Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?
vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂
mne nemeškala vôbec 🙂
Zdravíčko 🙂 takže..tento "zázrak" beriem už 7 deň..a nepociťujem skoro žiadne pozitívne výsledky..prsia sa mi možno o trošililinku spevnili(ale s tým som nikdy problém zatiaľ nemala..kedže mám 18rokov 😀 )na pleti sa mi to tiež neprejavuje a o váhe nehovoriac 😀 Je to však ešte len 7 deň..tak uvidíme čo bude ďalej..ani neviete aká by som bola štastná keby to fungovalo 😅 teraz mám obvod hrudníka 104 a košíky B-C..želala by som si však aspň tie plnohodnotné C-éčka..tak uvidíme čo to urobí..keď to celé "zbaštím" 😀 Inak musím dodať..že sa mi znížila chuť do jedla..a prvé dni..som mala mierne laxatívne účinky.sestra sa mi smiala,že to je "zázrak"toho sľúbeného úbytku hmotnosti 😉 a cítim sa trošku nervóznejšia a podráždenejšia ako inokedy...čo si všimlo teda hlavne okolie..snaď to vydržia 😉
ahojte 😉 pisem aj za 3 kolegyne, objednali sme si kazda tie velke balenia.
Ucinok rozny, zial ani jeden pozitivny 😖
Na dvoch to nemalo absolutne ziaden efekt, jedna mala pocit, ze jej menej chuti, za mesiac 1 kg schudla, ale prsia nic, skor mensie a ja som dopadla najhorsie, prsia nic a pribrala som 3 kila 😠 Ale tak mi treba, ked skusam kraviny 😀
Ahojte, keďže som si objednala 180 tbl. balenie cez net minulý piatok, hľadala som nejaké skúsenosti s ich užívaním, až som sa dopracovala na túto stránku. Zistila som síce, že sem v podstate nepatrím ☹, lebo mám 43 rokov a 21-ročnú dcéru, ale chcela som vedieť čo môžem od týchto tbl. očakávať.
Takže by som chcela pravdivo informovať, čo to so mnou spraví, lebo takéto info som hľadala.
Počiatočný stav pred užívaním: výška 164cm, váha 55 kg, cez prsia 88 cm ale mám široký chrbát (pod prsami 78 cm), takže také chabé 1-tky odpovedajúce veku 😕 , pás 68 cm a boky 88 cm. Pleť mám normálnu, HAK neužívam, menzes pravidelný, alergie nemám.
Tabletky dorazili včera (66,00+2,20 za dobierku), dnes idem pre ne na poštu, takže začnem užívať zajtra ráno (štvrtok 21.07.11)
Ozvem sa po 4 dňoch užívania (v pondelok, cez víkend sa nedostanem k internetu) a sama som zvedavá, ako bude moje telo reagovať 😨 .
@jancijanci . Pokiaľ Ti značne vypadávajú vlasy, obráť sa na Úrad verejného zdravotníctva, kde môžeš nahlásiť nebezpečné výrobky.
http://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_conten...
ahojte, takže mam to odskúšané, 90 tabliet som vybrala, no a buď patrím medzi tých ich asi desať percent na ktoré to nezaberá, alebo tie tabletky neúčinkujú absolútne.
Vôbec žiadna zmena na prsiach , ani len sa mi nenafúkli, ani nenavreli ani neboleli, nič... a to mam v oku a keď nie ja tak môj priateľ aj v rukách🙂
zmeny som pozorovala len takže, že moja menštruácia bola trojnásobne silnejšia ako obyčajne, aj krvácanie aj bolesti, ešte sa mi aj tvár vyhádzala, čo ja mám tvár ako batoľa, bolela ma viac hlava a ešte aj od tých tabletiek bolí žalúdok lebo sú veľké a ťažko stráviteľné.
nevravím, že si to nemáte vyskúšať, aj ja som mala potrebu to skúsiť sama, takže nech sa páči, možno Vám to zaberie.
