Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
Baby, nelustite niektora tajnicky z Noveho casu pre zeny? 2 mi nejako nevychadzaju 😠 😠
nie je to v nastaveni, je to od toho co mas v pocitaci a aj od internetoveho pripojenia, je to viacero faktorov 😉 😉 🙂
http://www.dolcegabbana.sk/
napište si ďalšie adresy, nech sa tu nehádame potom aj o parfémy
babula90 Nie je to v nastavení počítača, takú možnosť ponúkajú niektoré firmy, ktoré ponúkajú internetové pripojenie, napríklad ja to mám od T-comu. Ale za internet platím mesačne spolu s pevnou linkou okolo 50€ , preto mi dali asi aj na výber, ale napríklad pri miestnych provideroch, kde sa platí menej, väčšinou taká možnosť nie je.
sabi nieeee a mate niekto tu emu ci je tam alebo nie ja som ju uz presla dva krat 🙂
sabicka, mne ich mama lusti, ale az zajtra mi to donesie, napis mi do IP, co Ti nevyslo. 😉
miriam Asi myslela mimo BA že nevyšla, v Bratislave je veľa časopisov o deň skôr ako inde 😉
este k tej max factor..ja som z jedenho compu dala mna segru a dve spoluzicky a iba moj a sestrin kod je rovnaky spoluzacky maju iny...no nic nevadi este maju prist dva balicky avon a tam by tusim mala byt tiez spirala
Tak u nás ešte nevyšla 😠 , dnes som bola u kamošky v stánku, vrchol 😀 Už sa mi viackrát stalo, že ku nám chodia mesačníky neskôr.
Možno bude Betka až v decembrovom čísle, ak si ju nenašla.
a este som trosku nepochopila, o co sa tu niektorym jednalo.....ved je snad kazdeho vec, kolkokrat sa zaregistruje a kolko darcekov ziska 😉
mne spirala prisla 2 krat iny kod a registrovala som sa z 1 PC, mne zakazdym, ked vypnem a zapnem modem, naskoci ina IP....
vlastne už má vyjsť decembrová Emma 😕 , som si to neuvedomila, tak vyšla, či nevyšla?
júúj, baby, ja sa teším aj tej jednej špirále 🙂 veď nič som pre ňu nemusela spraviť a max factor je kvalitná značka 😉
ja len k tym kodom bo som si vsimla ze niekto pisal ze su rovnake tak som to skontrolovala a dva sa mi zhoduju 😀
babula U nás tiež nevyšla, takže vyšla iba v BA, tam sú všetky časopisy o deň skôr ako inde.
Napríklad ja ked som chodila v pondelok do BA, vždy som tam kúpila nový čas pre ženy, pričom oficiálne vychádza až v utorok a u nás bol a je tiež vždy až v utorok.
Takže inde bude asi zajtra 🙂
ved aj ja sa teším jednej, na viac som ani nepomyslela, máme 2 PC, ale zahlásila som len 1.
Dada, vsak? Aby som nebola za blazna 😀 Inak sa Emma, Sarm, Bajecna, Zdravie, Plus 7 dni, Pekne byvanie, mamina tlaci v nasom meste, takze niekedy mám aj skor, nez vyjde 😉 , ale tentokrát nemám a viem, že nevyšla, lebo som bola v stánku.
jaj som si kupila aj vianocny magazin bajecnej zeny su tam super recepty 🙂

podla mna budu este chodit ked je to az od 16.11....