icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

monianet
19. nov 2009

Ahojky,nemohl by prosím někdo zahlasovat a dát Anetce 10 na dítě roku?? hlasovat se dá každé 2 hodiny a soutěžíme do konce listopadu:Dííííky mooooc
http://www.diteroku.eu/hodnoceni/36629/soutezic...

cimlik
19. nov 2009

monianet - zahlasováno, krásná holčička. Já bych naoplátku prosila o bodíky na www.lipanek.cz - básnička Lipánkova svačinka, č. 1210, jen je potřeba se zaregistrovat, pokud nejsi. Předem moc díky 🙂

katuskapd
19. nov 2009

andula jasne klikaj a zadari sa
rimmel ja som dostala 2 baliky za jedno tocenie 😀

no a teraz pikoska, mamina mi chcela vybrat spiralu a cuduj sa svete, ze na moj kod uz vybrata bola, no ona sa tam nehadala, zobrala svoju a isla prec. tak co teraz mam sa ist hadat, alebo ako by ste to riesili vy?

katuskapd
19. nov 2009

na wande tiez nic 😝

dalve
19. nov 2009
renettka
19. nov 2009

kati..no ja by som sa určite opýtala,ako je to možné..mne špirálu dali,len na základe mojej e mailovej adresy...

ajinka19
19. nov 2009

Ano a tie Vam dodame, bohuzial museli sme zmenit dodavatela, presne pre to, zdal sa nam lacny, ale podla vsetkeho to tak nie je, prisli nam dve dodavky a ostatne same vyhovorky. Preto sme zvolili nieco o co sa vieme opriet.

Darceky budeme doplnat postupne a hlavne to co nejde nebudeme objednavat. To co ste si objednali len dufam ze pride cim skor

mne odpisali toto z kucharky...no a vsimnite si poslednu vetu...To co ste si objednali len dufam ze pride cim skor-no a ja som si na novo nic neobjednavala,mam tam len tu staru objednavku...misky s podnosom a set na pizzu,to bolo tusim za 600 bodov dokopy
a v schranke inak nic,
betka vsetko najlepsie

katuskapd
19. nov 2009

reni neboj pojdem sa opytat, cez vikend tam ideme,taka som nasr..... 😠 😠 😠

renettka
19. nov 2009

to ti verím...ešte si aj značila meno...len im to nedaruj 😝

ajinka19
19. nov 2009

katuska a kde ti to bola mamina vybrat?v pd?

mikalove
19. nov 2009

katuška,ved určite poznačuju meno,tak sa spýtaj,kto ti ju prebral

alana1111
19. nov 2009

mne tiež dnes prišla lyžička z emca

claudee
19. nov 2009

práve som točila rimmel, ale len body.. kedy už vytočím balíček? 😠

lienulenka
19. nov 2009

Ahojte mne dnes nič.Výhry akosi nechodia,kurnikšopa. 😠 😠 😠 Už by som rada vyrazila na nákupy do New Yorkeru a poukážky nikde.A bohvie kedy pošlú výhry z Burdy 🙄 Mala by som si asi skočiť po tie špirály-špirálu(ktovie či mi dajú tie 4 čo by som mala mať),nech ma aspoň tie vytrhnú z biedy 😀 😀 😀Inak Betka gratulka ka meninkám 😉

babula90
19. nov 2009

ahojte, Betka, všetko naj... 🙂 , dnes mi konečne prišiel parfém z MIAU.

jojka120
19. nov 2009

Ahoj, no ja som akurat vyhrala na mede 😀 😀 som zvedava co mi poslu....

mikalove
19. nov 2009

jojka tie postavičky anjelov čo su tam

babula90
19. nov 2009

jojka, super si si tipla 🙂

jojka120
19. nov 2009

dakujem, ved tipujem ozaj kazdu hodinu 😀

nikinka82
19. nov 2009

Wanda nič........ 🙄 tak ale ja nie som z tých, ktoré majú šťastie pri žrebovaní 😅 teda... aspoň zatiaľ 😀 ale ako vidíte, navzdávam sa 🙂 a mne sa marí, že niekto sem písal, že vyhral na Wande... len to bolo dávnejšie...

lienulenka
19. nov 2009

Jojka a aké číslo si tipla,len tak pre zaujímavosť 😅 Zabudla som napísať,že mi konečne prišli maily s gratuláciou k výhre z vonavysvet.sk a pýtali adresu,tak mám konečne dušičku na mieste 😀 😀 😀 Dokonca mi odpísala pani z Nestlé,že zajtra mi odchádza balík s papučkami za kódy,čo som pred mesiacom posielala,takže aspoň čosi pozitívne dneska 😀 😀 😉

claudee
19. nov 2009

všetkým Betkám všetko naj 🙂

babula90
19. nov 2009

na mede je velmi mala pravdepodobnost vyhry, ale clovek nikdy nevie 😀

jojka120
19. nov 2009

lienulenka 145

mikalove
19. nov 2009

ja davam stale to isté číslo,a vy?

babula90
19. nov 2009

ja dávam stále iné 😕
kde sú výhercovia wandy okrem tých denných súťaží???