ja nejdem nikoho odsudzovat, ze si to kupil... Ale baby, preboha, ved toto su vzdy len reklamy ako vytiahnut z ludi co najviac penazi. A vzdy su to reklamy na postavu, prsia, tvár, zuby...tabletky nikdy nic zazracne neurobili. Vzdy sa o vysledok musime pricinit samy. Postava - pohyb, tvár (vrásky) esteticky chirurgia, zuby - celustny ortoped, alebo zubar. ale nikdy nic neurobia "zazracne" tabletky. aj Judinyova (alebo ktora) sa to z reklamy na nas uskrna a tasi dekolt nema take cecky z tabliet, ale preto, ze jej take narastli...a ona za to dostala tučne zaplatené... 😉
Včera som sem písala príspevok...a zrejme som to zariekla 😢 prsia sa mi zdali pevnejšie...ale po dnešnom meraní...som zistila prečo...nie,že by sa spevnili...ale ZMENŠILI SA!mala som 104...dnes ráno som mala 102cm ☹ o 1 KG menej...ale to išlo zrejme z tých pŕs ☹
Keď to tu čítam tak si myslím,že všetky pozitívne komentáre písali výrobcovia tých tabliet.Ja osobne (a ďalšie moje tri kamarátky) som sa dala tiež nalákať a zakúpila som si rovno 180 tabliet.Užívam ich pravidelne už 3 týždeň.Stále čakám výsledky,tlak,bolesť prsníkov...Aj som sa premerala a moje číslo stále ostáva rovnaké.A moje kamarátky?Sú na tom rovnako ako ja.Myslím si,že je to,len dobrý reklamný ťah.Ak chceme prsia ako Erika-mali by sme prestať míňať eurá na tablety a začať si šetriť na plastiku 🙂 Naďalej moje prsia budem riešiť silikonovými náhradami do podprsenky či plavok.Zázračné tablety sú blbosť!!!
@gigika Tiez som sa dala nalakat a zakupila v lekarni 180 tabliet a vobec mi nezaucinkovali. Potom som si precitala co ma ten predajca napisane na stranke a vraj sa ucinky dostavia do 5 dni. Ziadne sa mi nedostavili, dokonca som si kupila aj vecsiu podprsenku. Ani neviem ci som mala nejake ine ucinky. Asi sa ani neoplati kupovat take velke balenie , staci to najmensie. Asi mas pravdu že tavblety su blbost.
Ahojte, konecne som sa dopatrala k nejakej diskusii o tomto pripravku 🙂 Len som chcela, ze ja tento pripravok uzivam uz dva mesiace, verim tomu, ze nestane nejaka zmena od prveho dna uzivania, verim sice silno a dokonca este aj teraz, ale myslim, ze verim uplne naivne... Nespozorovala som absolutne ziadnu zmenu!! Kupili sme si to 4 kamaratky a ziadna z nas nic :( . Niekedy si myslim, ze sa nieco deje, ked sa pozriem do zrkadla, ze mam krasne jemnu plet, ale potom zase pride po case pohlad na moju plet a je podrazdena, to sa nam zenam stava, raz je taka a raz onaka 🙂 Povedala som si, ze to budem brat este dva mesiace, lebo som si kupila 360 tabliet a ze ked ani potom neuvidim zmenu, ze to pojdem minimalne tej Judiniovej otrepat o hlavu 🙂)
@katuska8888 Tiez som sa dala nalakat a pisala som aj gigike, že to je velmi velmi vela tolko si ich zakupit.
Ale ved judiniova s tim nema nic spolocneho, ona iba robila reklamu. na papieriku mas napisane ze kto ich vyraba a mozu sa hambit
ahojte.takze beriem to 7 den a Nic,aspon nic pozitivne...iba ak zhorsenie pleti a to som mala vzdy krasnu plet,teraz mam plet ako pubertiacka. beriem to sice kratko ,ale pochybujem,ze nieco sa zmeni.
