Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?
vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂
Judiniova ma silikony, to je vidiet na prvy pohlad. Tie tabletky, su zalozene na bylinach, ktore obsahuju fytoestrogeny, ktore pripominaju estrogeny, preto z toho niektorym zenam narastu prsia. Ale to musi byt ta zena citliva na estrogen! Niektorej to pomoze, niektorej nie. Vidite to napr. podla toho, ze niektore zeny maju deti, koja, vtedy im prsia narastu a po odkojeni sa zmensia. Niektorym na uplne povodnu velkost, nietorym ostanu vacsie. Moja mama mala ako bezdetna nulky (rovnako ako ja) a po 2 detoch jej ostali krasne dvojky. Preto si mysim, ze ak som po nej, mohli by mi tie bylinky pomoct. Mne by uplne stacilo, keby sa mi zvacsili aspon na jednotky. Nie som narocna :( Rozhodla som sa to teda skusit a o 3 mesiace vam dam vediet. Maju to teraz v zlave na morezliav.sk, vola sa ten pridukt inak, ale co som pozerala, zlozenie bylin je uplne to iste ako pri super prsiach.
mile dievcata, tbl. superprsia nefunguju, ak sa ja niektorej z vas zda , ze narastli, ma len velmi dobru schopnost sugescie [ ako napriklad falosna gravidita / brucho rastie, citit pohyby ale babatko to nie je { a tak je to aj s tymito tbl. . Ale dobrou spravou je, ze tbl. vyborne vyladia cely menstruacny cyklus / hlavne predmenstruacny syndrom , skvalitni sa plet a s vahou to je otazne. Tbl. som uzivala viac ako dva mesiace a nakup novej - vacsej podprsenky sa nekonal. Takze ak ste pred menzesom zurive, bolia vas prsia ze ani dotknut a zjedli bz ste aj slona tak si tento produkt kupte. p.s. som doktorka a prsia mam odsledovane pred aj po tbl. { USG, mamografia } a erika ma silikony p.s. 2- tbl. som uzivala, len preto aby som mojmu manzelovi od kt. som tbl. dostala dokazala, ze je to blbost. p.s 3- vacsie prsia nadobudnete len s plastickou chirurgiou, kvalitnou pusch/up podprsenkou alebo tehotenstvom a kojenim 🙂
Ahojte ... chcela by som sa opýtať či mi niekto nepredá tie tablety super-prsia+štíhla línia ... keby mal niekto kto ich nepoužíva ... kúpila by som za lacnejšie ... ďakujem 🙂
@superkocena ahoj ... chcem sa opýtať či ti tie tabletky zabrali lebo by som ich rada aj ja vyskúšala ... ďakujem
Kočky, ktoré viete po anglicky alebo aj tie čo neviete (však google prekladač je celkom dobrý), pozrite si toto fórum, je tam kopec zaujímavých vecí...
http://www.breastnexus.com/
baby a je to diskretne zabalene? žijem na dedine a nerada by som aby na mna nejaky hlupáci ukazovali prstom... 🙂
wera_168 ahoj ja by som ti tie tabletky predala a omnoho lacnejsie ja ich bohuzial nemozem uzivat so zdravotnych dovodov...
@viky26 Ahoj ja by som mala zaujem o tie tabletky, lebo mi je dost vela vyhodit tolko penazi, za nieco co mozno ani nebude mat ucinok... Za kolko ich predavas ty?
ahojte, užívam ich tretí deň a ako čítam, nadšenie sa konať nebude ☹
Ahojte kočky predám 79 tabliet, nakolko som brala veľké balenia a už ich nepotrebujem, Odporúčam. viacej info na maily kate88@centrum.sk 🙂
ja ich beriem uz mesiac a nezmenilo sa aaaaaabsolutne nic
ahojte baby chcem sa spytat že či ste dodržiavali aj davkovanie......otazka pre tie ktorym to zabralo dikes 😉 😉
Caute, zaregistrovala som sa sem len aby som vsetkym dievcatam povedala, ze to naozaj funguje. Ja mam 24rokov, normalnu stihlu postavu a prsia B. Tabletky som zacala brat v januari a vysledky boli viditelne v mensej miere uz po 4dnoch. Teraz mam obvod cez prsia 95cm. Dokupila som si dalsie balenie 180tabliet. Ale necakajte, ze Vase prsia budu vyzerat ako silikony.. budu mat taky tvar ako mate aj teraz, akurat sa viac naplnia.
Pringles a schudla si aj dačo???
Ahojte!Ja beriem tabletky už týžden a prsia sa mi síce zvatšili,ale sa mi zdá že som pribrala do brucha 😒 .Teraz neviem či to mám brať dalej alebo ich vynechať?!Ja až také malé prsia nemám,ale pribrať by som nechcela.....poraďte mi čo mám robiť..... 🙂
Ďakujem!
Ahojte!Ja beriem tabletky už týžden a prsia sa mi síce zvatšili,ale sa mi zdá že som pribrala do brucha 😒 .Teraz neviem či to mám brať dalej alebo ich vynechať?!Ja až také malé prsia nemám,ale pribrať by som nechcela.....poraďte mi čo mám robiť..... 🙂
Ďakujem!
no ja som ich začala brať dnes 😉 dúfam, že to bude stáť za to 😒
Ahojte🙂
ak ma niekto zaujem o tabletky Super PRSIA + stihla linia, predam nove balenia 30 kapsul za 15 eur a 90 kapsul za 29 eur.
V pripade zaujmu ma kontaktujte na mail- patricia.hejcikova@gmail.com
ahojte, ktora ma zauem, predam moje, nemozem ich uzivat, kedze mam nasadene ine lieky, a stimulku z CAR. tak ktora mate zaujem, predavam totalne lacno.
ahojte,tak treba uzit minimalne tu 90ku a mala by si vidiet rozdiel aj citit.Mne to odstranilo aj mensturačne bolesti,kedysi som mavala riadne krče,bola som na liekoch a teraz mi pridu anineviem ako a presne,čo je zaklad.Inak je aj nový super prsia krem a ten je super
Tak moja skusenost beriem ich 15 dni, žiadna zmena.......prsia mam pocit že sa mi zmenšili 😝 , tvár mám viac vyhádzanú ako predtým 😀 , a pribrala som 3 kila.........................takže nevravím že to u niektorých nefunguje ale u mňa teda vôbec........inak žiadne iné účinky ako nevoľnosť atď nemám........................balenie som dostala ako darček takže ho poctivo doužívam mám to 90 tabl. a určite nekúpim a som rada že ani toto som nekúpila zbytočne vyhodené peniaze........................Bola som u lekárky prsníkovej na kontrole a tej som povedala že to užívam a ona sa smiala že aké sme hlúpučké že tomu veríme .-)))) takže z 0 mám veľkosť mám pocit -1 😀
@zuzka1. .... Ahoj Zuzka, môžeš mi prosím(ak je to ešte aktuálne) poslať mail na kvetinka06@centrum.sk? Ďakujem.
ja som sa rozhodovala medzi decolenom a týmito, nakoniec som sa rozhodla pre tieto, keď mi nezaberú na prsia, tak možno sa konečne zbavím bolestí pri návšteve, a navyše sa možno na mňa usmeje šťastie a VYHRÁM TO BMW, čo ponúkajú...... hihihi.
@matildamt ty si začala hneď s tým veľkým balením???? ďakujem

@beath
ja som tiež veľakrát rozmýšľala o tabletkách.... ale nikdy som neskúsila...