icon

Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?

infatti
29. máj 2011

vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂

leni89
30. jún 2011

@n_dudusa fuu na ano mas pravdu .. ale moze mat aj ten obal niektoru z tych byliniek v sebe miesto inej chemikalie na udrzanie tvaru no nie? 🙂

mata1516
30. jún 2011

ahojte všetci! Nemám vo zvyku robiť niečomu reklamu, ale tentokrát sa musím vyjadriť. Dúfam, že to niekomu pomôže v rozhodovaní. Od malička som mala problémy s hormónmi a k tomu pribudlo aj pekných pár bonusov v podobe kíl navyše, ktoré som si poctivo vyjedla. Nehovorím o 2 alebo 3kg. Menštruácia mi hrozila tak raz za rok, ale chuť na sladké a podobné predmenštruačné prejavy snáď ani neprestávali. Vyskúšala som cvičenie vo vyhrievanom stane, akupunktúrnu diétu, ktorá bola mimoriadne tvrdá a na druhý krát som ju ani nezvládla a čo som pojedla tabletiek na chudnutie, tak to ani nehovorím. Jednoducho do svojej tučnoty som investovala nemálo peňazí a času. Už som to jednoducho vzdala a naozaj dlho som váhala, či znovu zariskujem, ale môžem povedať, oplatilo sa. Tabletky beriem už druhý mesiac a môj život sa radikálne zmenil. Netvrdím, že v noci som zjedla tabletku a ráno ma dusili prsia. To v podstate u mňa ani nebolo také podstatné. Ale kilá idú naozaj každým dňom dole. Je to tým, že zjem podstatne menej, sladké takmer vôbec, energie mám na rozdávanie /už to nezvláda ani môj pes, keď ho chcem zobrať von, skryje sa/. Za tie dva mesiace som schudla 7 kíl a stále to klesá. Čo sa pŕs týka, sú naozaj plnšie, ale merať som ich nemerala. A jedno Vám poviem. To ako sa teraz cítim, nevynahradia žiadne peniaze. Som oveľa kľudnejšia a všetko zvládam oveľa lepšie. Po dobrej skúsenosti som na ne nahovorila aj maminu, po ktorej sa už zrejme naťahuje "prechod" a tiež si ich nejde vynachváliť. No a vedľajšie účinky? Zatiaľ neviem o nijakých. Nikoho nejdem nútiť, aby si ich kupoval. Je to každého rozhodnutie a každého telo, ktoré možno nezareaguje tak, ako to moje, ale ja som rada, že som to tentokrát ešte riskla. 😀

n_dudusa
30. jún 2011

@leni89 ani nevrav..ja mám alergiu aj na vodu..teda moja pokožka..piť ju môžem..zatiaľ..ale po každom sprchovaní sa strašne vyhádžem a neopísateľne to svrbí..asi pol hodinu až hodinu...má to vraj len pár stoviek ľudí na svete..a ja s mojím šťastím, som, bohužiaľ, medzi nimi...sa čudujem že ma tieto tabletky ešte nezabili :D

leni89
30. jún 2011

@n_dudusa preboha .. to co sa ti porobilo ... z coho mas tolko alergii ???
noo ja som napr zle reagovala na vodu v anglicku, ale to bolo tym, ze bola az moc chlorovana

n_dudusa
30. jún 2011

@leni89 inak ja keď som jednu išla piť, už som mala tabletku aj pitie v ústach a začala som sa strašne smiať (2 a pol chlapa :D ) takže som ju hodnú chvíľu držala v ústach kým som sa prestala smiať a mohla to prehltnúť :D a zatiaľ sa mi to rozpustilo v tom pití..taký pocit som teda mala...neskúšali ste si to roztopiť v troche vody a vypiť? v návode aj tak píšu že sa to má zapiť plným pohárom vody... či? 🙂

n_dudusa
30. jún 2011

@leni89 za tie alergie z časti ďakujem môjmu otcovi..ten ma strážil ako v bavlnke keď som bola malá a nedajbože sa zašpiniť, nedajbože zjesť niečo zo zeme atď takže žiadna imunita...ale čo sa čudujem, tak chorá bývam veľmi málo

leni89
30. jún 2011

@n_dudusa aj ja to pozeravam :D :D no malo by sa to zapit ano .. ale nemam rada chut ked sa tabl. rozpusta v tekutine :D :D co narobim .. uz som sa naucila hltat ich so vzduchom a rychlo zapit aby mi neostali v hrdle a nezadusila som sa

ejha dobre vediet ... 🙂)) bakterie treba to je fakt 🙂 odteraz ziadna prehnana cistota

n_dudusa
30. jún 2011

@leni89 v dospelosti sa netreba zas váľať v blate :D teda asp. predpokladám že už máš po 18tke keďže berieš tie tbl. To hlavne keď je dieťa malé..keď už má človek vybudovanú imunitu už je neskoro to riešiť prírodným spôsobom...

