Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
baby vy pri tom buene ako dlho sedite, ved ak chcem nazbierat body to aby som len komentovala a komentovala a ja nemam tolko casu
martinka17 nemám šajnu ,ale asi v žiadnom ked sa ma pýtaš alebo vo filme pán a pani Smithovci?
baby ja tiež netuším na Buene tú zamilovanú dvojicu????????????????? pomoc, kto poradíííííííííí 😝 😒
kočky aka je sutaz z buenom??
inac aj vdaka niektorym vam co mi dali like som vyhrala darcekovu kazetu Christina Aguilera tak chcem aj vam podakovat 😉
Venostný program FA
http://www.fa-zone.sk/25/registracia.php
treba si prečítaj aj to, ako získať body....!!
@martinkatinka nevies ci na tom pokladnicnom blocku može byt aj iny tovar? lebo to som nikde nenasla. Ci tam musi byt len samostatny vyrobok fa
@martinka17 mozno sa to uz tu niekto pytal ale mozu hrat bueno aj slovaci, kdeze je to ceska stranka?
@rossio podla mňa tam možu byť aj iné produkty, nielen to FA ... ale ked som pozerala, že čo tam majú na výmenu, no nič moc 😀 keďže ja žabky nenosím....
ALE tak dala som link, aby sa baby zapojili, ak kupujú FAčko a nosia žabky...
Ak nakupujete kávu cez net... sú tam aj kapsulky do tassima, ktoré v obchodoch nekúpite...
http://www.shopping-park.sk/nadoma/About.aspx
kočky to body dostavam len za to ze uhadnem tie hadanky ci ako je tom na tom buene?
nemate niektora zaujem o cistiaci gel normaderm?vymenila by som za nejake body nivea, racio a pod..
@martinkatinka to ano nieje to nic moc , ale tak lepšie ako uplne nic...a vdaka ze si to sem dala cely vikend som hladala stranku ich vernostneho programu, kedze fa kupujem najcastejsie...mna zaujala ta mala tasticka a aj zabky
neviete, či beží nejaká súťaž s Oreom?? Lebo majú výročie, už nejaké súťaže aj boli, ale že či nie je niečo aj teraz...
baby, neviete, ci su v Tescu nejake zlavy na detske oblecenie? ale nie vypredaj letneho, zaujimaju ma zimne veci...
@ajulienka81 ja som vcera v Tescu kupila dcere kabat povodna cena 59 € a po zlave 17,70 a je uplne super.

postavy asi budu Brett a Annabelle