Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
ahojte.Mne tento týždeň vôbec nič.Dnes odchádzame na tú dovolenku do Tatralandie čo som vyhrala vo Fun radiu,tak tu týždeň nebudem ☹ No neviem ako to ten týždeň bez vás vydržím. 😅 Tak poriadne súťažte a hlavne vyhrávajte.Inak gratulujem výherkyniam. 😎
betka14 .... no s Palmolive.. ja som skusila este jedenmail napisat.. ale predpokladam ze zase nebudu reagtovať.. vyhercov nenapisali stale ale ked si vezmeš že čo vyhrala dovolenku dali vedieť len koncom septembra a to už mali mesiac predtym tak asi aj rozosielanie vedlajsich omeskaju.. treba najst tel.č. na usporiadatela sutaze a pekne im zavolať..a to by bolo nalepsie
cavte,
ivako pisala som na ten ariel, ze este nic neprislo a dnes mi napisala, ze to v piatok 2.10.poslali 😉
inak nic neprisal, opat raz zase 😠
hej hej lienulienka ty by si mala mat na palmolive kontakt tak je najlepsie sa infoškovať
to PALMOLIVe je organizator sutaze Colgate-palmolive s.r.o a kontakt tam maju len česke čislo svine: 00420 257 087 111 ..... lienulienka zachranit to mozes uz len ty ak mas v phone cislo z ktoreho ti volali :P

ren na blisteel,písala som 😉 kedy nam dojde rimmel?