icon

Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?

infatti
29. máj 2011

vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂

jullinkaba
15. jún 2011

Nemam potvrdene ze to je s toho. Ale do teraz som sa citila dobre a nic ine neuzivam. Vacsinou z HAK som mavala silne migreny ale tu uz neuzivam skoro rok. Ja nie som doktor aby som vedela povedat ci je to s toho alebo nie. To povedala doktorka.

vierkamora
15. jún 2011

Dievčatá, neverím, že ste také naivné. Každá žena je krásna taká, aká je.
Ale mám problém, mám malé prsty na nohách, poraďte mi prosím prípravok na ich zväčšenie, ale zároveň potrebujem, aby sa mi zúžili členky.
To je podobný príklad ako s tými tblt.. Všetko je to len o komplexe menejcennosti, chcete sa na niekoho podobať, ale mali by ste si uvedmiť, že každá žena je jedinečná, pretože je taká, aká je, je originálna.
A viete vy vôbec, aké majú vedľajšie účinky ? Budete môcť kojiť o pár rokov ? A ako dlho vám ten efekt " prs " vydrží ? Pokiaľ budete mať peniaze ? a čo potom ? zväčšené prsia ochabnú a budú vyzerať vyťahané a vysušené. Uvarte si doma čaj z brečtanu a dajte si denne jedno čierne pivko, urobte večer 50 brušákov a budete mať krásnu postavu, naliate prsia a ušetrené korunky na krásne šaty. 🙂

alex11
15. jún 2011

@cicusenka23
a nepocitujes nejake vedlajsie ucinky ako napr. co pisala jullinkaba? a priberas alebo chudnes?
ja som si ich tiez objednala, ale neviem ci do toho ist alebo nie

alex11
15. jún 2011

@jullinkaba
a ty si si vsimla nejaku zmenu? zvacsili sa ti prsia?

n_dudusa
15. jún 2011

@vierkamora ja netvrdím, že niesom pekná. Dovolím si povedať že som, kľudne si o mne myslite že som namyslená. Netvrdím že som miss ale aj z reakcií okolia cítim že niesom obyčajná už len kvôli môjmu exotickému pôvodu, nerobím to kvôli ostatným, ale kvôli sebe. Viem že keď budem mať väčšie prisa budem oveľa spokojnejšia. Takto som nespokojná, nervózna lebo si neviem kúpiť plavky lebo sú mi všetky veľké, alebo si ich proste nemôžem dať lebo nepasujú na malé prsia, nemôžem si dať tielko s výstrihom lebo sa bojím že keď pohnem rukou bude mi odstávať podprsenka... A prečo to neskúsiť keď je taká možnosť? možno to zaberie, možno nie ale to nebudem vedieť na 100% kým to sama nevyskúšam, a tých 40eur mi za to stojí, keď jedno balenie nezaberie, tak ďalšie už nekúpim. A mám naštudovanú každú jednu zložku na čo sa používa ako atď takže viem že konkrétne mne by to nemalo ublížiť pretože iné zdravotné problémy ktoré by to mohli ovplyvniť.

n_dudusa
15. jún 2011

@jullinkaba veď môže to byť aj z tých liekov, netvrdím, že nie. Ale mohla si už mať niečo v sebe, čo ešte spalo a tie lieky to prebudili. Je mi ľúto že sa ti to stalo, myslím, že žiadna z nás by tak nechcela dopadnúť, ale tie čo majú malé prsia..fakt malé..sú ochotné to vyskúšať, ako som už písala - nerobím to pre iných a pre to ako pred nimi vyzerám, ale pre seba....

