icon

Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?

infatti
29. máj 2011

vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂

aanetusik
19. jún 2012

@patri24 ahoj,som tu nová, neviem ako to funguje, ale máš ešte tabletky na predaj??? Dik za odpoveď 😉

karlinka84
26. jún 2012

Užívam ich druhý týždeň a musím povedať že som spokojná. Po týždni som bola trochu sklamaná, keď som nepocítila žiadnu zmenu, ale asi na 10 deň som začal pociťovať, že sa mi prsia začali ako keby nalievať a cítila som, že sú aj pevnejšie. Takže zatiaľ odporúčam. Rozmýšála som, že by som vyskúšala aj ten Super prsia krém, máte s ním niektorá skusenosti?

infatti
autor
26. jún 2012

@ajka1515 ahoj mne sa zda ze neposielaju do zahranicia, raz som im pisala a prisla negat odpoved, ale skus na stranke ak maju emajl sa ozvat rovno im...

modroocko88888
1. júl 2012

je to cista somarina, nepomaha to absolutne v nicom!!

karmenuska
2. júl 2012

Ahojte,moja kamoska to pravidelne uziva,za 1mesiac sa jej prsia velmi pekne spevnili a schudla 12KG,samozrejme ona si pomaha aj cvicenim ale nic nieje len o tabletkach,tak oddnes to uzivam aj ja tak dufam te budem mat vysedky ako ona 😅

zuzulienka1973
2. júl 2012

Ja tomu neverim.Ved keby to tak super fungovalo tak kazda ich ma perfektne.Je to len biznis

tuty
7. júl 2012

TAK CO BABULKY POMAHA LEBO SOM ZUFALA MAM PRSIA OVISLE AKO KRAVA VEMENA TIE DETI MA ZNICILI 😀

karlinka84
9. júl 2012

@tuty Ja som bola spokojná, prsia sa mi spevnili a aj mierne zväčšili, uvidím, ako sa to bude vyvíjať ďalej. Objednala som si aj ten super prsia krém, zatiaľ si ho natieram iba druhý deň. Tak uvidíme 😀

katkanaj
Odpoveď bola odstránená
katkanaj
Odpoveď bola odstránená
tinusicka
16. júl 2012

ahojte.... dneska som kupila za 40e.... no a som velmiiiiii zvedava na ucinky.... 🙂

sissy27
16. júl 2012

@tinusicka no čo ti poviem, reklamu na to robí tá, čo si zaplatila silikóny 😀 😀 😀 neviem neviem baby, kedy pochopíte, že zázraky sa takto nerobia? 😎 jediný spôsob, ako natrvalo získať krajší dekolt, je plastická chirurgia... veď keby to bolo také jednoduché a lacné, tak by nebolo toľko žien s týmto problémom, nie?

tinusicka
17. júl 2012

Mna to nezaujima ze kto robi reklamu na ten vyrobok. Ja som sa rozhodla sama ze to vyskusam a uvidim ze co z toho bude.....

tinusicka
Odpoveď bola odstránená
tinusicka
21. júl 2012

@modrykonik789 ahoj da sa to kupit aj v lekarnach... teray predavam 30ks za 15e, keby si chcela vyskusat 🙂

katarina139
23. júl 2012

@tinusicka ahoj to mas origos superprsia? som tu nova nechce sa mi hladat stare prispevky, lebo ja by som vyskusala...

tinusicka
Odpoveď bola odstránená
katarina139
Odpoveď bola odstránená
kuwait
30. júl 2012

ak uz take tabletky beriete,neberte zaroven HAK lebo to rusi ucinky tych byliniek,jedno je estrogen a druhe progesteron,ako som uz tu raz pisala mne podobne tabletky pred rokmi pomohli,kupila som to v Amerike,neviem ake zazraky mozu ocakavat tie co maju nulky ale mojim dvojkam to pomohlo o riadne cislo zvacsit a efekt trva,teda ak vam nezaberu jedny,vyskusajte druhe a na nete je toho milion posielaju to aj do zahranicia .Slovenske vyrobky tohto druhu som neskusala takze o tych sa nemozem vyjadrovat ako a ci funguju

andryy
31. júl 2012

ahojte kocky zostalo mi 132 kapsul z velkeho balenia, ak by ste mali zaujem predala by som ich za 39 eur na dobierku ak chcete sa ozvite. dik

tinusicka
Odpoveď bola odstránená
elly111
1. sep 2012

Ak má niekto záujem o 20tab z 30tabletového balenia objednaných pred mesiacom od nich dajte vedieť

melonik891
7. sep 2012

ahojte baby, pouzivate niekto aj super prsia krem, kombinovany s tymi tabletkami? lebo na ich stranke to tiez odporucili pre zvysenie ucinku, ak ano tak dajte vediet 🙂

tinusicka
14. sep 2012

mam na predaj 38ks origo Super prsia + stihla linia, predajna cena 20e uz s postovným.... 🙂

andulka100
20. sep 2012

@jullinkaba ale ved v Blave nieje len jedna lekaren... nemusia si to kupovat vsetky baby tam kde to kupujes ty 🙂

nikolb
26. sep 2012

zatiaľ vôbec nepomáha, a príliš predražené aby som si to stále kupovala, ak ani môj druhý balíček nebude mať žiaden účinok, nehrozí aby som si to ešte niekedy v živote kúpila, maximálne vtedy, ak už bude niečo podobné možno dostať aj v lekárni!

emi1602
3. okt 2012

ahojte 🙂 ak by mal niekto zaujem, mam na predaj original neporusene balenie super prsia + stihla linia - startovacie 30 ks + dalsie pokracovanie 180 ks. Spolu 210 ks. Povodna cena 91 eur, predam za 50 eur. Samozrejme v zaruke 🙂
u nas to vyzera na snazilkovanie 🙂 tak su mi zbytocne..... 😀

tinusicka
4. okt 2012

30ks origo super prsia+stihla línia....10e uz s postovným 🙂

ketinka25
5. okt 2012

Ahojte mám na predaj neporušené 180 ks balenie za 40 € + poštovné 2,05 €

duality
19. okt 2012

@clodass ak si prečítate zloženie tabletiek pozriete si info k jednotlivym bylinkám,ktoré sú uvedené v zložení zistíte napr. že damiána má afrodiziakálne účinky a používali ju za aj za týmto účelom už Aztékovia, že obsahuje angeliku čínsku,ktorá vplýva na veľkosť poprsia a iné . Treba si prečítať na okrem zloženia aj účinky jednotlivých zložiek 🙂 potom sú kľudne možné aj také účinky ako zvýšenie libida alebo zlepšenie pleti a pod, apropo pleť sa môže zlepšiť hlavne na základe hormonálnych zmien a väčšina obsahu tých tabletiek vplýva na tvorbu hormonálnej rovnováhy a tvorbu fytoestrogénov...