Výzor Evy Cifrovej
Bola v refresi ale som skoro odpadol ako sa dospatila.Strasne umela.Nafuknuta cela,nielen pery ale aj lica.
To sa Vam dievcata a zeny paci?
Tym pozdravujem dievcata v skupine plasticka a esteticka chirurgia.
Niektore zeny aj muzi to evidentne zeru. Teraz je doba, kedy je este stale moderne mat €€ na plasticku operaciu. A kedze plastiky su cim dalej tym viac financne dostupne beznym ludom, je otazka casu kedy to bude out a strasny gyc 😀
Musela by som googlit kto to je, stoji to za to?
A aka je pointa? Je to jej život, jej telo. Ty jej to predpokladám neplatíš, tak nechápem, ze ta to trápi. Nemusí sa ti páčiť všetko na svete, odporúčam zmierit sa s tym, budes mat krajší život a šťastnejší život 🌞
a co je teba do toho ako vyzera ?? Ona by mozno odpadla z tvojho vyzoru 😀
@zuzikak no to by odpadla
tak ries dolezitejsie veci v zivote a staraj sa o svoj zivot a nie o zivot niekoho ineho. Uvidis, ze budes spokojnesia 😀
Tebe moze byt uplne jedno ako vyzera, s tebou nespava 😂 a ani by nechcela. Mozes kritizovat vyzor akurat tak toho, co ta rano obuva 😘
No ked ma zena vyplne najma v tvari (ja neviem ci ma 🤗 len si myslim), tak v tehotenstve im tam poriadne natiahne vodu. Napr aj na LLNZ to vidno. A to nehovorim na baby v zlom. Avsak bodaj by aj ine znamejsie damy boli take sympaticke ako ne Eva 🙂
Skús sa najskôr neskrývať za anonym.
Skoda, že veľa ludi sa pozastavuje nad jej vzhľadom. Ale ona podľa mna nie je zlý človek, len teda podľahla tlakom dnesnej doby. Velakrat si zobrala starých psickov do dočasnej opatery, ktori sa pocikavali a bola s nimi do poslednej minuty a sprijemnila im posledné momenty na tomto svete, aby neumierali nechcene v utulku.
@tramtada31 Nik nehodnoti jej charakter ale vyzor.Na co to bolo dobre sa tak zospatit,vyzera ako plstova babika.
@zuza265 LLNZ je co? Ves prave , myslia si ake su in,a potom ta vypln zareaguje nezelanym efektom.
Asi som stará,ale mne sa predovšetkým nepáči,ak niekto rieši iných. V tejto pohnutej dobe,som rada ak vyriešim seba a svoju rodinu.
a ja som veru v tých skupinách čo spomínaš lebo sledujem rôzne lasery na tvár alebo dermato kozmetiku je tam kde kto a pritom nemusí byť dotyčná umelina .A čo sa týka tých napuchnutých jablkových líc je to škaredé a neprirodzené to máš pravdu.A aj tie kačacie pery sa mne osobne nepáčia.Ako starostliivosť o seba áno ale s rozumom.Ja mám napr iba botox v čele iné nič a aj to len preto lebo ním dosť krčím.Ale tiež ho neplánujem nastálo.Pekne som si pomaličky od toho krčenia odvykla a nebola som na ňom hádam už aj rok skoro.Ja ked budem už ozaj stará korytnačka skôr klasickú plastiku face lift na to by som išla ako tieto injekcie čo ti naberajú objem v tvári a potom vyzeráš ako mimozemšťan 🙂Inak mám doma len mikroprudovú žehličku spolu s galvanickou a to mi stačí🙂
@tramtada31 suhlasim🙂 ona vyzera ako uzasny clovek
Tieto povyplnane baby si neuvedomuju, ze vyzeraju dost objemne. Ziadne etericke bytosti, ale take plnokrvnice. Ale ked sa im to paci, nech si to na sebe nosia🤷♀️
Mne sa nepáči hlavne to, že niekto si dovolí založiť diskusiu s menom a priezviskom inej osoby za účelom jej ohovárania. 👎👎👎
@eliska13 čo je to slovanská krása?
Vyzor nesudim. Je to jej telo a jej rozhodnutie a ked je sama spokojna, nas prd do toho co si nafukne…
Ale Eva na mna posobi ako velmi dobry clovek. Ide z nej take dobre a milota. Ziadna arogancia
@eliska13 Aha,no nechaoal som naco trn objem v licach,vyzera to cudne.Ale uz viem,lenze co je otrasnejsie,nafuknute lica alebo prirodzene vrasky?
Dnes na stv1 v relacii s Vaclavovou bola Studenkova.A zvlastne bolo ze Vackacova bez plastik vyzerala mladsie ako Studenkova s x plstikami.Taku zvkastnu ,pokrcenu tvar mala.Ze koniec koncov ju tie plastiky neomladili,ale naopak zostarili.
Daj sem svoju fotku a porovname co je krajsie 😉
Inak aj na mna tie dorobene zeny posobia starsie, nielen Studenkova. Kolko mladych bab je porobenych a zrazu aha, ona ma len 23 a pritom na mna posobi ako 30+
Ako zdialky to vyzera mozno dobre ale zblizka ta ovplyvnena mimika je cudna.
@jankalukasova slovanska krasa- plne veľké lica ako mala Ivana Christova, Silvia Lakatosova
Aj Rusky majú takú plnú tvar
@eliska13 hmmm... Ďakujem pekne. Ale proti gustu...

Mne sa to nepáči, ale každá žena robí so sebou čo uzná za vhodné. 😃 Niekomu skrátka chýba sebavedomie a vďaka úpravám sa konečne cíti ako človek. Čiže je to jej vec.