fantasijka
15. jún 2011

@cicusenka23 ahojjjcek , ja zatial stojim na tych centimetroch co som napisala......ale pocitujem dost bolest ako ked som mala 14 a rastli mi 🙂))uvidime

cicusenka23
15. jún 2011

@fantasijka noo aj tak dobré 🙂 ja som išla do toho s tým že to bude blbosť a vyhodené peniaze,len piatel že to mám vyskúšať ,a pre dobrý pocit že tam niečo mám 🙂 tak ti držím palčeky nech sú také ako chceš 🙂daj potom vedieť ako si dopadla 🙂

cicusenka23
15. jún 2011

@alex11 ahoj ,práveže vôbec nič nepocitujem,všetko je v poriadku, možno že u každéj je to inak...ale poďlka mňa sa nemáš čoho báť je to prírodné a vyskúšalo to už veľa žien...nič zato nedáš ak vyskúšaš 🙂

vierkamora
15. jún 2011

@n_dudusa . A koľko máš rokov ? Však na trhu sú rôzne prípravky na rast pŕs, ( rast nieje správne slovo - je to naliatie prs ) ? Ty si myslíš, že ked teraz robí Erika, čo má silikóny reklamu na tblt. , tak len tie ti pomožu ? Decolen, je napríklad fantastický, ja som ho užívala už pred 10 rokmi a bola som spokojná, ale neverím, že tblt., začnú účinkovať po 3-4 dnoch. Ako som skončila užívanie, prsia sa vrátili do pôvodnej polohy. Takže to nieje len 40 eur. Je to hlboko do vrecka a za akú cenu ? Odpovedz mi prosím, ty veríš, že Erika má prsia z tabletiek ?

bosorka69
15. jún 2011

vierkamora , keby rastli z piva, tak mam aspon stvorky... decolen mi nepomohol...a super prsia uzivam treti den a zatial nic...tak uvidim,ake budu vysledky po douzivani startovacieho balicka. a ak nic, tak dalsie nekupujem...

n_dudusa
16. jún 2011

@vierkamora neverím že erika má prsia z tabletiek, to je na pohlad jasné že to sú silikóny. A rozhodla som sa práve pre toto, lebo aj moja známa ich berie a s výsledkom je spokojná a ešte som sa nestretla so žiadnymi tabletkami ktoré by mali tolko dobrých ohlasov a tieto netreba brať nonstop, po začiatočných 3 baleniach potom stačí brať jedno balenie za polrok, takže to nieje také strašné a silikóny rozhodne nechcem. Mám 24 rokov a prsia sa mi nemenia od 17tich. A netuším či pomôžu ale to zistím len keď ich vyskúšam

alex11
16. jún 2011

Erika ma silikony. Ja cakam kedy pridu a tiez s tym zacnem a uvidim. Rozmyslala som aj nad silikonmi, ale bojim sa: co ked to telo neprijme, budu asimetricke, praskne a pod. A co o par rokov? Co ked ich uz nebudem chciet, budem mat potom vytahanu kozu...vyskusam toto a dufam, ze to zaberie. Potom vas budem informovat.

hellow
16. jún 2011

ahojte idem si objednat velke balenie, moze mi tu niekto povedat uprimne ci som normlana?🙂) vyhadzovat prachy do vzduchu? neverim v to, pocujte je tu niekto s postavou ako mam ja??? 176cm 52kg vysoka stihla a prsia mam male, bude to mat ucinok? prosim poradte niekto s podobnou postavou

ewa84
16. jún 2011

kocky, dnes mi doslo 90tbl balenie, tak som zvedava.. ja by som potrebovala aj tu stihlu postavu k tym krasnym prsiam, tak snad z tych tabliet nenaberiem na vahe 😒 uvidime co to spravi... osobne tiez beriem HAK, ale kedze toto je vyzivovy doplnok, tak to snad moze ist dokopy...

ellaella
16. jún 2011

ahojte..aj ja silno rozmyslam ze si ich objednam..nie som zastancom tabletiek, ale citala som vsetko je na prirodnej baze vraj..stacilo by mi len male zvacsenie, vzdy lepsie ako nic, ale zase chuda som dost, nejak schudnut nepotrebujem, tak sa toho aj celkom bojim..noo teraz naozaj neviem, kazda pisete nieco ine.. 😒

hellow
16. jún 2011

@ellaella aj ja som chuda a vysoka uz nemam z coho schudnut, veris tomu ja nie, ale som objednala kokos 40juro do vzduchu

ellaella
16. jún 2011

@hellow ..noo ja som vysoka neni praveze a mam 50 kg..tiez mam male prsia, keby aspon o cislo boli vacsie a mali by pekny tvar stacilo by mi to..ale mam obavy..ja zatial este nie, rozhodujem sa, ale niektore tu pisali o zdravotnych problemoch..