Baby, nechcem tu nikoho urazit, ale ste naivne ak si myslite, ze vam tieto tabletky pomozu. To by ste ich museli brat do konca zivota, co by stalo hromadu penazi a este z toho budete mat aj neziaduce ucinky. Ak nie hned na zaciatku, tak casom urcite. To iste plati aj pri tabletkach na chudnutie atd. Cele je to len obrovsky kseft pre farmaceuticke firmy a naivita ludi ktori na to naletia 😠. Treba sa trocha zamysliet nad takymito vecami. Keby to naozaj fungovalo tak, ako to vsetci slubuju v reklamach, tak by po svete behali len sami pekni, stihli, mudri, "ceckati" ludia, lenze skutocnost je uplne ina. Nicite si len vlastny organizmus. Dievcence, fakt to nemyslim v zlom, len mi je luto, ze zeny su ochotne robit same sebe zle. Aj ja mam vytahane prsia od kojenia, ale co s tym narobim. Muzovi sa lubia a ostatni ma nezaujimaju. Ja nezijem pre nich ale pre seba a mojho muza 🙂 .
Ahojte, takže sa hlásim ako som sľúbila. Prešli 4 dni a ............. nič. Trochu ma síce bolia prsia a vyhodili sa mi dve vyrážky, ale keďže mám plodné dni, prípisujem to skôr tomu, resp. príliš sa pozorujem 😉. Ozvem sa ďaľší pondelok, čo bude 11 dní užívania a poskytnem ďaľšie info. Prajem krásny, dúfam že aspoň tošku slnečný týždeň 😎.
ahojte baby, zaregistrovala som sa sem len kvoli tejto diskusii, takze vopred sa priznavam ze som prihlasena presne od dnes 😀 ... dnes rano som si kupila tie "zazracne tabletky" - balenie 180 tabletiek, ved co ked je to vyhodnejsie 😀 a kedze som megarychla spapala som uz tri... a musim uznat ze je asi to nefunguje na kazdy organizmus rovnako... lebo mam z nich mensie zavrate a viackrat som zvracala... viem ze to nie je z jedla ani nic podobne... su to tie tabletky!!! takze vam ich ponukam, ktora by ich chcela kupit som k dispozicii... kludne mi piste aj na mail, neviem ako to na tomto fore presne chodi... zaplatila som za nich vyse 80 eur (kupila som ich v BA- v avione)... tak zaujemkyne hlaste sa, alebo aspon nejake dobre rady ci je to normalne a ci ich mam papat aj nadalej.. dakujem 🙂 s pozdravom veronika..
Naivné divečatááááááá !!! Prečítajte si, čo je na netéééééééééééééé
😀
http://www.rpr.sk/sk/nalezy/imperial-vitamins-s...
"Zadávateľ vo svojom stanovisku uvádza, že hlavná účinkujúca do spustenia reklamnej kampane neabsolvovala žiadny chirurgický zákrok za účelom zväčšenia poprsia, čo podľa zadávateľa deklarovala svojím podpisom. Ďalej sa uvádza, že dotyčná dlhodobo užíva predmetný výživový doplnok a sama sa stotožnila s jeho vlastnosťami, ktoré majú prirodzenou cestou dosiahnuť „väčšie, pevnejšie a krajšie“ prsia. Podľa zadávateľa spoločnosť nikdy netvrdila, že užívanie doplnku bude mať za následok „nárast objemu hrudníka“ ako to tvrdí sťažovateľ. "
" takže tá spoločnosť, čo to predáva, netvrdí, že vám z nich narastei hrudník LOL 😀 "
tak sa len pekne napchávajte LOL
baby je to totalny podvod... beriem to viac ako mesiac a vobec to nefunguje ani mm!
Pockaj tomu nechapem. Zadavatel je v tom clanku ta firma imperia co predava superprsia? akoze predavajuci pred policajtami tvrdil ze tie tabletky vobec nie su na rast prs? Alebo ako ste to pochopili vy? A to potom na co su tie tabletky ked uz oni tvrdia ze nie su na rast?
A predsa tvrdia ze Erika nema silikony, to je smiesne. Este aj ju zatiahnu do problemov ked to musela aj podpisat.
