icon

Vyučujúci na Katedre etiky filozofickej fakulty v Prešove

zlostitko
3. apr 2012

Neviem, ci tato diskusia patri na forum o mamickach ale som mamicka na materskej dovolenke a chcela by som si urobit doktorat na katedre etike FF PU ale kedze som studovala v NR, nemam skusenosti s vyucujucimi. POznate niekoho, koho by ste mi odporucili? z vlastnej skusenosti viem, ze konzultant a jeho pristup je velmi dolezity. Dakujem za odpovede.

zlostitko
autor
3. apr 2012

Nikto nic?

grettka
3. apr 2012

skus tuto temu, mozno tam nieco najdes
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/doktorat-n...

pempusik
3. apr 2012

@zlostitko ja som studovala kedy si filozofiu na ff pu. Uz sa tam odvtedy co-to pomenilo. ja osobne som robila diplomovu pracu u Viery Bilasovej a vychadzala som s nou celkom dobre. a tiez mam dobre spomienky na Vasila Gluchmana. On je teraz tusim veduci katedry. Vsetko zalezi od toho, comu sa chces venovat, akej oblasti a podla toho si vies vybrat aj konzultanta. Skus si pozriet na nete nejake ich publikacie, mozno ti to pomoze 🙂.

zlostitko
autor
3. apr 2012

@pempusik dakujem za odpoved. dr. Bilasova ma celkom zaujima, ma zaujimave temy. ja som tiez studovala filozofiu ale v NR 🙂 aj z Gluchmana sme sa ucili, ale jeho temy my celkom nesedia. a nahodou dr.Olejarova ti nieco hovori?

pempusik
3. apr 2012

@zlostitko to nie, to je pre mna nove meno 🙂

zlostitko
autor
3. apr 2012

Aj tak dakujem za info 🙂