hellow
16. jún 2011

@ellaella vies co treba skusit na kazdeho to posobi urcite aj tak inak kym neoskusas na sebe nevies...

modrykonik789
16. jún 2011

caute, neviete mi nahodou povedat o kolko drahsie ma to vyjde ak si to neobjednam ale kupim priamo v lekarni? a maju tam aj tie vacsie balenia ci len ten startovaci balicek? dakujem 🙂

hellow
16. jún 2011

@fantasijka prosim ta najvacsie balenie co sa da objednat je len 90tabliet? cize to je len na mesiac,nie? nevies kolko stoja v lekarni?

ellaella
16. jún 2011

@hellow ..ty pises ze 40 eur..ale startovanie stoji ved 25 a az to pokracovanie 40..ci ty si si hned objednala to pokracovacie??

hellow
16. jún 2011

jasne hned to lebo je tam 90 tabliet cize len na mesiac a v tom prvom je len 30- cize len na desat dni....vyhodnejsie je vacsie...o 60 tabliet viac... ucinky sa nemusia dostavit do desat dni ale do mesiaca je to uz pravdepodobnejsie nie

ellaella
16. jún 2011

no ved to hej, ale co som si citala tie pokyny, tak by sa to malo brat najprv jedno startovacie, a potom 2x to pokracovacie po 90 tabliet..pak ze je efekt trvaly..neviem mozno skusim aj ja tak ze objednam to vacsie, uvidim co to spravi, a pak este raz teda...

biba24
17. jún 2011

brala som aj Ad Bust, predaj v rakusku aj Decolen a všeličo ine , a nič nezabralo. Pýtala som sa aj lekára a ten mi povedal že je to len blud. Nefunguje to. Možno že keby to človek bral v puberte tak možno, ale žena po 20-ke , že skôr nie. Mám susedu, ktorá brala tiež takéto veci a vôbec nič. Nechcem Vás odhovárať, ale viem si predstaviť aj lepšie vyhodiť peniaze. A hlavne nieje to liek, ale len výživový doplnok. Takže sa nikde nemôžete stažovať že to nefunguje. Prajem príjemný deň.

n_dudusa
17. jún 2011

@hellow ahoj. Ja mám dosť podobnú postavu, mám 177cm a 58kg (ale vyzerám na menej..nikto mi neverí že toľko vážim), beriem ich druhý deň, takže je ešte ťažko povedať ale ozvem sa po pár dňoch či to funguje 🙂

n_dudusa
17. jún 2011

@ellaella to štartovacie balenie je len marketingový ťah, tie tabletky sú také isté v startovacom aj pokračovacom balení, ibaže v štartovacom za 1tbl zaplatíš cez 80centov a v pokračovacom dáš za 1tbl 40centov...tak preto si vymysleli štartovacie balenie...

n_dudusa
17. jún 2011

@modrykonik789 v lekarni to bude určite drahšie, ja som objednala priamo z ich stranky v pondelok poobede a v stredu rano som ich mala doma, a dajú sa objednať 30, 90 a 180 tbl balenia.

n_dudusa
17. jún 2011

@biba24 a keď som na známej (27r) videla na vlastné oči, že to funguje?

lebo
18. jún 2011

ahojte ..noo tak ja som ties pozerala strasne vela pripravkou , ktore by mi mohli pomoct s mojim problemom ..co sa tyka mojho dekoltu...viem ako sa citite...vela ludi pise ze sme krasne take ake sme ..ale mne tie reci lezu na nervy...pretoze krasna byt mozem ..ale to ako sa citim v mojom tele je druha vec...prsia sice mam ..ale to len take drobne ..aby sa nepovedalo ..takze by som to rada zmenit...je vela dobrych recenzii na tieto tabletky, preto som sa rozhodla ze si ich objednam...i ked ak to zaberie ..a kazdych 6 mesiacov budem musiet kupovat tabletky ...tak neviem ...ale dufam ze to nebude tak cely zivot...lebo to by ma porazilo ...dam vediet ci to zabralo 🙂 🙂