Tak babenky a mate to tu cierne na bielom, samozrejme ze sa to dalo cakat. Je to poriadny podraz na Vas, ktore slepo uverili tejto hluposti. Iróniou je vsak, ze to sem prilepila jedna z tych "naivných", ktorá má vraj hrudníček o 8 cm väčší. Nedajte sa prosím vysmiat, hadám máte ponaučenie z toho kam lepšie peniažky investovať🙂 Baby majte sa radi aké ste, krása vyžaruje a rastie zvnútra, nie z hrudníka🙂 A na margo Eriky Judínyovej: Niet väčšej kozy, ktorá dokáže aj takýmto spôsobom vzbudiť v dievčatách nádej a ešte pritom pekne, kvalitne na umelých kozách zarábať... Nečudujem sa že nemá žiadneho muža.
@lulu87 Ale tebe tiež najprv narástli o 2 cm a teraz ani mm ?
@marry12 . O koľko Ti narástli brmbolčeky ? Stálo za to tých 180 eur ? Možno Ti niečo pribudlo: vyrážky, silnejší menzes, 2 - 3 kilečka navyše.
Napíš odozvu, sme neskutočne zvedavéééééééééééééé !!!
@evkaevkaevkaevka
Evkaevka, ty si nejak moc zvedava a škodoradostná, skús sa zamysliet kam tým mieriš.Zrejme máš komplexy z toho, že patríš tiež medzi tie podvedené.
@aidulinka Ano mam z toho komplexy, vyhodila som okolo 40 eur, mne peniažky z neba nespadnu ako
Mary12,ja musim na ne pracovať 3 dni. Si tu nová a zrejme si si neprečítala predošlé ohlasy a odpovede.
Tiež som naivne verila, že zaberú. Mám plakať, mám zúriť, tak sa budem smiať, že nie som jediná hlupaňa co sa dala nachytať.
A ty ked si tu zavítala tiež si zrejme hladala nejake informacie. Off.
no paráda ešteže som sa na to nedala uf 😕
@julieta6
Ja som prave testovala Pueraria Mirifica. Objednala som si ju na Ebay.uk . Prislo mi malinke balenie 15m. (za £20 !) Serum si natieram uz druhy tyzden (2 razy za den), uz ostava len par kvapiek do konca, ale ak mam povedat vysledok nie je prave najlepsi. Prsia sa trosku spevnili ale na velkosti sa nic nezmenilo 😖 . Najskor som myslela,ze si objednam dalsiu flasticku ,aby som to vyskusala dlhsie,ale potom som nasla novy produkt Super Prsia+stihla linia a dost ma to nadchlo,tak idem vyskusat....len neviem,kde to mam objednat tak,aby mi to poslali rovno do UK. 😕
No evka, som tu sice nova, ale diskusiu mam precitanu od 1-9 stranu, vratane tvojich usmevnych príspevkov. Nebudem klamat, ze ma zaujala tato stupidna reklama na tzv. zazracne pilulky alá "Pamela Anderson", ale len z cistej recesie sa snazim zistit do akej miery sme my zenske zajst tak daleko a nechat sa oblbnut🙂 Vidim, ze kazda
z Vas kocky ma ine skusenosti, ale v konecnom dosledku speju k tomu istemu, ze z tejto šamanskej mediciny zrejme nic dobre neocakavajte, len vietor v penazenke. Ja som toho nazoru, ze clovek sa uci na vlastnych chybach. Evi a vobec to neber v zlom, som rada ze si sem pridala ten clanok, ktory vlastne potvrdzuje, ze tato americka firma, to ma pekne prešpekulovane, aby nebola postihutelna zakonom. Takze kocky, len tak dalej a stazujte sa na lamparni.....
@aidulinka 🙂 . som rada, že aspoň niekto má ešte rozum na pravom mieste 🙂
ahojte, keby niekto mal záujem predám tabletky Super prsia 160ks za 45 eur. Predávam preto lebo sme sa rozhodli snažiť o bábätko... kupovala som ich pred mesiacom. Ak nahodou napíšte mi IP.

Je pravda že ja mne meškala 4 dni.