icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

dadat
4. okt 2012

ja vam s kodikmi do etska tiez nepomozem som zo ziliny :(

martinkatinka
4. okt 2012

No baby, mne sa do tej aplikácie od tesca ani nedá už prihlásiť :( Inak, ak pojdeme dovtedy do BA s malým na kontrolu a niečo uvidím, napíšem... ale plánujeme ísť až po výplate, lebo cesta nás stojí 50 eur....Ale ísť tam musíme, malý pojde na meranie hlavičky

moname
4. okt 2012

@majina1974 mne tiež ďakujem 🙂

martinkatinka
4. okt 2012

https://apps.facebook.com/belbaby-soutez/#_=_
Ale neviem, či je to aj pre SR

venita
4. okt 2012

Zaujimalo by ma, ci niekto niekedy vyhral na tych FB sutaziach typu zdielaj a likuj.... podarilo sa uz niekomu?

jarus1
4. okt 2012

ahojte...videli ste už výhernú listinu clubcard súťaže?

martinkatinka
4. okt 2012

@venita áno, mne kabelku

angelheart
4. okt 2012

Tesco kód - Z5ALY

markot1
4. okt 2012

tak na tom sutaznom portali http://www.soutezplus.cz sa registrovat nemusite najdete tam sutaze aj pre SR ja som otvorila jednu a bola aj pre SR http://www.vasdesign.eu/www-vasdesign-cz/0/0/2/22 , tak asi treba riadne popozerat

putney
4. okt 2012

@angelheart super, konecne sa niekto pridal 🙂 a tak pridavam moje dva, tie su z Tesca na Zlatych pieskoch

putney
4. okt 2012

@putney 🙂 🙂 🙂 🙂 a hlavne ze som ich zabudla pridat 🙂 🙂 Tak este raz 69A4N a 54W32

alexandra33
4. okt 2012

@angelheart
ta dan sa tyka len vyhier cez 165 eur, nie , lebo ja som tento rok vyhrala soda stream a zahradny gril. a tiez viem ze vyhry sa nezcitavaju, takze jedna musi mat cez 165 eur hodnotu, inak nie je potrebne nic platit , ja viem tak

angelheart
4. okt 2012

QWP4T

angelheart
4. okt 2012

@alexandra33 áno, ak si pozrieš môj príspevok o presnej sume som nehovorila ... hovorila som o väčšej výhre 😉 (môj prípad - navigácia - v tom čase cca. 9000 sk a druhá väčšia výhra - playstation 3 - v tom čase to tiež stálo veľa, ale za to som daň neplatila, tak neviem presnú cenu...)

alexandra33
4. okt 2012

@angelheart
Super výhry, máš šťastie teda 🙂

alexandra33
4. okt 2012

Prišla niekomu už výhra z perwollu ?

darymorka
4. okt 2012

@alexandra33 nie,neprisla-mne pisali ,ze az po skonceni sutaze,ale neviem do kedy trva....

darymorka
4. okt 2012

nefunguje mi ta bodka ☹ vam to ide???

radkatalajkova
5. okt 2012

Kocky, prosim vas, za kolko vam prisli tie veci od Milky? Ja cakam uz 2tyzdne a este nic . Dakujem

martinkatinka
5. okt 2012

Na tescu je vraj 42 výhercov tej dennej ceny a dnes by ich mali kontaktovať.... takže super!
toto mi napísali: Tesco SK Maťa C. zajtra budeme kontaktovať všetkých 42 výhercov. Iste chápete, že zoznam je príliš dlhý na to aby sme ho zverejnili. Ďakujeme za strpenie.

nikitag
5. okt 2012

@venita Ano,ja som vhrala obal na iPhone a práve včera mi to prišlo,sranda je v tom,že som to vyhrala ešte vo februári. No... tá Slovenská Pošta...... 😀 Už len iPhone musím k tomu kúpiť. 😀 😀 😀

markot1
5. okt 2012

chcela by som sa spytat, ked posielate obaly do sutaze napr. teraz ten milacik co sa posiela 5 obalov, poslete v jednej obalke viac obalov ( 10, 15...) alebo vzdy len 5.

zuzin78
5. okt 2012

@radkatalajkova vyhry z milky posielaju az po skonceni sutaze do 30 dni

zuzin78
5. okt 2012

@markot1 ja vzdy poslem len 5 obalov

zuzin78
5. okt 2012

ahojte holky mam dva body z milky nepotrebne, ak mate zaujem napiste . poslem. kto bude prvy ten ich berie 🙂