A to ich hltáš nasuchu? 😲 to ti je fakt lepšie prehltnúť tbl nasucho ako naraz s vodou?
ale veď toto sú nejaké bylinky, to by nemalo chutiť vo vode ako normalna tbl...či?

lulu87
30. jún 2011
leni89
30. jún 2011

@n_dudusa no myslela som na deti nie dospelych .. nie som predsa zastancom svincika :D :D
no zhltnem a zapijem ..
chuti to rovnako .. tabl. jak tabl. pre mna :D :D no a ty ich neberies, ze nevies ako chutia ?? hm?

n_dudusa
1. júl 2011

@leni89 beriem :D ale ten obal nemá žiadnu chuť, ja ju dám do úst a zapijem..takže netuším akú chuť má obsah čo je vnútri....

n_dudusa
1. júl 2011

@lulu87 asi tolko, že keby som nemala jesť nič čo by to mohlo spôsobiť tak by som už ani dýchať pomaly nemohla...a do týchto tbl to prejde niekoľkými úpravami, nejeme surové semená, takže sa niet čoho báť podľa mňa...a neviem či by som veľmi dala na pravdivosť článku v topkách...oni sa chytia hocičoho a spravia toho svetovú pohromu

jullinkaba
1. júl 2011

Vcera som bola v lekarni v ktorej som ten alergen tablety kupila a hovorila som o mojej skusenosti s nimi magistre a ta mi povedala ze doteraz si to u nich kupili dve zeny vratane mna. A nato ze je to Blava a ake je to velke obchodne centrum a velka reklama v blizkosti, na to je to bieda.
Je tu este niekto kto si to naozaj kupil a je tu zaregistrovany dlhsie ako od maja, juna 2011?

leni89
1. júl 2011

@n_dudusa to je uplne jedno :D ja ci to hltam v celku zvlast s vodou ci bez .. stale mi to ostane v hrdle :D

leni89
1. júl 2011

@n_dudusa suhlasim o5 s tebou ... takisto je to v koreninach a vo vsetkom moznom ... je to zas iba ich dohad .. kedze uz nemaju co vymysliet tak hodili take info ... ubohe

leni89
1. júl 2011

@jullinkaba skor to budu kupovat cez net kedze je to diskretnejsie .. ja osobne tiez radsej nakupujem cez net hlavne taketo veci .. nebude to tym ze je to malo uzivany produkt .. v lekarni je to zbytocne predrazene .. a nie kazda zena co ma takyto problem sa na to chyti po zlych neuspesnych skusenostiach s inymi produktami resp ide to aj dost do penazi ked sa to tak vezme .. 🙂

n_dudusa
1. júl 2011

@jullinkaba nieje to zato že to väčšina kupuje cez net? priamo zo stránky? ja tu síce som or Júna registrovaná ale práve za to že som hladala nejaké reakcie na tie tabletky a preto som sa tu zaregistrovala až vtedy, predtým som sem nechodievala. Ak chceš mailom ti pošlem potvrdenie objednávky, len mi v správe pošli na teba mail. Ak chceš mám aj faktúru...

n_dudusa
1. júl 2011

@jullinkaba ale ved ty si tu tiež len od júna 2011...

ewa84
1. júl 2011

myslim, ze vacsina sme sa tu registrovali az od juna.. ja som tuto reklamu zaregistrovala zaciatkom juna a kedze som hladala aj ine recenzie ako len z ich stranky, tak som sa preklikala az na tuto... myslim, ze podobne sme sa tu registrovali viacere... a ja som kupovala tiez cez net, su asi veci, co by som priamo v lekarni nekupovala...

symonqa
1. júl 2011

baby aj ste uz schudli s tych tabliet?A tie ktore ano,tak ste sa normalne stravovali ako doteraz alebo ste jedli menej a zdravsie?Lebo chcela by som aj ja schudnut trosku.Ja to uzivam uz treti den a prsia,neviem ci sa mi to iba zda,ale su take troska plnsie,ale to moze byt aj z toho,ze mam dostat menzes 😀 ja som si kupila jedno balenie na mesiac a uvidim,ci to bude mat nejake ucinky za ten mesiac a ked nie,tak sa na to vykaslem...ale treba to skusit,lebo zijeme len raz 🙂

ewa84
1. júl 2011

@symonqa ja som sa na to tiez pytala, zatial chudnutie nikto nespominal.... ja by som aj mala z coho, aj sa snazim dlhodobejsie, ale tablketky beriem 2tyzdne a zatal nic,... nezmenene chute, energie rovnako, zle mi z jedla nie je, neprehana ma... proste nic mi to nerobi s travenim, s chutami na jedlo ani s nejakou tou energiou na cvicenie... za tie dva tyzdne mam prsia naliatejsie, hore isli tak 2-3cm hned asi po 4dnoch, ale nejak sa to tam zastavilo... mam tiez mesacne balenie, tak doberiem a uvidim...

