedným zadkom na dvoch stoličkách.

mircalla
10. apr 2024

@f333 Slovenska restika na Tenerife? To si ty, Andrej?

vvvvb
10. apr 2024

@larinka552 aby si Zomri z niečoho nerobilo srandu... 😀 Tých tiež treba brať s nadhľadom. Takí istí fanatickí blázni ako ficovovce, akurát z tej druhej strany 😀

f333
10. apr 2024

Pani autoka /autor/ treba racionalne rozmyslat a nie emociami..To,ze nejak europoslanec za zelenych v de ,ktore je v EP vo frakcii s sk PS hystericky povie nanavistnu mienku pod dojmom a info od svojich sk kolegov z PS neznamena,ze NNSR zastupena vladou nemec si ziada vystupenie sk z EU . Uplne tu niektori prepadli pro pagande.. .Neuveritelne ....
n ejaky poltik zelenych progrsivnych v de /cize siamske dvojca PS nema ziadne prvo ani pravne ine ziadat ani vystupenie sk z Eu a ani z NATO:::.A o Nato ani tn j zeleny nehovoril ...
Takze trochu reaslity do tych emocii a bude ti jasne,/dufam/ ze sk zostane v EU a j NATO:. Pretoze to che tak vada sk...v prvom rade....AJ keby vlada chela /ako nechce/ nemoze vystupit pre rozne pricinyTakze ani ziadn referendum nebude iniciovat.... ...UK malo velke problemy s vystupenim.A to bola ina ekonomika aj ina politicka ako je sk.
ja naozaj nechapem,kto rozsiruje tieto nezmysly a cudujem sa ,ze tolko naivnych lud je mozne ovplyvnit nejakou propagandou .

zalka
10. apr 2024

@oslo1 neplatí stále zákon, že ak požiadaš o iné občianstvo prichádzaš o slovenské? Ze nie je šanca mať dvojité občianstvo takto

https://www.mic.iom.sk/sk/obcianstvo/strata-sta...

Strata štátneho občianstva

Informácie v tejto časti sú určené občanom krajín mimo EÚ a občanom EÚ.

Štátne občianstvo Slovenskej republiky možno stratiť dvoma spôsobmi.:

prepustením zo štátneho zväzku na vlastnú žiadosť, alebo
nadobudnutím cudzieho štátneho občianstva na základe výslovného prejavu vôle.

annm81
10. apr 2024

@zalka Podľa okolností. Ak získaš druhé občianstvo narodením alebo sobášom, môžeš si ponechať aj slovenské. A tuším je tých výnimiek ešte viac. A jedna z nich, ak sa nemýl, sa týka aj zahraničných Slovákov. Ten zákon bol písaný len za účelom toho, aby slovenskí občania maďarskej národnosti nemohli mať dvojité občianstvo.

mircalla
10. apr 2024

@f333 Ty si v tom zahranici asi stratila schopnost spisovne pisat....Prepac, ale to sa ozaj neda citat, mas chybu snad v kazdom slove. Ja chapem, ze asi mobil, ale tak aspon znizit pocet chyb na polovicu, aby sa to dalo precitat by bolo ziaduce. Ale ta slovenska restila v Spaniesku ma aspon pobavila.

stanielka17
10. apr 2024

@andrea1809 Na Slovensku nie som a nikdy sa neplanujem vratit, ale normalne mi je do placu z tejto tuposti boze moj. Im by normalne mohol Fico prist osobne vykradnut byt a oni su mu schopni podakovat za dochodky a lacne potraviny.

larinka552
10. apr 2024

@vvvvb prosim ta, ja zomri vobec nesledujem, iba ked to vidim na nejakom zdielanom obrazku, tak viem, ze este existuju 😃

zalka
10. apr 2024

@annm81 ja viem prečo bol prijatý ten zákon, veľmi dobre si pamätám.

mircalla
10. apr 2024

@f333 Takze ty popieras, ze v zahranici krutia hlavami, co sme si zvolili?

vvvvb
10. apr 2024

@larinka552 Existujú, existujú... A ešte furt jedia segedín, aj s tými sáčkami na hlavách 😂

f333
10. apr 2024

@tenerifka Ale ako vedia ,ze si Slovenka? TO siim oznamila,ze si Slovenka? Ano,chapem ,de dochodcovia.mnohi hlavne ti starodochodcovia pozeraju len verejnopr.Tv a tie sytemove media citaju.
Tak jej jasne,ze relisticke myslenie uz aj u nich vekom sa straca......tak verim,ze maju take reci casto.. vidam to tu v de tiez obcas....

larinka552
10. apr 2024

@vvvvb to su blazni 😅 vobec netusim o ziadnom segedine so sackami a ani mi to nechybalo v zivote 😃

f333
10. apr 2024

@mircalla ja som uz raz pisala,ze viem,ze na net chodia aj ludia s roznymi psych problemami a to co ty teraz...... A uviedla som ze pokail ta obcesia je v medziach zasmiata zteba , ,tak to neiesim. Ale daj pozor,aby si neprekrcila mieru porusenia zakona...... to uz by som potom inak konala..Tak 3 obcesne prispevky ete ako tak uvidim,kolko pribudne....
Dufam kvoli tebe, ,ze mas este tolko schopnosti, ,aby si pochopila,co ti pisem..

annm81
10. apr 2024

@vvvvb Daj potom vedieť, čo si vyzisťovala. Inak ale NATO je podľa mňa iný prípad - tam stačí, že sa ostatné krajiny zhodnú, že chcú s niekym ukončiť spoluprácu. Takže vyhodiť Maďarsko a Slovensko by bolo možné.

mircalla
10. apr 2024

@f333 Prosim ta, konaj hned, vobec nevahaj.

andrea1809
10. apr 2024

@f333 Ty si tu velmi znama firma, uz sme tu mali od teba vselico.