Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
Zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

•
11. dec 2012baby ten imperator kedy ako konci kolo, lebo mne vypisuje ze uz som tento tyzden poslala hlas, ale to bolo minuly tyzden, ako dlho tam trva jedno kolo :-|
0
@markot1 ani mne ešte neprišli tie výhry.... ale hlasovať sa mi dalo, teraz bolo súťažné kolo od 6.12. - 11.12. a dnes začalo nové, tak zase pôjdeme hlasovať 😉) každé kolo sa dá hlasovať iba raz
@martinkatinka
ja som akurat vyskusala imperatora hlasovat za mamu a slo to :-|
ja som akurat vyskusala imperatora hlasovat za mamu a slo to :-|
uz ste dnes nasli slovo na bupi, ja hladam ale zatial nic ani na fb nic nove nevidim 😞
@zuzaneckaa ja som dnes tiež skúsila, ale stále mi vypisuje to isté, že som už hlasovala.. a neviem o tom 😃 chcem skúsit štastie, možno sa podarí termoska, to je super výhra!
Baby, nezabúdajte na advetné kalendáre na facebooku - Slovenská sporitelna, advent s nadhladom, schwarzkopf, tchibo, jacobs ...
@martinkatinka ano aj ja som skúšala až potom keď som to napísala... možno ešte neprepli kolo alebo ako im to tam funguje... však skúsime neskôr.. 😉)
baby práve som na DARCEKY V ULICIACH vyhrala - našla darčerek na MicroUSB nabíjačka alebo autonabíjačka, neviem načo mi to bude, mohli tam byť aspoň maňušky 😉)
@martinkatinka skúšam kalendár SLSP a neviem ako sa volala sestre Popolušky, ani Dorinka a ani Dorota
Najneskôr v piatok by mali byt zverejnený výhercovia súťaže s Miláčikom na www.agrotami.sk
Začni písať odpoveď...

Odošli