icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

stina
30. nov 2012

Dnes prisli vzorky z alpy 🙂 a tiez vyhra naplasti cosmos...z kazdeho druhu-pekne

benca
30. nov 2012

na dm stranke nove vyhody pod aktivity, napr uplatnite si 100 bodov a za doplatok 14, 95eur dm trendova taska

moname
30. nov 2012

@putney od veci všade facebook

miskasiska
30. nov 2012

a odkiaľ máš tie vzorky z alpy?

angelheart
30. nov 2012

@martinka17 dúfam, že Tebe faktúra neprišla 😵 😵 😵

Inak, každý, kto súťaží, objednáva vzorky, vypĺňa dotazníky a to všetko hlava-nehlava, bez čítania podmienok, je podľa mňa hlupák. Možno sa niekto urazí, ale je to môj názor.
Súťažím už roky a žiadna faktúra mi zatiaľ nikdy neprišla (klop-klop-klop) 😀 Súťažím na overených serveroch, keď je niečo nové, najskôr čítam podmienky, (až potom pozerám vlastne o čom je súťaž) a keď sa mi čo i len trochu niečo nezdá, tak to nepošlem a hotovo. 😵 😵 😵 Predísť problémom je oveľa jednoduchšie, ako ich neskôr riešiť 😉
(adventné kalendáre na kaufland, lidl, markíza, dashofer - sú v pohode) 😉 Neviem, či budú aj teraz všade, ale zajtra uvidíme 😵 😵 😵

stina
30. nov 2012

@miskasiska pramo z alpy 🙂

mirkat73
30. nov 2012

@stina a co poslali??

slavka11
30. nov 2012

no mne sa dnes podarila osuska z Lovely. Bola sutaz na FB kde sa mala zadat do special aplikacie basnicka obsahujuca Vianoce, darcek, Lovela a osuska. Tak som jednu zosmolila a cely den refresovala stranku ci uz aplikaciu spustili. No spustili ju az o 16:30 pomaly a behom mozo 15 min uz bolo po sutazi. Samozrejme nasli sa aj taky ktori od polnoci striehli aby boli prvi ale boli nejake komplikacie na FB a tak sa im to zial nepodarilo spustit skor. No ja som mala stastie sa bola som pri pc v case ked to nabehlo takze budeme mat osusku. Z toho mam radost ale skusala som Lego kedze je posledny den. Nastavila som si budik zavcasu aby ma upozornil a sedim vsetko prichystane presny cas spusteny a uderom uvedeneho casu som tukla do tlacidla. A ze ha ha ha nic sa nedialo prosto akoby to zamrzlo a odmrzlo to az cca 30 sek po uvedenom case takze uz ma isto stihol niekto predbehnut. 😒 No ja viem nemozem mat vsetko ale chcela som to pre maleho lego ho bavi tak som mu chcela nieco doplnit

angelheart
30. nov 2012

@slavka11 gratulujem k lovele - ja som nestihla, v práci končím akurát 16:30, takže som bola na ceste domov a keď som prišla, zistila, že je "po". Čo už 😀

chrenkovae
30. nov 2012

@samulsonka dneska som bola na pošte a som sa pitala,že nič nemam ☹

slavka11
30. nov 2012

@angelheart dakujem snad ju este vyuzijeme lebo neviem aka bude ci taka ako je na obrazku ale nejaka ina. Lebo ta na obrazku je mozno tak pre mrnusov do max 2 rokov a nas bude mat za mesiac 3 ale velky je ako 4 rocny

martinka17
30. nov 2012

@angelheart nie neprišla, ale poučila ma to až príliš 😉

putney
30. nov 2012

od zajtra je adventny kalendar na LIDL, uz to tam maju aj uverejnene, celkom mila hra, ale tie ceny??????? dost podivne 🙂 🙂 🙂

lucik194
30. nov 2012

no baby takze ktore ste davali fotku na fisher price na SR je 900 fotiek a plus fotky z CR tych je 2200, takze sanca minimalna ☹

benca
30. nov 2012

bipaadventkalender.at

samulsonka
30. nov 2012

@chrenkovae ☹ a neskusala si im napisat email, alebo na FB aby ti poslali podacie cislo? a mozno to v pondelok dojde 🙂

chrenkovae
30. nov 2012

@samulsonka vsak ešte počkam a uvidim 🙂

samulsonka
30. nov 2012

@slavka11 ja som odlikla uz na 18:29:50 a odoslalo mi to 18:31:20 tak som skoro odpadla pri tom pc ☹ neskutocne to mali pretazene ☹ tak za 11 tyzdnov ani jedno lego ☹

venita
30. nov 2012

@ chrenkovae mne prisiel dnes papierik, ale je na nom, ze bol vystaveny este v utorok! neviem, kde doteraz bludil. tak mozno ti tiez dojde tak dodatocne

benca
30. nov 2012

adventny kalendar na nivei

rossio
30. nov 2012
miracle
30. nov 2012

Vcera som sa tak nahnevala - podarilo sa mi vyhrat fotak, dokonca aj na syna. Poslala som po nich manzela a oni mu dali 2 jednorazove fotaky, dokonca po zaruke (koncili 06/2012). Nechcem byt nevdacna, ale mohli si ich nechat a to dokonca chceli aj obcianku....brrr

Inak mam jednu prosbu, ktore ste vyhrali lego fotenie safari a mate hrocha navyse, napist mi IP. Mame lega na tony, ale syn by chcel toho hrocha na Vianoce. DAkujem

stina
1. dec 2012

@mirkat73 kremiky batole a masazne kremy

danielaj
1. dec 2012

@slavka11 gratulujem k Lovele, ja som teraz nesúťažila, lebo už mám také osušky dve, jednu som dostala za registráciu do klubu a druhú vyhrala, ešte som ich ani nepoužila, ale sú pekné mäkučké, podarujem švagrinej, teraz majú malé bábo a my ich už nevyužijeme 😉