icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

tin007
2. nov 2009

na www.sphere.sk je nova sutaz (v menu v lavo)

lienulenka
2. nov 2009

baby prosím vás tie čo ste vyhrali na Palmolive tie vecné výhry,na akú adresu ste im písali keď vám tie výhry nechodili?Ja som z toho nešťastný zemepán,neviem kam sa mám obrátiť o nejaké informácie 😖

titkovamiriam
2. nov 2009

19:32 DVD Gamer
Gamer

--------------------------------------------------------------------------------
Réžia: Mark Neveldine
Hrajú: Michael C. Hall, Ludacris, Kyra Sedgwick, John Leguizamo, Gerard Butler, Alison Lohman
Žáner: thriller, sci-fi

mikalove
2. nov 2009

lienka nepísala som nikde a prišli

mikalove
2. nov 2009

ku našim došlo tiež maggi 2x 1000b,tiež misky a vyrobky

titkovamiriam
2. nov 2009

zeby misky-to som zvedava-tie este nemam

girka
2. nov 2009

ahojte,
vsetkym vyherkyniam gratulujem, ja som nevyhrala nic, no co uz,
ani mi dnes nic neprislo a cakam toho dost, napr.z woman a este nic neprislo, vyhrali ste nieco? kolko im to trvalo? myslite ze to mam nejako urgovat? vdaka

dadula7777
2. nov 2009

girka, ja som na woman vyhrala ruz v maji a este neprisiel, lyzicky v decembri a neprisli vobec 😠

girka
2. nov 2009

aha tak to si ma dadula nepotesila ☹

zunajda
2. nov 2009

Maggi schvaľuje recepty 😵

girka
2. nov 2009

🙂 dievcata v DM rozdavaju zakaznicke karty tak ak tam zvyknete chodit, oplati sa vam 🙂 dnes ju doniesol manzel

bubadlo27
2. nov 2009

girka, ja som tiez vyhrala na woman, v juli a doteraz nic, som tam aj pisala a ani obraz ani zvuk 😒

tin007
2. nov 2009

na koktail.pravda.sk je nova sutaz

jola2
2. nov 2009

čauvec holky moc zdravím dlouho jsem zde nebyla. Mě přišly nějaké pamlsky pro pejska a letáčky a konečne fotky 😵 😀 z happy fota.

avanka zahlasované a moc hezké 😉

claudee
2. nov 2009

girka, aj ja čakám výhru z woman.. už dva týždne 🙄

claudee
2. nov 2009

nechápem, na čo teda robia tie súťaže, keď výhry nevládzu rozposlať 😠

linkinkatka
2. nov 2009

baby, da sa niekde najsť čo sa da ziskať za body na magi?

claudee
2. nov 2009

pokiaľ viem obrázky o darčkoch nie sú 😝

claudee
2. nov 2009

a teraz, keď už vlastne mám dosiahnutých napr. 100bodov na maggi, oni mi odtiaľ napíšu sami, že posielajú darček?
či mám písať ja? 😕

linkinkatka
2. nov 2009

claudee, pokial ti už posielali za 50 bodov tak ti pošlu na tu istu adresu za 100 bodov, ale pokial ešte nie tak ti najskôr napišu e-mail aby si im poslala adresu, oni ťa sami vyzvu, nemusiš ty nikam pisať!o obrazky mi ani tak nejde, ale že čo je za 500 a čo za 1000 bodov

claudee
2. nov 2009

nie, neposielali mi ešte vôbec nič, len pred pár dňami som sa totiž registrovala 😅 takže, počkám, kým mi pošlú mail, dúfam, že to nebude dlho trvať 😝
mikalove to sem písala pár strán dozadu, že čo dostala ona dnes za 1000bodov.. skús nájsť

zunajda
2. nov 2009

linkinkatka....ja som dostala za 500b 2nože(celkom kvalitné) a šťavnaté kura

linkinkatka
2. nov 2009

no ja mam 1000 chcela by som tu zavesnu supravu čo spominali tu v minulosti, ked bude pytať adresu skusim jej napisať či by mi nemohla tu poslať, a segra ma za 500 tam viem že posiela nože alebo pribor