Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
@martinka17 aj mne to uz lezie na nervy mam 6 bueniek a na siedmom neviem zvladnut cukor
@zhalickova
ahoj, a je to aj pre slovakov, ci len pre cechy mozne, vyplacaju aj do banky na Slovensku ?
Ahojte, musim sa pochvalit, prave mi prisiel mail, ze som vyhrala balicek Bioderma 🙂 Je to moja oblubena kozmetika, tak dakujem, tomu kto to sem dal a tesim sa na pani postarku
http://www.penam.sk/sk/web/vyhrajte-5-darcekovy...
dnes nam prisiel mail ,ze sme vyhrali v tejto sutazi 🙂 uz sa tesime na balicek 🙂
Baby tak uz som spat, odychnuta po krasnej dovolenke v Tatrach a hor sa do sutazenia. @majina1974 a @martinka17 zajtra Vam baby posielam obalocky :D @martinka17 nepochopim takych ludi co sa pokusaju otvorit cudzie listy, pre istotu to uz budem lepit stale.
@martinka17
@markot1 ráno som mala 1 pokus ma skoro trafilo a teraz som prišla z práce a podarilo sa 🙂 No v sobotu kakao vôbec-ma išlo poraziť-to nesčítava už.
Ale nevzdávajme 😉
Ahojte, dnes som videla v Bille - peračník Milka - bol pribalený k 5 ks čokolád za 4,50 € alebo tak nejako. Oplatí sa to oveľa viac ako za 30 bodov, či koľko to chcú...
veľa vás tu vyhralo, tak všetkým hromadne gratulujem 😀

Baby, mam niake ean kody do NUK klubu, a do C&A - 25% , podravku ak mate záujem vymenila by som za ean kody MILKA alebo NIVEA . 🙂