Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
tns som, ale neviem či je to to čo myslíš ajulienka81 nemáte niekdo krabičky z mydla bupi, naša škôlka sa zaregistroval, za niečo vymením
@martinka17 lebo mi prisiel na mail odkaz na registraciu a neviem, ci sa mam registrovat, ci je to doveryhodne a ci sa to oplati...tak by som potrebovala niekoho, kto s tym ma skusenosti
@ajulienka81 aha, tak to je iné.....ja som tiež len na tom klasickom TNS, ale jednak ma pozvali na prieskum tento rok len 1 a jednak sa mi páčilo to že bol anonymný,teraz už nie je...škoda ☹
@cencula ja tiez neviem, ci je to to iste, ako ty myslis...vykaslem sa na to 😒 bupi nemam, mozno jedno by som nasla. kupujem teraz johnson
ahojte, vyhrali ste niektora knižku z mojemleko.cz? Ja áno, kuchárku, super, vdaka za ten link, ani by som o súťaži nevedela 😉
@slamienka
@tikivikiniki ja mám tiež jednu, huráááááááá, to sa mi stalo prvý krát za rok 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte, uz davno som tu nebola, ale chcem pekne poprosit o radu. Asi pred 3-mi rokni som tu natrafila na vzorku suseneho kozieho mlieka. Neviete nahodoun
kde najdem tu adresu? Chcela by som to vyskusat, ci to bude maly pit. Dakujem krasne.
Aj ja by som mala prosbu: Velmi by som potrebovala kinder obaly na chladnetky (Kinder maxi king,Kinder mliečny rez,Kinder paradiso a Kinder pingui). Keby náhodou niekto mal na výmenu......dohodli by sme sa.
@ela2710 mne minule prišli za 2 mesiace, skončilo bueno 31.10 a prišli mi 22.12.
@martinka17 no tak uvidime, skoda, ze uz nemali tasku ☹ strasne malo ich ponukali
@martinka17 gratulujem ku kuchárskej knihe, no vidíš, aspoň niečo si vyhrala 😀
@angelheart dík, aj keď je to len na polovicu, je to výhra na mamkine meno, len som kontrolovala jej schránku🙂
baby, gratulujem ku knizkam 🙂 Mata, to mas ako satisfakciu za to, ze si pisala, ze sa ti nedari nic vyhrat...teraz sa to s vyhrami pretrhne 😀
@ajulienka81 joj, tak to aby som začala zase súťažiť 😀 😀 Idem radšej požehliť kým chrústik spinká 😉
@cencula dííík 😵

baby, ste niektora registrovana na dotaznikoch my Map (TNS Aisa)?