Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
@markot1 ani mne ešte neprišli tie výhry.... ale hlasovať sa mi dalo, teraz bolo súťažné kolo od 6.12. - 11.12. a dnes začalo nové, tak zase pôjdeme hlasovať ;)) každé kolo sa dá hlasovať iba raz
@martinkatinka
ja som akurat vyskusala imperatora hlasovat za mamu a slo to 😒
uz ste dnes nasli slovo na bupi, ja hladam ale zatial nic ani na fb nic nove nevidim ☹
@zuzaneckaa ja som dnes tiež skúsila, ale stále mi vypisuje to isté, že som už hlasovala.. a neviem o tom 😀 chcem skúsit štastie, možno sa podarí termoska, to je super výhra!
Baby, nezabúdajte na advetné kalendáre na facebooku - Slovenská sporitelna, advent s nadhladom, schwarzkopf, tchibo, jacobs ...
@martinkatinka ano aj ja som skúšala až potom keď som to napísala... možno ešte neprepli kolo alebo ako im to tam funguje... však skúsime neskôr.. ;))
baby práve som na DARCEKY V ULICIACH vyhrala - našla darčerek na MicroUSB nabíjačka alebo autonabíjačka, neviem načo mi to bude, mohli tam byť aspoň maňušky ;))
@martinkatinka skúšam kalendár SLSP a neviem ako sa volala sestre Popolušky, ani Dorinka a ani Dorota
mam jednu otazocku. Vam pravidelne chodia potvrdzujuce maily ked sa zapojite do adv. kalendara na markize? Mne prisiel jeden a to po piatich dnoch 😒
babule pochváľte sa čo sa ktorej podarilo vyhrať v týchto vianočných súťažiach... mne zatiaľ nič 😀 a ani neverím že sa niečo podarí 🙂
Ja som vyhrala mesiac VOYO či ako na markize, ale to je taká blbosť, že to mohli darovať každému zúčastnenému 😀
Najneskôr v piatok by mali byt zverejnený výhercovia súťaže s Miláčikom na www.agrotami.sk

baby ten imperator kedy ako konci kolo, lebo mne vypisuje ze uz som tento tyzden poslala hlas, ale to bolo minuly tyzden, ako dlho tam trva jedno kolo 😒