icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

mikalove
12. nov 2009

no nedala si si tam rovnaké meno?

ajinka19
12. nov 2009

no minimalne na 3 urcite nie.

mikalove
12. nov 2009

tak neviem

miracle
12. nov 2009

Hura, vyhrala som macka Hame... gratulujem aj inym z tohto fora

🙂

dalsia sutaz http://www.mucosolvan.sk/sk/main/Competition/Sa...

ajinka19
12. nov 2009

miracle gratulujem.
no neviem,uvidime.som im pisala.
urcite som registrovala mna,ocina a segru.potom aj kamosku a segru za slobodna,ale tie tri urcite.

lienulenka
12. nov 2009

ahojte mne dnes voňavka Hugo Boss,namiesto tej prvej ceny v Blisteele,predvčerom mi odpísali a dnes mi už došla,to bola rýchlosť 😀 Inak ja som mala tiež na tie špirály rovnaký kód,tak si budem môcť vyzdvihnúť iba jednu 😠

ajinka19
12. nov 2009

lienulenka a ty si davala rovnake meno?alewbo preco nam prisiel rovnaky kod?
a aka je ta vonavka?

tlstik
12. nov 2009

baby a vám z toho Buena tie tyčinky prišli? pretože v pravilach som našla: Soutěžícím se může stát pouze fyzická osoba s trvalým pobytem na území České republiky starší 15 let

ajinka19
12. nov 2009

tlstik,mikalove tu uz raz spominala,ze im pisala,ci to poslu aj na slovensko a ze v pohode to poslu a niekou uz prisli tusim renetke

tlstik
12. nov 2009

ajinka dakujem už som sa zlakla, že sme sa snažili zbytočne

titkovamiriam
12. nov 2009

betka emmu som si kupila a nenasla som ta ☹ ci som nevidela alebo ci si tam fakt neni neviem bola tam vzorka make upu a cukriky.
A prisiel mi hame macko/ultra rychlost 🙂 ja krasny aj s ruksacikom no marek hotovy 🙂 🙂

ajinka19
12. nov 2009

tlstik aj ja som sa zlakla,ale mikalove ma upokojila 🙂

lienulenka
12. nov 2009

ajinka,jasné,že som dávala rozdielne,tak neviem,prečo mikalove má rôyne kódy a my rovnaké 😠 Poslali mi pánsku Hugo Boss element,ale len 40 ml-litrového krpca. ☹ Myslím si,že namiesto 1.ceny,ktorá mala hodnotu 300€ je to biedna náhrada,ale čo už ☹

ajinka19
12. nov 2009

mozno som sa raz alebo dvakrat sekla a dala rovnake meno,lebo my mame doma samych alexandrov a alexandry a priezvisko rovnake,ale urcite som minimalne 3 mena dala ine.tak neviem ci to davali aj podla adresy alebo co...ma to nahnevalo,preco nam poslai rovnake.no tak co uz aspon jedna bude,uvidim CI a co napisu,idem davat recepty na maggi

ajinka19
12. nov 2009

ja som si vcera objednala z oriflameu vonavku a k tomu boli ocne tiene za 1€,inak stoja vyse 20€.
ale hugo boss je dobra znacka a tak aspon ju vyuzije m

lienulenka
12. nov 2009

no aspoň mám o jeden darček pre mm na Vianoce postarané 😅

ukmima
12. nov 2009

ja mam 2 spiraly sa tesim

claudee
12. nov 2009

mne prišli na dve rôzne emailové adresy emaily, že som vyhrala špirálu, lenže s tým istým kódom 😕 to znamená, že si môžem vyzdvihnúť len jednu špirálu? 😅

alana1111
12. nov 2009

aj mne prisli na dve rozne emailove adresy ,ze som vyhrala spiralu a tiež su rovnake kody to znamena ze bude len jedna?

claudee
12. nov 2009

to sa pýtam aj ja 😀

mikalove
12. nov 2009

ajinka a to si im čo napísala,že ti prišli rovnaké kody? to si sa akože priznala,že si si to dala poslať viac krát? 😕 ja mam určite rozne kody kukla som ešte raz

katuskapd
12. nov 2009

tak mne prisiel jeden mail na jednu adresu, a tu co som posielala prvu tak na tu nic, hadam este pride 😕

alana1111
12. nov 2009

mate niekto skúsenosti s kódmi na výhry alebo to skúsime tak že si vytlačíme emaily že sme vyhrali?

babula90
12. nov 2009

oni prišli na to, že to bolo z jedného počítača. Ale veď aj 1 poteší, no nie?

ajinka19
12. nov 2009

mikalove priznala ko priznala...napisala som,ze ja a segra sme tam sutazili no a prisli nam rovnake kody.segra aj tak chodi na pocitac u mna.
babula,keby na to prisli ze to bolo z jedneho pocitaca,tak preco mame viacere rovnake kody a mikalove ma 6 inych kodov?nechapem...no nevadi,aj jedna potesi 😀

ajinka19
12. nov 2009

mikalove a ty si to na koho registrovala,na seba,ma muza,na malu...tiez museli vidiet,ze ste rodina,ze si to posielala viackrat.oni nie su blbi,mozno si mala stastie a teba si len nevsimli a nam ostatnym poslali rovnake kody 😅 🤐