Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
prave mi volali z oriflame, ze sa chcu stretnut... takze nahovaranie na pracu distributorky... dakujem 😠
ti z Oriflame su neodbytni, daju sutaz, clovek vyhra a potom ho prenasleduju aj mne sa tak stalo, ale robit by ma to nebavilo
Ahojte,dnes som i bola pre špirály,v pohode 4 na jeden kód ,tak sa tešííím 😀 😀 😀 Na Buene som stihla aspoň klúčenku,čokoládky už boli fuč.Aj mail mi prišiel,tak celkom úspešný víkend 😉 😀 😀
To ich prehováranie nechápem. Však kto chce, tak s Oriflame robí a kto nechce, toho zbytočne prehovárajú.
Aj tak je AVON/ORIFLAME Lady všade plno, nechápem, načo sú im další, či chcú, aby každý robil poradcu len sebe?
ved aj ja som robila Avon lady, lenze dakedy boli tak lakave ceny, ze om sem tam kupila i to co mi nebolo treba a objednavala som aj sestram, potom som sa prestahovala dost daleko a ostan avon lady len kvoli sebe sa mi neoplatilo, lebo bolo drahe postovne, teda ak mas komu objednavat tak fic, ja nemam komu a mne samej sa to neoplati 🙂 a nech sa ti dari miriam
ved jasne ze mam komu mam dvoch synov na skolach 🙂 ako baby nakupuju ako dive 😀 a mam kamosky segru a idu vianoce...darceky lakaju aj mna 🙂
Oblečení SENSOR, pokud máte doma nějakou krabičku od Imunoglukanů:
Všetky pozeráte Superstar? 😀 Pozerám, že ten odkaz 20:32 je asi starý, pokiaľ si nepomýlili rok v dátume žrebovania...2008.... 😕
http://magazin.atlas.sk/sutaze/715/co-robite-pr...
a ináč prepáčte, ak tu už niečo bolo, nestíham všetko odsúťažiť 😅

V smotanke vyhrala Ivana Ranikova