Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
aj aj sa bojím odúčania a pritom tam píšu- v tej knihe že v poho
z nadoma čo čakáš? mne prišla výhra tento týžden
sabicka:
emco- riešim , že som bola v súťaži diamanti v poradí 90. a mam mať cenu na cz emcu
ja s emcom nemam problem a s nadoma to chodi aj za m. 🙂 ale neboj pride ja tam mam zasa niake body tak si nieco vyberiem.
Betka, objednavala som si balicek vyrobkov do kuchyne, ved tam nic take schopne ani nie je ☹ a raz som mala balicek kozmetiky, prislo mi to do 2 tyzdnov, tak neviem....
inak som odosielala z Nestle tie kody na peracnik a zosit, neviete, kedy to budu posielat?
to som uz pozerala , mam nachystanych 180 bodov na tie hodiny s medvedikmi, ale teraz vaham aj ta taska je perfektna 😅 😅 porad...
no, ja tu tasku fitnes mam doma.asi pred dvomi rokmi bola,je celkom fajn.aj dost velka.
akurat ma take neprakticke usko, ale da sa. osusku nemate z nivey nikto? ci nahodou nepusta chlpy 😠
ja som mala uteráky asi pre 3 rokmi - tie sú dobre ale minule čo mi došli su také blbé nechcú sať a pritom už boli x- krát praté
Betka, ja som naratala 5 😅 lebo na tom obrazku sa cosi 2 krat opakuje
Sabi a co je s uskom?
Osusku nemam, ale mam asi 8 uterakov a tie su fantasticke
usko je take hrube a je dost kratke.ked to porovnam napr.s cestovnom taskou. mne to tak pripada-male usko na taku tasku.a zle sa nesie ked si ju vyhodis na plece.ale to ma napadlo len tak, lebo som v nej niesla minule volaco dost dlhy kus a bolo mi to neprakticke.inac je fajn.ked napr.ides niekam, zbalis sa,das do kufra a hotovo. 😉 no, neviem ci som pomohla.
Ja som truba, myslela som si,z esu tam 2 krat penove tuzidla, no neva, aj tak by som nevyhrala ☹
avanka, da sa prehodit cez rucku kocika,ale bude to asi na tesno.budes ju mat nasponovanu.a podla mna,je zbytocne velka,ak ju chces nosit cez kocik. je to taka stredna cestovna taska.
http://www.pecenijeradost.cz/akce-souteze/vanoc...
30 000 dóz na cukroví ČR a SR
betka,my sme mali tiez cumel v podstate len na spanie,sem-tam ked bola mala mrzuta a tiez som sa bala,ze ako ju odnaucim...lebo bola zvyknuta.no asi 2 mesiacmi ked sme prisli domov z prechadzky,tak som zistila,ze ho nemame...stratili sme niekde po ceste.tak som si povedala,ze ja uz dalsi predsa kupovat nebudem.tak a odvtedy sme bez cumla.prve dva dni boli sice trosku horsie ale teraz je to uz v pohode a vobec si ho nepyta 😀
mozem poprosit zahlasovat za nas 🙂 dakujeme
http://lesk.cas.sk/zlatickoroka/?action=profil&...
minicka zahlasovane 😉
linkinkatka zadaj si len to pecenie je radost do vyhladavaca 😉
ahojte, citam ze riesite cumle 😀
u nas to bude boj, lebo sofia mala tiez len na spanie, ale ked sa narodil maly, tak jemu zacal brat a teraz dudluju obidvaja a mna asi rachne kym ich odnaucim ☹ ale som vypozorovala ze ona ma uz len na ukludnenie, lebo ked tuho zaspi vecer ho vypluje a nehcce ho 😉
s malou sme sa uz posunuli o krok, lebo dnes uz druhy den, ho ma len na spanie, doobedne a nocne, inak si ani nespomenie, aj ked vidi maleho, musela som jej natarat, ze sme ho pozicali malemu babetku oproti, a vzdy ked ide spat, musim v tej kose ist akoze na balkon zavolat a vrana ho prinesie, ine psycho co? 😀 😀 😀 😀 😀

čauvec holky mě dnes vzorečky krému 2X a 1X pro manžu 🙂