icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

claudee
16. nov 2009

tiež si myslím, že stačí mať hocikde napísané ten kód.. ja to pôjdem vybrať až o týždeň, dúfam, že ešte budú mať 😅

tin007
16. nov 2009

ahojte, hladane mesto na mapy.atlas.sk je medzev
plus viete niekto pls heslo na wande? dik

titkovamiriam
16. nov 2009

na here som medzi vyhercami vsetky 4 pokusy 😀 ,pre spirali pojdem asi koncom tyzdna.

lienulenka
16. nov 2009

Ahojte,mne dnes balíček Hami-Frutapura,mäsový príkrm a Hamilona a našla som sa 2 krát medzi výhercami na http://www.vonavysvet.sk/informacie/zoznam-vyhe... ,tak sa vytešujem 😀 😀 😀

claudee
16. nov 2009

ty kks lienulenka, to už aké šťastie 😀 gratulka

claudee
16. nov 2009

a to tam každý deň žrebujú zo všetkých zaregistrovaných? či sa treba stále nanovo registrovať? 😕

claudee
16. nov 2009

aha, áno, v pravidlách je, že zákazník sa môže zúčastniť len raz, čiže to žrebujú zo všetkých.. tak snád mám ešte šancu 😀

nikinka82
16. nov 2009

No Rimmel body - 57 - ďalekoooo od balíčkov 😒

lienulenka
16. nov 2009

nikinka82,to je zaujímavé aj ja na Rimmeli 57 😖

ukmima
16. nov 2009

k maskere som dostala aj 5€ zlavu na nakup vyrobkov MaX Factor

babula90
16. nov 2009

Ahojte, gratulka všetkým k výhram!! 🙂 Mne prišli 3 vzorky z Holandska, ale som sklamaná, sú to len pohľadnice na nich kúštik vône 😕 a volali mi, že som niečo vyhrala, nejaká anketa, ale moc tomu neverím, v stredu mi to prídu dať, tak potom napíšem, či to nebol podvod 😒

titkovamiriam
16. nov 2009

anketa-budu ti ponukat niake vyrobky 😠 😠 😠 alebo sukromne zdravotnicke sluzby 😠 😠 😠 -dufam ze sa mylim

babula90
16. nov 2009

vyhrala som výrovky z Mrtveho mora a nejaké poukážky- máte s tým niekto skúsenosti? 😒

ukmima
16. nov 2009

dnes na vecernicku bol prikrm

tinka5
16. nov 2009

Pekny vecer vsetkym! 🙂 Schvaluju Vam recepty na maggi?Mne nejako pomaly..............

nikinka82
16. nov 2009

Babula ja neviem, ale výrobky z Mŕtveho mora dávajú aj pri predvádzaní matracov a pod. 😕
No ale držím palce........
Ja som práve na Mede dala 145 a vylosovali 144 😅 ani by som neverila.... že môžem trafiť TESNE VEDĽA 😅

babula90
16. nov 2009

no dokelu, matrace máme nové 😠

layla
16. nov 2009

to maggi ma stve, absolutne nemam prehlad, co mam schvalene.... ako keby nebola dorobena ta stranka 😠
dneska mi dosli vzorky z australian bodycare a inak nic... cakam este USB kluce z kinderka a kucharku...

mikalove
16. nov 2009

myslíte,že ta kucharka nam aj príde? 😕

ivako
16. nov 2009

bola som pre špirály a poho mi dali 4 na rozne mená a aj také,ktoré som si mala vyzdvihnut v inom meste a žiadny doklad odo mna nepýtali 🙂

ivako
16. nov 2009

Gratulujeme, ziskavate PEXESO za ucast v soutezi na webu
http://www.predskolaci.cz
Cena Vam bude odeslana postou na uvedenou behem 7 dnu.

toto mi došlo 🙂

tinesa
16. nov 2009

ahojte
nejak nestiham, mala mi cez den nechce spat
dnes som bola pre spiralu je super
idem vas precitat a posutazit

layla
16. nov 2009

mikalove, dneska som kukala MMA a uz sa tam niektore vyrobky predavaju, napr. ten teaset alebo ta sada koreniciek. tak dufam, ze ano... aj ked mi ani na mail neodpisali 😠

layla
16. nov 2009

ivako gratulujem a ty si mala asi rozne kody, ze? ja idem pre spiralu zajtra 🙂