Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
vystihli ste uz niekto na coca cole ? myslim toto sutazne kolo ... lebo vobec sa mi tento krat nedari , ani raz som nezastihla
@angelheart ja som tam bola už aj dneska-na buene, takže mám podobne bodov ako ty a tiež to vidím len na tie čokolády, hoci nikomu z rodiny moc nechutia. špirály mám momentálne 4, škoda že radšej nedali namiesto tých špirál napríklad nejaké lesky na pery, rúže, alebo aj nejaký lak na vlasy alebo šampóny.
a tie malé a veľké balíčky, tých je málo, to bude len pre tie, čo sú do takýchto súťaží maniačky, ja som aj pozdejšie začala a jeden deň som tam nebola, lebo som na to zabudla, mám aj iné starosti ako len bueno, takže pochybujem, že by sa mi ušiel.
a fotosutaz
www.facebook.com/market24
Téma: Moje narodeniny - foto detí do 6 rokov
na Bueno je nová hádanka aj poznej zemi 3.... hádanka je ľahučká ale indícia na poznej zemi je 300 :D.. no tak idem kúmať
ahojte, test bol ľahučký, ale teda ten štát netuším ani omylom, čo by to mohlo byť... a nad synom ešte premýšľam, po včerajšej oslave mi to dnes nemyslí :D neporadíte mi?
ale čo tá krajina? 300, TŘI STA, neviem nejaký štát ma teraz 300 vyročie vzniku? alebo 300 obyvatelov? :D alebo 300-tý v poradí v zozname statov sveta (ak je vobec 300).. vselico ma len napada ale nic konkrétne.. ale určo tipujem, že nič exotické, nejaký europsky stat.. alebo 300 vyrocie narodenia/umrtia nejakeho vyznamneho človeka z daneho statu?.. možnosti fura
Vy ste ale riadne šikulky baby, ja som akurát zbadala, že na buene sú nové veci a že idem sem aby sme si to prebrali spolu, aby sme dali všetko dobre, že by sme mali plný počet bodov a vy šikulky už riešite ako usilovné včeličky 🙂 🙂 🙂
inak uz je dalsia indicia na otazke, nechce s ami robit, tak klikam a zavahala som, lebo som nedala odpoved na otazku a uz je len za 80 ☹ aj krajina je uz len za 80
@michsme teda aj ja som napalena, rano ked som pozerala, este nova hadanka ani nebola a teraz uz zase vsetko len za 80... 😒

@buchta11 waaaaau, tak to čumím a gratulujem 😀 Kde si vyhrala?