icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

rossio
10. jan 2013

@zuzaneckaa ešte ich máš? mala by som záujem

rossio
10. jan 2013

https://www.facebook.com/SlovenskaSporitelna/ap... baby neviete aky kod tu musim dat? nikde v pravidlach som to nenasla

beatrixe
10. jan 2013

@stanushqa kedy ti prisla vyhra z Hypezlavy?? Mne pisali, ze odosielaju 1 tr. 8.1 /utorok/ a zatial to neprislo...dufam, ze uz zajtra 🙂

stanushqa
10. jan 2013

@beatrixe prisla mi dnes asi pat minut pred tym ako som to tu napisala 🙂) doniesla mi ju teta kurierka ty si co vyhrala? :P

chrenkovae
10. jan 2013

ktore ste v harmony klube za aky čas pošlu darček od poslania objednavky dakujem 🙂 🙂 🙂 😉

petka1982
10. jan 2013

baby,skontrolujte si maily tie čo ste vyhrali na unione,musíte odpovedať do 17.1 inak vám prepadne...

joicee
Odpoveď bola odstránená
petka1982
10. jan 2013

@joicee možno ich posielajú postupne,či?

benca
10. jan 2013

@martinkatinka a kolko sa za ten uvitaci balicek plati, dakujem

stanushqa
10. jan 2013

@benca tam mas napisane ze 1,99

benca
10. jan 2013

za 2 eura knihy a panvica to vazne

stanushqa
10. jan 2013

Ano lebo je to uvitaci balik a potom ti to bude chodit za 7,90ale mozes,zrusit kedy chces

stina
10. jan 2013

tak bola to mikrovlnka...teraz chýba už len marinátor...

stanushqa
10. jan 2013

Tak to je super🙂 konecne sa rozhybali :-P

joicee
Odpoveď bola odstránená
moname
10. jan 2013

@martinkatinka no nečítala som pravidlá,ale asi by sme chceli platiť tú daň 😉

martinkatinka
10. jan 2013

@benca 2 erá a potom to zrušíš, aby ti to nechodlo každý mesiac za 7?90, ako ti už Stanka napísala

martinkatinka
10. jan 2013

@moname tak ja si vyberám súťaže, nad 166 vačšinou nehrám, ak nemám o tú cenu záujem a nie som ochotná platit daň... ak je to niečo, čo by som potrebovala, tak tretina ceny je fakt celkom fajn... ja som to nemyslela v zlom, predpokladám, že si pravidlá čítate...

prahaxx
10. jan 2013

uz su aj posledni vyhercovia mastercard https://www.facebook.com/MasterCardSK/app_12236...
minuly tyzden som vyhrala ja a nahrala aj za manzela a podarilo sa aj na neho
dakujem za tip, baby, tie peniazky nam sadnu doslova ako "riť na šerbeľ" lebo mam pocit, ze s peniazmi je to len horsie a horsie a robota sa nerysuje

tweety919
10. jan 2013

http://www.sutazim.sk/ - nove sutaze o hlavolam,kozmetiku,kavu,pobyty

moname
10. jan 2013

@martinkatinka no spolieham sa na vás,ale však nieje povinnosť prebrať výhru 🙂 -a tiež čo nepotrebujem nehrám

martinkatinka
10. jan 2013

@prahaxx no my ani v tretom kole nič 😀 Inak, využiješ to aj v jednote, vtedy ked sme na paypass guru vyhrali my, platilo to iba v bille a DMke... ale počj, on tam má Trenčianske jastrabie, je to fakt on?

prahaxx
10. jan 2013

no dufam, ze aj v ten nasej jednote, lebo mam pocit, ze oni su vzdy ini 🙂) manzel ma zatial pobyt u rodicov, je to jednoduchsie, a ovela pohodlnejsie, že? ale uz to zacina aj zneuzivat, tak mu to asi stopnem, len neviem, ci to prezijem :-P

lothy
10. jan 2013

baby na tejto sutazi co davate ako spravnu opoved ? http://www.wallet.sk/sutaze/vip-gold/ date len ze sperkovnice, ci vsetky boxy na hodinky, manzet gombiky, okuliare penazenky ... lebo tam je toho dost ?

zuzaneckaa
10. jan 2013

Takže Kaufland dnes: som pri pokladni stála dlšie ako 5 minút = na informáciach ako ospravedlnenie dajú poukážku na 1€ aj to poteší ;)) a v trafike bola propagačný stolík pre cigarety PETRA, za nákup 5 balíkov - 2 krásne biele uteráky s červeným nápisom On a na druhom Ona (to si vybrala mamina) tak som tam hneď večer ešte išla aj ja, a ja som zobrala za 10 balíkov cigariet Petra 2 krásne biele veľké osušky tiež s červeným nápisom na jednom On a druhom Ona... ja nefajčím, ale fajčia všetci ostatní, tak im tie cigarety popredám ;) Neplatila som vôbec nič navyše, fakt dávali po 2ks ;))

moname
10. jan 2013

@zuzaneckaa to aby som začala fajčiť 😀

zuzaneckaa
10. jan 2013

@moname ;) to sa len zdá, ale to neni toho moc, 10 krabičiek, to je za chvíľu fuč a mne ostávajú osušky...