icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

ready880
25. jan 2012

baby ak by mal niekto zaujem o 50 zlavu na nakup v insperky.sk , napiste mi IP. plati do 1.februara

laulau
26. jan 2012

ahoj baby, co sme si vymenili e-maily kvoli galerii bueno - prave som Vam zaslala pozvanky na lod 🙂 ale este som vyplula na jednu 19-hodinovu plavbu 😀

martinka17
26. jan 2012

@laulau super, v utorok končí súťaž a teraz ideš do nového levelu 😲

martinka17
26. jan 2012

Neviem, či niekto písal...ale končí JOJO klub. 😖 Ak máte body, treba do 31. zadať objednávku, ináč prepadnú 😉

laulau
27. jan 2012

@martinka17 no je to sranda, ze az teraz nam to umoznuje vyber rychlejsej lode... 😒 ale predpokladam, ze vsetci sme dostali tuto moznost, bez ohladu na body... dostali ste pozvanky? hrate to este vobec 😀

vera1132
27. jan 2012

@laulau ja som nedostala žiadnu možnost ☹ vy mate šťastie . ja sa tam motkam ešte stále so základnou vybavou.

vera1132
27. jan 2012

@laulau
@martinka17 baby, dnes som sa pozerla na bueno, a môžem aj ja tu lod väčšiu, len musim poslat pozvanky, kolko ich musim poslat? a nepoznam nikoho kto to ešte hraje, aby mi pomohol, môžte mi niak pomôct?

lypka
27. jan 2012

aj ja hram bueono tak ak máte záujem tak cez poštu mailovu adresu 😉

karkulkaa
27. jan 2012

ahojky aj mne dalo až dnes možnost kupit rychlejšiu lod. Ale tiež ešte nemám pomocníkov 🙂 . keby ste mali niekto záujem napíšte do pošty. 😉

lilli00
Odpoveď bola odstránená
piskotik
27. jan 2012

aj ja mám možnosť mať rýchlejšiu loď, ale je to divné skúsila som poslať neteri a nič to neurobilo iba jej to tiež ponúka rýchlejšiu loď, ale musí zostaviť posádku, potom som tam dakde vyčítala že to treba poslať niekomu kto ešte nehrá, dobrá hlúposť, a prečo si nemožem kúpiť tú loď sama bez posádky neviem, no tentokrát asi nevyhrám ani... 😢 😀

lypka
27. jan 2012

v buene som vyhrala jeden parfum, ale ked si pozriem výhry tak tam mám dva 🙂 len či príde aspon jeden 🙂