symonqa
1. júl 2011

@ewa84 ako som spominala,tak to uzivam treti den,ale ja mam hroznu chut na jedlo,ja len jem a jem...ked som to neuzivala,tak som jedla 2-3 krat za den a teraz jem kazdu chvilu.Uz sa z toho zblaznim,lebo ked budem takto aj nadalej jest,ako teraz,tak za tyzden priberiem aj 10 kg 😀 .No momentalne nemam skoro ziadne prsia,tak dufam,ze coskoro uvidim nejake tie vysledky,lebo uz je leto a chcela by som sa ist aj kupat,ale za moje male prsia si nemozem obliect plavky 😔 .Ale tak dost pochybujem,ze sa z toho chudne...lebo tak ke jes normalne ako doteraz,tak urcite neschudnes.to by sme sa museli zdravo stravovat a cvicit,takze tabletkam na chudnutie moc neverim 🙂

leni89
2. júl 2011

@ewa84 evi .. ja som si pozerala na ich stranke prave aj to chudnutie .. ale vysledky sa dostavia az na konci dobratia toho tretieho balicka .. vynimky su zase ked uz od startovacieho .. ja som si kupila hned to mesacne :D:D

leni89
2. júl 2011

@symonqa no nesuhlasim :D :D lebo ma bylinky ktore podporuju travenie mozno preto mas chut stale jest .. kedze ti rychlo vytravi a ostane ti v zaludku prazdno .. skus jest vtedy zeleninu alebo ovocie ... aspon na nejaky cas ta to zasyti .. ja pijem vtedy vodu alebo bylinkove caje ... 🙂 pomaha

larvaceae
3. júl 2011

Ahojte baby, nechcem byt zla,ani rypat, ale...vsetky baby, ktorym to pomohlo, boli registrovane dakedy v juni.. nie je to nahoda?🙂)) Aj na stranke superprsia.sk som si vsimla, ze jedna pani vraj po 4 mesiacoch od vysadenia,ma stale pozitivny efekt. No...len hacik je v tom, ze tabletky boli schvalene na Slovensku az 5.5....tak mi to dako nesedi. Vzdy byvaju na strankach aj negativne aj pozitivne ohlasy, na tej ich su len same pozitivne, az je to neuveritelne...A mne osobne to neprijde ani ako uprimne a pravdive.
Najdolezitejsie je to, aby sme sa mali rady take,ake sme...Kazda z nas je vynimocna, aj s malymi prsiami aj s vacsim zadkom. A ked sa to nepaci chlapom, tak...Ved aj oni nie su vsetci ako Adonisi, tak...🙂)) A predsa by sme nechceli, aby nas chlapi mali radi za to, ze mame nieco vo vystrihu. Tiez by som prijala vacsie prsia,ale... Nicit si kvoli tomu zdravie...To nie🙂
Drzim Vam vsetkym palce, aby sme to zvladli! (to=mat sa rada taka,aka som🙂))

zusca
3. júl 2011

ahojte, som tu nova, tak sa vopred ospravedlnujem za chyby :D nasla som toto forum, ked som hladala infosky o tychto tabletkach. beriem ich od minuleho piatka (nieco vyse tyzdna). kupila som si mesacne balenie len tak na skusku, lebo s mojimi mierami 78 - 62 -90 (162/49 kg) som nebola velmi spokojna.(kto by to cakal) po styroch dnoch cca sa prsia zagulatili, ako keby naplnili a "otazeli" ( :D sorry, neviem ako to popisat normalne) a pribudlo na obvode tak 4 - 5 centimetrov co je u mna megauspech!! akurat som zhodila kilo a schudla 2 cm z pasa, co som neni moc nadsena... nemate nejake vedlajsie ucinky? lebo mna trochu pobolieva hlava, len neviem ci to moze byt z toho...

