icon

Vyzerá podľa vás dobre, keď má žena/dievča na sebe chlapčenské oblečenie?

3. feb 2023

ahojte, jedná sa čisto o moju zaujímavosť 🙂 vyzerá podľa vás dobre ak má žena/dievča na sebe chlapčenské oblečenie?

Strana
z3
katka700
4. feb 2023

Ak nepočítame spodné prádlo neexistujú čisto ženské/ mužské kusy odevu.
Keď príde na takúto debatu tak si spomeniem na kockosa Amenadiela zo seriálu Lucifer alebo plesovy outfit 'nevlastnej sestry' hlavnej postavy zo Sex Education.
Neviem načo sa to na MK stále rieši. Nech si každý nosí čo chce.

tykat
4. feb 2023
katka700
4. feb 2023

@liusa82 Čítala si Znamienko krásy od Dity von Teese? Čiste z estetického hľadiska sa mi to páči ale venovať denne 3 hodiny úprave vzhľadu by som nechcela.

lenjaona
4. feb 2023

Ja žiadne také, mám dva piercingy a retiazku, vlasy vždy do copu inak žiadne náušnice ,make up výnimočne teda 1x za 2 mesiace 😂 tricko mikina inak nic elegantne

autor
4. feb 2023

@lenjaona 😂

liusa82
4. feb 2023

@katka700 nečítala.Kolko? 3 hodiny pred zrkadlom? to by sa mi teda nechcelo a to dajme tomu aj by som čas mohla mať.Lebo deti nemám takže mohla by som tam vystávať ale komu by sa chcelo😀 ja sa ani nejak výrazne nemachlím. Maximálne špirála,korektor, lesk a sem tam výraznejší rúž.Ale nejaké linky výrazné alebo tiene to nepoužívam vôbec.Ona mi pripadá ako umelá a z vosku a totálne bledá tá Dita ale proti gustu

miadi
4. feb 2023

@panelacikova Ved kazdemu sa nieco ine paci 😁

gertrudaosem
4. feb 2023

Mne sa to páči

janetinka27
4. feb 2023

@katka700 mode sice velmi nerozumiem, ale myslim, ze napriklad gombiky maju zeny a muzi na rozdielnej strane, tiez muzi maju rozne vonkajsie aj vnutorne vrecka atd, kde je na prvy pohlad jasne,ze sa jedna o pansky/damsky model.pripadne existuju rifle,nohavice,tricka (nehovorim,ze saty,sukne), ktore maju zensky strih a chlap by v nich vyzeral otrasne.rovnako rozne vacsie vystrihy na trickach, ci svetriky su urcite kusky mimo muzsky zaber. skor zena si moze dovolit obliect muzsky kusok, trebars koselu, ale moze si spravit uzol nad pupkom a bude posobit zensky. takze netvrdila by som, ze neexistuju cisto muzske/zenske typy odevu (okrem toho spodneho pradla). moj muz by si urcite nemohol obliect jediny kus oblecenia (okrem pracovnych triciek okolo domu) 😄

janetinka27
4. feb 2023

autorka, tak ono sa to casom meni, obcas sa clovek pousmeje nad modou zo svojej minulosti. nezvykla som od puberty nosit saty, sukne, ani som sa nikdy nemalovala (ale som vyrazny typ). a teraz mi taha na 40 a zacala som v poslednych rokoch nosit aj saty alebo sukne a obcas si namalujem mihalnice a celkom sa mi to paci.

autor
4. feb 2023

@janetinka27 makeup si dávam :D

Strana
z3