Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
HOlky.. už si nepamätám, ktorá ste to vyhrala dovolenku s PALMOLIVE... kedže na e-mail neodpovedajú nemohla by si sa s nimi skontaktovať a spýtať sa na velajsie výhry či už posielajú alebo čo mienia? Ak s tebou teda nejako komunikujú vôbec, pretože e-mail na nich v podstate ani nemoažno nájsť. 🙄 🙄 🙄
...dnes cicka micka pribináček, konečneeee. Malá sa tešila akoby v živote nevidela mačku, aj s ňou zaspinkala...zlatíčko
tak uz som doma na poste tri sady tych naberaciek na zavesenie 😀 jednu som si nehala,jedna isla mame 😀 a jednu dam priatelovej mame.takze som spokojna-vyrobky neboli no nevadi mam slusnu zasobu.inak dm vam jeden recepty co s tym na to kura.ja som polovicu tej zmesy zamiesala do cesticka ked som robila rezne.bozska chut 😀 😀
a z bauer medie mi dosla obalka asi so siedmimi casopismi mam co citat a lustit 😀 -zlata ze to poslala
marek ma balik na poste s dmms 😅 😅 😅 no ten az zajtra netusim co to je 😅 no mozno ta cica uz si nepamatam odkial bola prva
Dobrý den, vzorky našich přírodních mýdel zasíláme zdarma, jedná se o 1 vzorek olivového mýdla a 1 vzorek glycerinového mýdla (celková hmotnost vzorků je přibližně 40g). Zákazník si hradí pouze poštovné, které je podle sazebníku slovenské pošty.
no toto...! 😒
ren to mi je luto-svine jedny 😠
prirodne mydla od niekial chodili tusim este na jar a zadara ☹ 😠
naberacky su fajn-uz ich nam aj na stene vedla plastovych na teflonky a tieto budu na moje 80rocne zdedene panvice na ktorych sa moze varit smazit piect a stale su ok-su sice tazke ako svina no nedam na ne dopustit.
tak budeme mat dve macky 😀 20cm je 20cm 😀 😀 😀 😀
aj mne doslo maggi, uz som ani nedufala 🙂 postarka to doniesla az k dveram... mala som tam tie naberacky, dosku na krajanie, varechy a vyrobky 😎
ivako, cakala som za september vtedy som nahrala 1000b, ale asi mi poslala uz aj za oktober, vtedy som nahrala za 2000b. sak uvidim o mesiac, ci nieco pride, alebo nie...
layla Tie varechy, dosku a výrobky som dostala za 2000bodov, takže to bolo aj za 2000 bodov.
Layla Veu je 🙂
A aj sa mi to zišlo, lebo takú väčšiu dosku som nemala a ani malé varešky 🙂
maggi chodi z prievidze, ze? oni tie baliky posielaju ako list? nieco mi odtial prislo a na listku je zaskrtnute ze list 😕

http://www.pricemania.sk/clanky/sutaz-s-insport...