symonqa
4. júl 2011

baby,nechodite s tych tabletiek casto mocit?lebo ja to uzivam od stredy a odvtedy chodim kazdu chvilu mocit...aj kazdu pol hodinu-hodinu mam plny mechur,ze mi ide prasknut aj ked skoro nic nepijem.Predtym,ked som to neuzivala,tak som chodila mocit velmi malo,a teraz?to je nieco hrozne...ked to takto pojde dalej,tak ked niekde pojdem,tak budem asi so sebou nosit prenosne wc 😀 nemozu tie tabletky odvodnovat???Prosim piste,lebo neviem naozaj ci to je z toho alebo mam sa zase ozyvaju oblicky s ktorymi mam uz dva roky problemy...dakujem

n_dudusa
4. júl 2011

@larvaceae to že sme tu od júna bude asi tým že tbl boli schválené v máji a každý hladal nejaké reakcie od iných ľudí ako od tých na stránke superprsia, a keď to našli tu tak sa zargistrovali aby mohli prispieť do fóra, nie?
Vieš..ale ono to nieje o tom, že sa chcem páčiť chlapovi alebo niečo podobné. Ja som so sebou kvázi spokojná...s chlapmi nemávam kvôli tomuto problémy, a kvôli nim by som to ani nerobila.. Vieš, ale mať cez 175cm a podprsenku 75A (pri dobrej push-up-ke sa niekedy poštastí aj 75B), nevedieť si kúpiť plavky (tento rok som pochodila 4 mestá a niekoľko nákupných cenitier a ani jedny mi nesadli), nemôcť si kúpiť pekné letné šaty lebo všetky majú veľký výstrih a ja doňho proste nemám čo dať, ak si aj dám nejaký "výstrih" musím stále kontrolovať či netrčí niečo čo by nemalo, či niečo neodstáva atď atď..väčšie prsia by mi veľa vecí zjednodušili a spríjemnili a hlavne - JA by som mala dobrý pocit, tak prečo to nevyskúšať keď sa črtá nejaká možnosť?

leni89
4. júl 2011

hlasenie :D:D:D u mna to taky rychly spad nema ide to pomalicky mozno aj kvoli tomu ze mam aj nasadenu mini dietu kedze potrebujem rychlo zhodit ale ciciny rastu bez tbl by sa zmensovali (mam vyskusane), po 4och dnoch 3cm hore, chudnut chudnem ale asi zatial nie kvoli tbl ale diete :D neskor odsledujem, a pokozka?? uuuzas ... uz po prvom dni som citila videla zmenu, ja mam neskutocny problem s tvarou kedze od narodenia mam problem s travenim vdaka alergii na mlieko co mi nezistili az ked bolo skoro neskoro ... tesim sa na dalsie cm up 🙂)
a dodaz k larvaceae: presne ako pisala dusana, prve ohlasy prisli v tom case ako sme sa zacali registrovat, a registrovane sme podla mna len kvoli tomu ze sme si to vygooglili, ja osobne by som inak o tuto stranku nezakopla, kedze miminko zatial nemam, ani by ma nenapadlo ze tu sa to bude rozoberat, a ano nie je to kvoli chlapom ale kvoli mojim/ nasim zenskym pocitom, sebadoovere a pod., kto ma rovnaky problem vie o com je rec a preto sa aj bez slov pochopime, vecny problem so satstvom, vyzliekanim, kupaliskami, ... dost
a symonqa, odvodnovanie je faza chudnutia, ak mas telo zaplavene toxinmi tak potom prave takto sa to zacina, cez moc a pot sa najviac toho vyluci 🙂

bets
4. júl 2011

@larvaceae
tiez mi su divne tieto pozitivne ohlasy... na fore, na ktore chodim radsej, ktore sa nesie v trosku inteligentnejsom duchu ani jedna sa nevyjadrila pozitivne k tymto tabletkam. asi preto aj ked niekto vygooglil prispevky tohto typu na tom fore, jasne videl, ze tam nema zmysel prispievat, lebo nikoho nepresvedci, tam sebavedomie zeny prameni uplne z niecoho ineho...
ja som asi divna, ale po dlhorocnom dojceni svojich deti som sa neskutocne tesila, kedy sa mi prsia vratia na povodne acka... citim sa atraktivna pre svojho muza, a nielen pre neho, celkovo vo vseobecnosti a s velkostou kosikov to nerma nic spolocne.
s muzom sme sa bavili aj na temu, co sa paci muzom, ktorych pozna, vacsina na zene neriesi velkost prednych partii, dolezity je celkovy dojem a vyzarovanie zeny, dokonca mnohi z nich davaju prednost mensim prsiam. (ide vsak len o malu vzorku muzov z tej vzdelanejsej skupiny)